Sanırım kimyasal olması için pozitif görmek gerekiyor önce sonra değer düşüyor. Pozitif için de 5in üstü olması lazım ama çok erken zaten daha çıkmıyor olabilir. En doğrusu beklemek. Yani bu sonuçlar bişey ifade etmiyor hiçbir şeye yorma stres olma.Dün 7. Günümdü beta hcg 3,4 çıkmıştı bugün 8. Gün veta hcg 4,2 kafayıı yicem var mı yok mu kimyasal mı
Tamam canım perşembeye kadar vermicem artık kanSanırım kimyasal olması için pozitif görmek gerekiyor önce sonra değer düşüyor. Pozitif için de 5in üstü olması lazım ama çok erken zaten daha çıkmıyor olabilir. En doğrusu beklemek. Yani bu sonuçlar bişey ifade etmiyor hiçbir şeye yorma stres olma.
Moralini bozma hemen canım dur bakalım daha belli değil 4 gün var önünde yükselir inşallahTamam canım perşembeye kadar vermicem artık kan
İnşallah canıııım sen dua edersen eminim yükselecekMoralini bozma hemen canım dur bakalım daha belli değil 4 gün var önünde yükselir inşallah
Dumandasın her zaman canım benimİnşallah canıııım sen dua edersen eminim yükselecekmoralim yerinde hakkımıZda hayırlısı olsun amaa bende buraya bir gün hamileyim yazıcam inanıyorummm
Yaaa ballk damlıyo ağzından inşallahh canım benim inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDumandasın her zaman canım benimolacak bende inanıyorum bende hep onun hayalini kurardım şükürler olsun gerçek oldu seninkide olacak buradaki herkesin olacak umutsuzluk yok ❤
Benim de perşembe günü kuzum test günüm. Dayanıcaz beraber ve güzel sonuçlar alıcaz, anlaştık mı?Tamam canım perşembeye kadar vermicem artık kan
İnşallahh kuzumm inşallahhhYaaa ballk damlıyo ağzından inşallahh canım benim inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Az kalmış bol bol dua edinBenim de perşembe günü kuzum test günüm. Dayanıcaz beraber ve güzel sonuçlar alıcaz, anlaştık mı?
Anlaştık canımBenim de perşembe günü kuzum test günüm. Dayanıcaz beraber ve güzel sonuçlar alıcaz, anlaştık mı?
Heyecan hiç bitmiyor canım her denemede ayrı bir heyecan stres varayy benimde 2 denemem ama bunda daha heycanlıyım iğneleri kullanalı 3 gun olacak nasip rabbım bilir inşallah hepımızın yüzü güler :)
canım kromozom taraması nasıl yapıldı?nerde tedavi gördün?inşallah kötü bişey olmaz kıyamam güzel haberini bekliyorum.Kızlar 3. Denememde pozitif gördüm ilk defa. 5 gündür rüyada gibiydim uyandım. İkinci kanda değerim düşmüş. Yarın bir daha vericem ama doktor olumsuz düşünebiliriz dedi. Yaşadığım acının tarifi yok. Bir daha denesem kaç ay sonra olucak kim bilir. Güzeldi ya bu bikaç gün çok güzeldi.. üstelik kromozom taramasına kadar yapıldı. Histereskopi yapıldı. Yine de tutmadıysa tutmaz artık.
Saol ama artık güzel haber olmaz. Artık çok bitkinim. Ne kadar kalp kırıcı bi süreç hepiniz biliyorsunuz zaten..canım kromozom taraması nasıl yapıldı?nerde tedavi gördün?inşallah kötü bişey olmaz kıyamam güzel haberini bekliyorum.
İnşallah canımKızlar ben dün kan verdim adet günümdü 500 cıktı dua edin yarınki verdiğim kanda yükselsin hepinizin dualarını bekliuorum
kanda kromozomla alakalı bir probleminiz mi çıkmıştı da yapıldı bunlar.benmde 4.denemem olacak 3 negatifim var ama kanda kromozomlarda bişey çıkmayınca embriyo genetiğine gerek duyulmadı.Evt pgt de 9 kromozoma bakılıyo.inşallah yükselir yazdıklarına çok üzüldüm bende defalarca yıkıldım yaş 31 pko var bende de en son gittiğim doktor sorun olarak embriyolarımı zayıf buldu ona göre tedavi uyguladı ve şükür güzel embriyolarımız oldu transfer hazırlığına başlayacağım adetime çok az kaldı.inşallah değerin katlanır allah hepimizin yardımcısı olsun...Saol ama artık güzel haber olmaz. Artık çok bitkinim. Ne kadar kalp kırıcı bi süreç hepiniz biliyorsunuz zaten..
Ngs taraması deniyor. İnternetten bakabilirsin bütün kromozomlarına bakılıyor embriyoların. Ankarada novaartta tedavi oldum bilmiyorum nereye gönderdiler. Bi haftada sonuç geldi o arada donduruldular. Diğer ay verildiler. 5. Güne gelmeleri lazım ama bunun için. Bi de pgt var onda belli sayıda kromozoma bakılıyor ve sanırım 3. Gün embriyosuna da yapılıyor.
Kuzum dualarım seninle Allah’ın izniyle yükselecek inşAllahKızlar ben dün kan verdim adet günümdü 500 cıktı dua edin yarınki verdiğim kanda yükselsin hepinizin dualarını bekliuorum
ilkmkan sonucun kaçtı canim kaça düşmüşKızlar 3. Denememde pozitif gördüm ilk defa. 5 gündür rüyada gibiydim uyandım. İkinci kanda değerim düşmüş. Yarın bir daha vericem ama doktor olumsuz düşünebiliriz dedi. Yaşadığım acının tarifi yok. Bir daha denesem kaç ay sonra olucak kim bilir. Güzeldi ya bu bikaç gün çok güzeldi.. üstelik kromozom taramasına kadar yapıldı. Histereskopi yapıldı. Yine de tutmadıysa tutmaz artık.
ayyy sağol kuzum insallah ya insallah yarın sabahtan vericem bakalim doktor şaşırdı geçen seferki transferde 192 çıkmıştı bu 500 baya güzel dediKuzum dualarım seninle Allah’ın izniyle yükselecek inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?