Ahhh canım ya valla ne denir ki tarifi olmayan şeyler Rabbim yardım etsin hepimize umudunu yitirme nasip inşallah bir dahakinde olurKızlar 3. Denememde pozitif gördüm ilk defa. 5 gündür rüyada gibiydim uyandım. İkinci kanda değerim düşmüş. Yarın bir daha vericem ama doktor olumsuz düşünebiliriz dedi. Yaşadığım acının tarifi yok. Bir daha denesem kaç ay sonra olucak kim bilir. Güzeldi ya bu bikaç gün çok güzeldi.. üstelik kromozom taramasına kadar yapıldı. Histereskopi yapıldı. Yine de tutmadıysa tutmaz artık.
Bir problem varmıydı belli olan kuzum sende yada eşindeSaol ama artık güzel haber olmaz. Artık çok bitkinim. Ne kadar kalp kırıcı bi süreç hepiniz biliyorsunuz zaten..
Ngs taraması deniyor. İnternetten bakabilirsin bütün kromozomlarına bakılıyor embriyoların. Ankarada novaartta tedavi oldum bilmiyorum nereye gönderdiler. Bi haftada sonuç geldi o arada donduruldular. Diğer ay verildiler. 5. Güne gelmeleri lazım ama bunun için. Bi de pgt var onda belli sayıda kromozoma bakılıyor ve sanırım 3. Gün embriyosuna da yapılıyor.
Bencede güzel kuzum değer çok iyiayyy sağol kuzum insallah ya insallah yarın sabahtan vericem bakalim doktor şaşırdı geçen seferki transferde 192 çıkmıştı bu 500 baya güzel dedi
inşalalh hayırlısıyla tekrar yükselir dua edin banaBencede güzel kuzum değer çok iyi
86 dan 54 e..ilkmkan sonucun kaçtı canim kaça düşmüş
2 tane 6. Gün embriyosu. Bende biraz rezerv azlığı var eşimde de morfoloji 3%. Histereskopim temiz çıktı. Embriyolarımın kromozomlarının sağlıklı olduğuna bakıldı donmuş transfer oldum. Artık daha ne yapacaktık bilmiyorumAhhh canım ya valla ne denir ki tarifi olmayan şeyler Rabbim yardım etsin hepimize umudunu yitirme nasip inşallah bir dahakinde olurkaçıncı gün embryosuydu canım
Seninki inşallah sağlıkla devam ederBencede güzel kuzum değer çok iyi
2 tane 6. Gün embriyosu. Bende biraz rezerv azlığı var eşimde de morfoloji 3%. Histereskopim temiz çıktı. Embriyolarımın kromozomlarının sağlıklı olduğuna bakıldı donmuş transfer oldum. Artık daha ne yapacaktık bilmiyorum
Artık bişey umut bile edemiyorum malesef elim boş kaldı yine üstelik ilk kez gerçekten heveslenmiştimvalla canım üzülme dicem ama üzülüyor insan ucu açık bir süreç herşey iyiyken bile olmayabiliyor malesef olcak olduktan sonra düşük kaliteli embriyodan bile oluyor Rabbim ol desin yeter ki inşAllah bir dahaki sefer olur Rabbimden umut kesilmez
Tabi ki canım heveslenmişsindir çok zor bir durumArtık bişey umut bile edemiyorum malesef elim boş kaldı yine üstelik ilk kez gerçekten heveslenmiştiminşallah zamanla azalır da yeniden deneme gücü bulurum. Pozitif gören arkadaşların güzel devamını getirmelerini dilerim. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
Ammiiinnnnn insalllahhhh bu yaşta yiprattilar beyazlarim cikti resmen çöktüm hayat enerjim kalmadi .Tabi ki canım heveslenmişsindir çok zor bir durumzamanla hafifleyip yenisine hazırlanacaksın inşallah inşallahhh hepimiz bu süreci sağ Salim atlatırız.Kolay bir süreç değil tarifi zor bir süreç yaşayan bilir Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Ahhh canım ya kıyamam valla öyle gerçekten çok ama çok zor bu süreç hem maddi hem manevi hem fiziksel hem psikolojik bir savaş bu kucağımıza alana kadar devam edecek çok zormuş çocuk sahibi olabilmekAmmiiinnnnn insalllahhhh bu yaşta yiprattilar beyazlarim cikti resmen çöktüm hayat enerjim kalmadi .
Ahhh canım ya kıyamam valla öyle gerçekten çok ama çok zor bu süreç hem maddi hem manevi hem fiziksel hem psikolojik bir savaş bu kucağımıza alana kadar devam edecek çok zormuş çocuk sahibi olabilmek
Yaaaadeprem olunca bile anne olmadan olmrk istemiyorum diyordum cok zor bir bekleyis rabbim dusmanima bile bu aciyi yasatmasin
Ammmiiin insallahhhYaaaaYaşatmasın rabbim valla çok zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nasıl gidiyor kaçıncı günün bugün varmı belirtinAmmmiiin insallahhh
Yatiyorum arada kalkip dolaniyorum. Göğüslerim agrimaya basladi bi de belim hafiften agrimaya basladi . 5. Günüm dahaNasıl gidiyor kaçıncı günün bugün varmı belirtin
insallah bir sonrakinde yükselir canim doktorun ümitli konuştu mu86 dan 54 e..
İki gün sonra bi daha kan ver ilaçlarına devam et dedi ama olumsuz gibi düşünebiliriz dedi. Yarın bi de kan vermeye gitmekle uğraşıcam boşu boşuna. Yaa işte böyle oldu bikaç günlüğüne ben hamileyim die gezdim şimdi acayip bi acı çekme hali. Nası bi derdin içindeyiz böyle. İnşallah sen ve pozitif gören herkes kucağına alır bebişlerini. Allah kimseye vermesin bu derdi..insallah bir sonrakinde yükselir canim doktorun ümitli konuştu mu
Güzel güzel canım bebişlerin belirtisi olabilir bunlarYatiyorum arada kalkip dolaniyorum. Göğüslerim agrimaya basladi bi de belim hafiften agrimaya basladi . 5. Günüm dahasen ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?