ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Kızlar birsey sormak istiyorum. Doktor carsamba günu beta bakmak icin cagırmıstı. Biz baya uzakta oturuyoruz doktorun oldugu yere. Yaşadıgım yerde devlet hastanesinde baktirsam diye düsünüyorum ama kararsız kaldım. Kendi doktoruma gitsem muayene etmez di mi? Bu aşamada tek yapacagi sey kan bakmak mı?

Bence kan bakmak canım bizde uzaktayız doktorum kan baktırmamı söylemişti sonucu gönderin dedi ben olduğum yerde özel hast. baktırdım

Evet sadece kan sonucuna bakıyor. Bana aynı yerde verin hep dedi yani pozitif çıkınca ikinci kanı da aynı yerde verin dedi karşılaştırma doğru olsun diye. Hep orda verebilirseniz farketmez.

farketmez canım sadece kanda gebeliğe bakıyorlar..

Dün 7. Günümdü beta hcg 3,4 çıkmıştı bugün 8. Gün veta hcg 4,2 kafayıı yicem var mı yok mu kimyasal mı

8. Gün neden yaptırdın test diyecek bana 12. Gününü bekle diyecek
Canım doğrusu o çünkü kafanı karıştırmaktan başka neye yarıyor kan vermen, çok erken bakmaya başlamışsın. Az da olsa bir artış var şu an ama yorum yapacak yetkide değiliz hiç birimiz. Hemşire falan yok muydu onlar bilirdi belki bu tarz değerleri

Perşembeye kadar kan vermicem canım perşembe sonuç ne çıkarsa artık

Dün 7. Günümdü beta hcg 3,4 çıkmıştı bugün 8. Gün veta hcg 4,2 kafayıı yicem var mı yok mu kimyasal mı
Canım çok yeni dha birden artmaz ki bk ilerleme var yine de bence bekle iki gün sonra ver var bnce bol bol dinlen bol su iç bekle sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…