ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Benim de pazar iğne vurdurmaya gittiğim her seferde başka bir hemşire oluyor hamile misin diyor hayır desem değil evet desem değil inşallah diyorum ne mal gibi bir süreçmiş bu
Yyaaaa ne hamileyim ne degilim aynen hrr defasında baska hemsire oluyor resmen butun hemsirelere igne yaptirdim nöbetlerini takip edicem nerdeyse

Yyaaaa ne hamileyim ne degilim aynen hrr defasında baska hemsire oluyor resmen butun hemsirelere igne yaptirdim nöbetlerini takip edicem nerdeyse
İğneyi güzelce yapsınlar diye o kadar kibar konuşuyorum ki yoksa içimden ne biliiiiyim ben koydurduk bakalım tuttu mu tutmadı mı ne olduğu belli değil diye bir hönkürücem ama olmuyor işte

İğneyi güzelce yapsınlar diye o kadar kibar konuşuyorum ki yoksa içimden ne biliiiiyim ben koydurduk bakalım tuttu mu tutmadı mı ne olduğu belli değil diye bir hönkürücem ama olmuyor işte
Ahahah cok güldüm zaten gerginiz hamile olsak ne olmasal ne yap istehamileysek daha mi acitmadan yapıcaklar sanki

Benim de pazar iğne vurdurmaya gittiğim her seferde başka bir hemşire oluyor hamile misin diyor hayır desem değil evet desem değil inşallah diyorum ne mal gibi bir süreçmiş bu
Hahahaha aynen çok komik oluyor öyle soruyorlar ya bu süreçte ne diyceni bilemiyor insan

İğne fobimdi benimde şimdi heryerim delik deşik Allah beterinden saklasın kan aldırmakta korkutur hele şimdi kan sulandırıcılardan kan durmuyor heryerim kan oluyor fışkırıyor resmen sesini duyuyorum tüpe dolarken

Şanslıymışsın sen canım. Ben iğneden hiç korkmam ama eli ağır olanında acısı geçmiyor bir hafta
Evet canım ya geçmiyor gerçekten bazı hemşirelerin yaptığı yer çok açıyor oturamıyor insan üstüne morarıyor bide

Çok teşekkür ederim canım sağolasın Aynen bizden başka kimse anlayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…