Canım belki yükselir belli mi olurİki gün sonra bi daha kan ver ilaçlarına devam et dedi ama olumsuz gibi düşünebiliriz dedi. Yarın bi de kan vermeye gitmekle uğraşıcam boşu boşuna. Yaa işte böyle oldu bikaç günlüğüne ben hamileyim die gezdim şimdi acayip bi acı çekme hali. Nası bi derdin içindeyiz böyle. İnşallah sen ve pozitif gören herkes kucağına alır bebişlerini. Allah kimseye vermesin bu derdi..
Gecmiyor gunler ama yaGüzel güzel canım bebişlerin belirtisi olabilir bunlarbende aynı belirtiler başladı arda ağrılar olup geçiyor şükür
Teşekkür ederim canımCanım belki yükselir belli mi olurolmazsada vardır her işte bir hayır diye düşün daha iyisi olacağı için olmamıştır belkide. İlk transferimde negatif aldığımda bende aynısını demiştim hamile gibi gezdim ortalıkta diye ki daha sonucu öğrenmeden okdr hassas bir durum ki bı insan o hali alıyor sonucu bilmeden bile ama nasip nerden geleceği belli olmuyor belki bu ara verdiğin süreçte kendiliğinden olur
ah canim benimİki gün sonra bi daha kan ver ilaçlarına devam et dedi ama olumsuz gibi düşünebiliriz dedi. Yarın bi de kan vermeye gitmekle uğraşıcam boşu boşuna. Yaa işte böyle oldu bikaç günlüğüne ben hamileyim die gezdim şimdi acayip bi acı çekme hali. Nası bi derdin içindeyiz böyle. İnşallah sen ve pozitif gören herkes kucağına alır bebişlerini. Allah kimseye vermesin bu derdi..
İşin en zor kısmıda o zaten o günler geçmek bilmeyenGecmiyor gunler ama ya
Hiç üzülme canım kendin için sevin ki bebişine iyi gelsinah canim benimRabbim en hayırlı şekilde ve tez zamanda kucaklarimizi doldursun insallah çok uzuldum inan ki
Yok vanım istediğin zaman yaz derdini paylaşırımTeşekkür ederim canım3. Denemeydi bu. Daha ne kadar denenir ki. İçinizi karartmayım daha fazla bebisleriniz size tutunsun büyüsünler yarın yazarım yine sonucu inşallah düşmüştür iyice de atlatırım biter başka bi sıkıntı olmadan. Ben pek hayal kuramıyorum artık biraz okudum artan düzelen görmedim ondan böyleyim hem hissediyordum vücudumda bir şeyler şimdi tamamen bitti hayırlısı diyelim dediğin gibi..
geçer canim geçer hadi bakalım hayırlı haberini bekliyoruzGecmiyor gunler ama ya
Rabbim hepimizin bir an önce kulaklarını hayırlı sağlıklı genişlerle doldursun Rabbim eksikliğini gostermesinHiç üzülme canım kendin için sevin ki bebişine iyi gelsin ❤❤ Sizi takip edicem inşallah güzel haberlerle doldurun burayı
Aslinda bugun test yaptim ama golgemsi bisey çıktı ciddiye almak istiyorum o golgeyiİşin en zor kısmıda o zaten o günler geçmek bilmeyen
Insallah pazar gunune kadar ölmezsemgeçer canim geçer hadi bakalım hayırlı haberini bekliyoruz
Ayyy hadi yaaaaAslinda bugun test yaptim ama golgemsi bisey çıktı ciddiye almak istiyorum o golgeyi
Insallah vardir cok umutluyum hevesim kursagimda kalmaz umarim bi yanim heyecanli bi yanim korkuyorAyyy hadi yaaaaozaman vardır bak büyük ihtimalle o gölge çıkanların hep pozitif oluyor
tatlim okadar bekleme ya ben bile meraklandım gerçi bekle bekle ama idrarı yenile ben öyle yapmıştım idrarı 2 kez yaptım 1 hassas testle bir normal testle günümde kan verdim dün iste 500 cıktı bakalim yarın yukselecekmi insallah kötü bisey olmaz çok korkuyorum bende sağlıkla bi kalbini falan duysaydikInsallah pazar gunune kadar ölmezsem
Bak ben son günlere doğru saldım belirti yok diye kafaya takmamaya çalıştım sonuç neyse alacam ogün öğrenecek dedim sende öyle yap sal kendini birazInsallah pazar gunune kadar ölmezsem
O duyguyu iyi bilirim o korku hiç bitmiyor ama gölge varsa olması yüksekInsallah vardir cok umutluyum hevesim kursagimda kalmaz umarim bi yanim heyecanli bi yanim korkuyor
Ah biz kadinlar korkularimiz hic mi bitmez ya . Hep bir kuruntu icindeyiz . Insallah sonu hayirli biter hikayelerimizin. Tekrarliycam insallah test alirsamtatlim okadar bekleme ya ben bile meraklandım gerçi bekle bekle ama idrarı yenile ben öyle yapmıştım idrarı 2 kez yaptım 1 hassas testle bir normal testle günümde kan verdim dün iste 500 cıktı bakalim yarın yukselecekmi insallah kötü bisey olmaz çok korkuyorum bende sağlıkla bi kalbini falan duysaydik
Bu beni cok sevindirdi gercektenO duyguyu iyi bilirim o korku hiç bitmiyor ama gölge varsa olması yüksek
Ben hep okuduklarımda öyle gördüm bu zamana kadar yoksa direk hiç çıkmıyor zaten bir kaç gün içinde dahada belirir bebişşşBu beni cok sevindirdi gercekten
Bebişler insallah olucakBen hep okuduklarımda öyle gördüm bu zamana kadar yoksa direk hiç çıkmıyor zaten bir kaç gün içinde dahada belirir bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?