ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Kesinlikle bende dün anladım. Kac gündür acısı ertesi gün bile gecmeyen igneyi dün vuran hemsire hic acıtmadı hatta süphe ettim heralde vurmadı diye
Ben de diğerlerinde öyleydim herkesin acıyor bunlar ilacı boşa mı harcıyor diye dün acı gerçeği anladım. Neyse dayanıyoruz test gününe kadar var iki günde bir neyseki benim

Benimki haftaya pazar, kendime bir idrar testi günü seçicem ama kan vermeye hiçbir şey bilmeden gidemem. İyisi kötüsü az bir fikrim olsun
aynen katiliyorum
Benimde pazartesi dua edin banada idrarda çift çizgi gordum ama kalbinin atışını duyana kadar hatta 4 5 aylık olana kadar inanamicam galiba
idrarda çıkmışsa hamilesin hayırlı olsun aynen pozitifi görmekle bitmiyor malesef pozitiften sonra keseyi gorebilecekmiyim diyorsun, keseyi görünce kalp atışını duyacakmiyim diyorsun, kalp atışını duyunca kipirdamasini gorecekmiyim diyorsun, kioirdayinca nezaman kucağıma alacağım bişey olacak diye korkuyorsun bu sefer yani tam anlamıyla anneliği daha hamileyken anlıyorsun Allah annelik hasreti çeken herkese bu güzel duyguları tattirsin insallah

insallah canim benimki insallah Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…