ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ahhh canım ya valla ne denir ki tarifi olmayan şeyler Rabbim yardım etsin hepimize umudunu yitirme nasip inşallah bir dahakinde olur kaçıncı gün embryosuydu canım

Bir problem varmıydı belli olan kuzum sende yada eşinde

Ahhh canım ya valla ne denir ki tarifi olmayan şeyler Rabbim yardım etsin hepimize umudunu yitirme nasip inşallah bir dahakinde olur kaçıncı gün embryosuydu canım
2 tane 6. Gün embriyosu. Bende biraz rezerv azlığı var eşimde de morfoloji 3%. Histereskopim temiz çıktı. Embriyolarımın kromozomlarının sağlıklı olduğuna bakıldı donmuş transfer oldum. Artık daha ne yapacaktık bilmiyorum

valla canım üzülme dicem ama üzülüyor insan ucu açık bir süreç herşey iyiyken bile olmayabiliyor malesef olcak olduktan sonra düşük kaliteli embriyodan bile oluyor Rabbim ol desin yeter ki inşAllah bir dahaki sefer olur Rabbimden umut kesilmez

Artık bişey umut bile edemiyorum malesef elim boş kaldı yine üstelik ilk kez gerçekten heveslenmiştim inşallah zamanla azalır da yeniden deneme gücü bulurum. Pozitif gören arkadaşların güzel devamını getirmelerini dilerim. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..

Tabi ki canım heveslenmişsindir çok zor bir durum zamanla hafifleyip yenisine hazırlanacaksın inşallah inşallahhh hepimiz bu süreci sağ Salim atlatırız.Kolay bir süreç değil tarifi zor bir süreç yaşayan bilir Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Ammiiinnnnn insalllahhhh bu yaşta yiprattilar beyazlarim cikti resmen çöktüm hayat enerjim kalmadi .

Ammiiinnnnn insalllahhhh bu yaşta yiprattilar beyazlarim cikti resmen çöktüm hayat enerjim kalmadi .
Ahhh canım ya kıyamam valla öyle gerçekten çok ama çok zor bu süreç hem maddi hem manevi hem fiziksel hem psikolojik bir savaş bu kucağımıza alana kadar devam edecek çok zormuş çocuk sahibi olabilmek

Ahhh canım ya kıyamam valla öyle gerçekten çok ama çok zor bu süreç hem maddi hem manevi hem fiziksel hem psikolojik bir savaş bu kucağımıza alana kadar devam edecek çok zormuş çocuk sahibi olabilmek
deprem olunca bile anne olmadan olmrk istemiyorum diyordum cok zor bir bekleyis rabbim dusmanima bile bu aciyi yasatmasin

insallah bir sonrakinde yükselir canim doktorun ümitli konuştu mu
İki gün sonra bi daha kan ver ilaçlarına devam et dedi ama olumsuz gibi düşünebiliriz dedi. Yarın bi de kan vermeye gitmekle uğraşıcam boşu boşuna. Yaa işte böyle oldu bikaç günlüğüne ben hamileyim die gezdim şimdi acayip bi acı çekme hali. Nası bi derdin içindeyiz böyle. İnşallah sen ve pozitif gören herkes kucağına alır bebişlerini. Allah kimseye vermesin bu derdi..

Yatiyorum arada kalkip dolaniyorum. Göğüslerim agrimaya basladi bi de belim hafiften agrimaya basladi . 5. Günüm daha sen ne durumdasin
Güzel güzel canım bebişlerin belirtisi olabilir bunlar bende aynı belirtiler başladı arda ağrılar olup geçiyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…