- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
7. Gün çok erken herkeste farklılık gösterebilir bu testler bence endişelenme boşuna..7. Gün değerim kızlar kimyasal mı benimki
öyle düşünme burda bir arkadaşın 23 tu sonra 400nkusur cıktı olumlu dusun7. Gün değerim kızlar kimyasal mı benimki
benimnicin çok pozitif hissediyorum pazartesi bende kan vericem insallah birlikte yüksek sonuçlarımızi paylasicazPazartesi bir daha kan vericem artmış mı azalmış mı belli olur
İnşallah canım benim inşallah bizimledir yavrularımızbenimnicin çok pozitif hissediyorum pazartesi bende kan vericem insallah birlikte yüksek sonuçlarımızi paylasicaz
insallah canim benim ben öyle hayal kuruyorum bu kez olucakİnşallah canım benim inşallah bizimledir yavrularımız
insallah canim insallahHaydi kızlar pazartesi güzel sonuçlar bekliyoruz buraya
Aminnnnİnsallah kucağımiza da alalım sağ salimçok sevindim valla bekliyordum senin
Ben anlayamadım bu sonucu canım ya doktora sordun mu7. Gün değerim kızlar kimyasal mı benimki
Sormadım canım daha 7. Günüm bugün bana 12. Güne kadar bekle der kesin ben pazartesi yine kan vericem bakalım sonuç ne olacakBen anlayamadım bu sonucu canım ya doktora sordun mu
değerleriniz ne kadarDeğerleri istediğimizden düşük dedi doktor rapor da çıkar bu değerlere dedi. Sayı ve hız düşüklüğü var şu an bizde.
Evet canım tekrar ver buradaki sonuç kaç diyorSormadım canım daha 7. Günüm bugün bana 12. Güne kadar bekle der kesin ben pazartesi yine kan vericem bakalım sonuç ne olacak
3,4Evet canım tekrar ver buradaki sonuç kaç diyor
Benim bildiğim negatif 0.5 yani pozitif gözüküyor belkide boşuna Kedini üzüyorsun dua et allahtan ümit kesilmez
Benim bildiğimde öyleydi ilk denemem de 0 dı bu denemede 3,4 dü görünce şaşırdım neye yoracağımı bilemedimBenim bildiğim negatif 0.5 yani pozitif gözüküyor belkide boşuna Kedini üzüyorsun dua et allahtan ümit kesilmez
Bence bekle. Daha 10 güne 12 güne kadar neler olur... allah büyük.Benim bildiğimde öyleydi ilk denemem de 0 dı bu denemede 3,4 dü görünce şaşırdım neye yoracağımı bilemedim7. Güne göre çok düşük bir değer ama
İnşalllah yükselir canım
toplam sayı yıkama sonrası 5 milyon altı gerisini hatırlamıyorum canım. Daha doğrusu yazanların ne olduğunu anlamıyorum :)) morfoloji iyi sadece.değerleriniz ne kadar
Benim bildiğimde öyleydi ilk denemem de 0 dı bu denemede 3,4 dü görünce şaşırdım neye yoracağımı bilemedim7. Güne göre çok düşük bir değer ama
Çok erken yapmışsın ama olma olasılığı daha yüksek birkaç gün sonra netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?