Ben de diğerlerinde öyleydim herkesin acıyor bunlar ilacı boşa mı harcıyor diyeKesinlikle bende dün anladım. Kac gündür acısı ertesi gün bile gecmeyen igneyi dün vuran hemsire hic acıtmadı hatta süphe ettim heralde vurmadı diye
Nezaman test günün?test günümüz hiç gelmeyecek mi acaba....
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım az kalmış dayan bana ne demeli daha 2. Gün deyim eğlenceli şeylerle uğraşperşembe ...
düdnen beri ofise döndüm sırf oyalanayım diye :)Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım az kalmış dayan bana ne demeli daha 2. Gün deyim eğlenceli şeylerle uğraş
İyi yapmışsın idrar testi yaptinmi hiç cesaret edebildinmi ben bir hafta gecsede yapsam derdindeyimdüdnen beri ofise döndüm sırf oyalanayım diye :)
yok daha 4. gündeyim yapsam da çıkmaz ki...İyi yapmışsın idrar testi yaptinmi hiç cesaret edebildinmi ben bir hafta gecsede yapsam derdindeyim
10. Gün mü test yapacaksın 1 hafta kalmış diyince ondan sordum hayırlısı olsun en zor zamanın geçmemesi..yok daha 4. gündeyim yapsam da çıkmaz ki...
evet 10. gün test istedi doktorum bakalım ne olacak..10. Gün mü test yapacaksın 1 hafta kalmış diyince ondan sordum hayırlısı olsun en zor zamanın geçmemesi..
Benimki haftaya pazar, kendime bir idrar testi günü seçicem amaevet 10. gün test istedi doktorum bakalım ne olacak..
sanırım mayıs - haziran aylarına gelene kadar ben de hamileyim ben diye ikna olamıcam...Benimde pazartesi dua edin banada idrarda çift çizgi gordum ama kalbinin atışını duyana kadar hatta 4 5 aylık olana kadar inanamicam galiba
aynen katiliyorumBenimki haftaya pazar, kendime bir idrar testi günü seçicem amakan vermeye hiçbir şey bilmeden gidemem. İyisi kötüsü az bir fikrim olsun
idrarda çıkmışsa hamilesin hayırlı olsunBenimde pazartesi dua edin banada idrarda çift çizgi gordum ama kalbinin atışını duyana kadar hatta 4 5 aylık olana kadar inanamicam galiba
Yok canım sen şimdiden ben hamileyim moduna gir bence hisset bebeğinisanırım mayıs - haziran aylarına gelene kadar ben de hamileyim ben diye ikna olamıcam...
hissettiriyor zaten sağlı sollu sancılarım oluyor ara sıra :) hem olmaması, tutunamaması için de bir sebep yok ki? şimdiden çok seviliyor <3Yok canım sen şimdiden ben hamileyim moduna gir bence hisset bebeğini
aynen valla canimsanırım mayıs - haziran aylarına gelene kadar ben de hamileyim ben diye ikna olamıcam...
insallah canim benimki insallah Rabbim büyükaynen katiliyorum
idrarda çıkmışsa hamilesin hayırlı olsunaynen pozitifi görmekle bitmiyor malesef pozitiften sonra keseyi gorebilecekmiyim diyorsun, keseyi görünce kalp atışını duyacakmiyim diyorsun, kalp atışını duyunca kipirdamasini gorecekmiyim diyorsun, kioirdayinca nezaman kucağıma alacağım bişey olacak diye korkuyorsun bu sefer yani tam anlamıyla anneliği daha hamileyken anlıyorsun Allah annelik hasreti çeken herkese bu güzel duyguları tattirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?