- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benimde 2. GunumAllah emeklerini boşa çıkarmasın canım az kalmış dayan bana ne demeli daha 2. Gün deyim eğlenceli şeylerle uğraş
Cok sukur cok sevindimm ya rabbimm saglikla devam ettirmeyi de nasip etsinKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
Tebrik ederim darısı başımıza olur inşallahKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
yaaa kaçıncı gün istediler bta hcg yi hayırlı haberlerle geliriz buraya inşallahBenimde 2. Gunum
Cok sukur cok sevindimm ya rabbimm saglikla devam ettirmeyi de nasip etsin
Kabızlıktan iyidir bende paso kuru kayısı yedimYa ben kabız olmayayim diye içtim duphalaci içtim hoşafı afedersiniz şimdide ishal oldum napıcam ben ya
Gözünaydın hayırlısı olsun canım bu mutluluğun hep devam etsinKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
10. Gun istediler. Haftaya pazar günü dedi hemsiremizyaaa kaçıncı gün istediler bta hcg yi hayırlı haberlerle geliriz buraya inşallah
Ayyy kuzum Allah razı olsun sendendoğdu ve butun gün senindusundum ne yaptı diye
Ben 10.günde yaptım canım kan testini2 tane 3.gün embriyosu için testi ne zaman yapsam çıkar ki
Ama benden niye 12. Gün istediler bende yapicam pazar zaten iğne için hastaneye gidicem gitmişken yapicam10. Gun istediler. Haftaya pazar günü dedi hemsiremiz
Kuzum sadece belimde sızı var bugün bide adet ağrısı gibi oldu hatta adet olacam dedim kan vermeden önce belirtiymiş demekkicanim belirti varmi benim midem çok fena kavruluyo sanki biseyler kağnıyı midemde
Sağolasın canım benim aminnnGözünaydın hayırlısı olsun canım bu mutluluğun hep devam etsin
Erken ogrenirsinAma benden niye 12. Gün istediler bende yapicam pazar zaten iğne için hastaneye gidicem gitmişken yapicam
Sağol canım benim inşallahhhh
İyi iyi benimde belim şimdiden ağrıyor iyiye işaret demek..Kuzum sadece belimde sızı var bugün bide adet ağrısı gibi oldu hatta adet olacam dedim kan vermeden önce belirtiymiş demekki
Hiç belirti aramayın kızlar hiç belirtim olmadı ve sonuca kadar olmadı diye düşünüyordumYarın kan vericem dayanamicam bende . Transfer hariç 7. Günüm benimde yarınaHiç bir şey hissetmiyorum bakalım ne çıkacak
Evettttt benimde bugün başladıİyi iyi benimde belim şimdiden ağrıyor iyiye işaret demek..
Sizinde mi iki tane 3.gün düBen 10.günde yaptım canım kan testini
Sizinde mi iki tane 3.gün dü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?