Gözün aydın canımmm darısı başımıza <3Kızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
Aminnnnnn canım benimmGözün aydın canımmm darısı başımıza <3
yemin ederim bütün gün aklımdaydın negatif herhalde diye yazmadım sana etrafta yoktum diye çok sevindim canim kaç ciktiKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
Ayyy canım yaaa çok sağolyemin ederim bütün gün aklımdaydın negatif herhalde diye yazmadım sana etrafta yoktum diye çok sevindim canim kaç cikti
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
katlanır canim merak etme ben varya okadar sana da yazdım dedim pozitif hissettim diye bana da dua et pazartesi test yaptiricamAyyy canım yaaa çok sağolvalla heyecandan buraya bile yazamadım hala şoktayım 173 çıktı canım değerim inşallah katlanır
Ayyy kuzum etmezmiyim her zaman ederim eminim güzel sonuç alacaksınkatlanır canim merak etme ben varya okadar sana da yazdım dedim pozitif hissettim diye bana da dua et pazartesi test yaptiricam
insallah canim insallahBen kendimi tanımadım benim 3. Denemem ilki pozitif ti bi oglum var ikincisi negatif embriyom kalmamıştı yeniden başladım tedaviye inşallah oğluma kardeşler gelir
Benimki 10.gün toplandıadetin 2. günü iğnelere başladıktaan yaklaşık kaç gün sonra yuumrta toplama işlemi yapılıyor acil lütfen bilgi verin
Allah bağışlasınBen kendimi tanımadım benim 3. Denemem ilki pozitif ti bi oglum var ikincisi negatif embriyom kalmamıştı yeniden başladım tedaviye inşallah oğluma kardeşler gelir
insallah canim insallah
Amin canlarAllah bağışlasınen kısa zamanda kardeş gelsin oğluşunuza ☺☺
doğdu ve butun gün senindusundum ne yaptı diyeAyyy kuzum etmezmiyim her zaman ederim eminim güzel sonuç alacaksıniçine doğmuş demekki canım benim ya
canim belirti varmi benim midem çok fena kavruluyo sanki biseyler kağnıyı midemdeAyyy kuzum etmezmiyim her zaman ederim eminim güzel sonuç alacaksıniçine doğmuş demekki canım benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?