İnşallah olmuştur canım pozitif düşünelim ne kaybederiz. Hayal kırıklıklarını erteliyoruz haftaya kadarinşallah olmuştur hiç pozitifi görmedim
Üzülme nolur allah büyük 7. Günde yapmışsın yükselir elbet boşuna 12 günde yaptırın demiyorlarinşallah olmuştur hiç pozitifi görmedim
Insllh bu sefer göreceksin o pozitifi ben inanıyorum daha cok gün varinşallah olmuştur hiç pozitifi görmedim
Bence kan bakmak canım bizde uzaktayız doktorum kan baktırmamı söylemişti sonucu gönderin dedi ben olduğum yerde özel hast. baktırdımKızlar birsey sormak istiyorum. Doktor carsamba günu beta bakmak icin cagırmıstı. Biz baya uzakta oturuyoruz doktorun oldugu yere. Yaşadıgım yerde devlet hastanesinde baktirsam diye düsünüyorum ama kararsız kaldım. Kendi doktoruma gitsem muayene etmez di mi? Bu aşamada tek yapacagi sey kan bakmak mı?
Evet sadece kan sonucuna bakıyor. Bana aynı yerde verin hep dedi yani pozitif çıkınca ikinci kanı da aynı yerde verin dedi karşılaştırma doğru olsun diye. Hep orda verebilirseniz farketmez.Kızlar birsey sormak istiyorum. Doktor carsamba günu beta bakmak icin cagırmıstı. Biz baya uzakta oturuyoruz doktorun oldugu yere. Yaşadıgım yerde devlet hastanesinde baktirsam diye düsünüyorum ama kararsız kaldım. Kendi doktoruma gitsem muayene etmez di mi? Bu aşamada tek yapacagi sey kan bakmak mı?
farketmez canım sadece kanda gebeliğe bakıyorlar..Kızlar birsey sormak istiyorum. Doktor carsamba günu beta bakmak icin cagırmıstı. Biz baya uzakta oturuyoruz doktorun oldugu yere. Yaşadıgım yerde devlet hastanesinde baktirsam diye düsünüyorum ama kararsız kaldım. Kendi doktoruma gitsem muayene etmez di mi? Bu aşamada tek yapacagi sey kan bakmak mı?
Dört gözle bekliyorum hadi hayırlı pozitif sonuçla gelirsin inşallah..Tesekkur ederim kızlar ben burda devlete gideyim en mantıklısı. Sonucu arar söylerim
Hadi bakalım canım bekliyoruz güzel haberleriniTesekkur ederim kızlar ben burda devlete gideyim en mantıklısı. Sonucu arar söylerim
Haydi güzel sonucunu bekliyoruzzTesekkur ederim kızlar ben burda devlete gideyim en mantıklısı. Sonucu arar söylerim
Canım ya hiç bilmiyorum ki doktoruna attın mı sonucu yorumlasaydı sonucuDün 7. Günümdü beta hcg 3,4 çıkmıştı bugün 8. Gün veta hcg 4,2 kafayıı yicem var mı yok mu kimyasal mı
8. Gün neden yaptırdın test diyecek bana 12. Gününü bekle diyecekCanım ya hiç bilmiyorum ki doktoruna attın mı sonucu yorumlasaydı sonucu
Canım doğrusu o çünkü kafanı karıştırmaktan başka neye yarıyor kan vermen, çok erken bakmaya başlamışsın. Az da olsa bir artış var şu an ama yorum yapacak yetkide değiliz hiç birimiz. Hemşire falan yok muydu onlar bilirdi belki bu tarz değerleri8. Gün neden yaptırdın test diyecek bana 12. Gününü bekle diyecek
Perşembeye kadar kan vermicem canım perşembe sonuç ne çıkarsa artıkCanım doğrusu o çünkü kafanı karıştırmaktan başka neye yarıyor kan vermen, çok erken bakmaya başlamışsın. Az da olsa bir artış var şu an ama yorum yapacak yetkide değiliz hiç birimiz. Hemşire falan yok muydu onlar bilirdi belki bu tarz değerleri
Canım çok yeni dha birden artmaz ki bk ilerleme var yine de bence bekle iki gün sonra ver var bnce bol bol dinlen bol su iç bekle sadece.Dün 7. Günümdü beta hcg 3,4 çıkmıştı bugün 8. Gün veta hcg 4,2 kafayıı yicem var mı yok mu kimyasal mı
Ozaman bekle test tarihi in 12.günse o gün yaptır8. Gün neden yaptırdın test diyecek bana 12. Gününü bekle diyecek
Beklicem canım hayırlısı ise olsun artıkCanım çok yeni dha birden artmaz ki bk ilerleme var yine de bence bekle iki gün sonra ver var bnce bol bol dinlen bol su iç bekle sadece.
Öyle yapıcam canımOzaman bekle test tarihi in 12.günse o gün yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?