ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Dün 7. Günümdü beta hcg 3,4 çıkmıştı bugün 8. Gün veta hcg 4,2 kafayıı yicem var mı yok mu kimyasal mı
Sanırım kimyasal olması için pozitif görmek gerekiyor önce sonra değer düşüyor. Pozitif için de 5in üstü olması lazım ama çok erken zaten daha çıkmıyor olabilir. En doğrusu beklemek. Yani bu sonuçlar bişey ifade etmiyor hiçbir şeye yorma stres olma.

Tamam canım perşembeye kadar vermicem artık kan

Moralini bozma hemen canım dur bakalım daha belli değil 4 gün var önünde yükselir inşallah
İnşallah canıııım sen dua edersen eminim yükselecek moralim yerinde hakkımıZda hayırlısı olsun amaa bende buraya bir gün hamileyim yazıcam inanıyorummm

İnşallah canıııım sen dua edersen eminim yükselecek moralim yerinde hakkımıZda hayırlısı olsun amaa bende buraya bir gün hamileyim yazıcam inanıyorummm
Dumandasın her zaman canım benim olacak bende inanıyorum bende hep onun hayalini kurardım şükürler olsun gerçek oldu seninkide olacak buradaki herkesin olacak umutsuzluk yok

Dumandasın her zaman canım benim olacak bende inanıyorum bende hep onun hayalini kurardım şükürler olsun gerçek oldu seninkide olacak buradaki herkesin olacak umutsuzluk yok
Yaaa ballk damlıyo ağzından inşallahh canım benim inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim de perşembe günü kuzum test günüm. Dayanıcaz beraber ve güzel sonuçlar alıcaz, anlaştık mı?
Az kalmış bol bol dua edin İnşirah suresi “ Meryem suresi okuyun.
“Rabbi Hebli Mines Salihin”100 kere okuyorum ben .
“Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru” 100 kere okuyorum.
Ya musavvir 21kere Ayetel kürsi “ 7 kere okuyun.

Kızlar 3. Denememde pozitif gördüm ilk defa. 5 gündür rüyada gibiydim uyandım. İkinci kanda değerim düşmüş. Yarın bir daha vericem ama doktor olumsuz düşünebiliriz dedi. Yaşadığım acının tarifi yok. Bir daha denesem kaç ay sonra olucak kim bilir. Güzeldi ya bu bikaç gün çok güzeldi.. üstelik kromozom taramasına kadar yapıldı. Histereskopi yapıldı. Yine de tutmadıysa tutmaz artık.

canım kromozom taraması nasıl yapıldı?nerde tedavi gördün?inşallah kötü bişey olmaz kıyamam güzel haberini bekliyorum.

canım kromozom taraması nasıl yapıldı?nerde tedavi gördün?inşallah kötü bişey olmaz kıyamam güzel haberini bekliyorum.
Saol ama artık güzel haber olmaz. Artık çok bitkinim. Ne kadar kalp kırıcı bi süreç hepiniz biliyorsunuz zaten..

Ngs taraması deniyor. İnternetten bakabilirsin bütün kromozomlarına bakılıyor embriyoların. Ankarada novaartta tedavi oldum bilmiyorum nereye gönderdiler. Bi haftada sonuç geldi o arada donduruldular. Diğer ay verildiler. 5. Güne gelmeleri lazım ama bunun için. Bi de pgt var onda belli sayıda kromozoma bakılıyor ve sanırım 3. Gün embriyosuna da yapılıyor.

kanda kromozomla alakalı bir probleminiz mi çıkmıştı da yapıldı bunlar.benmde 4.denemem olacak 3 negatifim var ama kanda kromozomlarda bişey çıkmayınca embriyo genetiğine gerek duyulmadı.Evt pgt de 9 kromozoma bakılıyo.inşallah yükselir yazdıklarına çok üzüldüm bende defalarca yıkıldım yaş 31 pko var bende de en son gittiğim doktor sorun olarak embriyolarımı zayıf buldu ona göre tedavi uyguladı ve şükür güzel embriyolarımız oldu transfer hazırlığına başlayacağım adetime çok az kaldı.inşallah değerin katlanır allah hepimizin yardımcısı olsun...

ilkmkan sonucun kaçtı canim kaça düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…