- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benim de 2 tane transfer edildiSizinde mi iki tane 3.gün dü
Kaçıncı gün pekiBenim de 2 tane transfer edildi
EvetSizinde mi iki tane 3.gün dü
Çok güzel bir umut oldun teşekkürker sağlıkla gelsinKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
5. GünKaçıncı gün peki
Çok güzel bir umut oldun teşekkürker sağlıkla gelsin
İlaç falan kullandıysan tedaviden ötürü gecikme olmuş olabilir canımKızlar size bisey danışmak istiyorum. Bu ay benimde nasip olursa Dondurulmus transferim var. Fakat ben adet olamadim 10 gün geçti. Hamile deilim de deilimsizce normal mi beklimmi
Kuzum rahim filmi çekildim.birde şiddetli grip olmuştu belki ondanİlaç falan kullandıysan tedaviden ötürü gecikme olmuş olabilir canım
Olabilir kuzum rahim filminden sonra hastalıklarda tetikliyor geciktiriyorKuzum rahim filmi çekildim.birde şiddetli grip olmuştu belki ondan
Tam bilgim yok ama bende bazen gecikirim düzenli adet gören biriyim normalde ama şöyle düşün sen belki bebek zamanın gelmemiştir ben bu ay çok erken oldum zamanımın geldiğine yordum ben..Kızlar size bisey danışmak istiyorum. Bu ay benimde nasip olursa Dondurulmus transferim var. Fakat ben adet olamadim 10 gün geçti. Hamile deilim de deilimsizce normal mi beklimmi
Gözün aydın saglikla dogup büyüdügünü de görürsün insllhKızlar Rabbime şükürler olsun pozitif sonuç aldıminşalllah sağlıklı devam eder Hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bu duyguyu herkes yaşasın
Çoook teşekkür ederim canımGözün aydın saglikla dogup büyüdügünü de görürsün insllh
Yaaa minnoş şimdi gördümÇoook teşekkür ederim canımdarısı başına inşallahhh
Yaaaa kuzumm benimleymişşş minnoşumYa
Yaaa minnoş şimdi gördümhayırlısı olsun seninleymis bebisin
İnsallah kucağımiza da alalım sağ salimYaaaa kuzumm benimleymişşş minnoşumRabbime şükürler olsun
Canım hemen endişelenme ben anlamadım bişey doktoruna danış istersen7. Gün değerim kızlar kimyasal mı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?