- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
amin canim aminAh biz kadinlar korkularimiz hic mi bitmez ya . Hep bir kuruntu icindeyiz . Insallah sonu hayirli biter hikayelerimizin. Tekrarliycam insallah test alirsam
Transfer edilcegi zaman doktorum ikiz olabilir dedi gozlerimden kalpli emojiler cikti resmen .biz hep ikiz istiyordukİnşallahhhhh
Transfer edilcegi zaman doktorum ikiz olabilir dedi gozlerimden kalpli emojiler cikti resmen .biz hep ikiz istiyorduk
Bir daha kimseden cocuk lafi duymam insallahayyy belki içine doğmuştur nede güzel olur ikiz yaaaa
Bende hep diyorum onu çocuk varmı diyenlere size kaç tane lazım derim direk diyorumBir daha kimseden cocuk lafi duymam insallahbir daha bana cocuk demeyin derim artik
Aslinda oyle demek lazimBende hep diyorum onu çocuk varmı diyenlere size kaç tane lazım derim direk diyorum
Benim de pazarInsallah pazar gunune kadar ölmezsem
Yyaaaa ne hamileyim ne degilimBenim de pazariğne vurdurmaya gittiğim her seferde başka bir hemşire oluyor hamile misin diyor hayır desem değil evet desem değil inşallah diyorum ne mal gibi bir süreçmiş bu
İğneyi güzelce yapsınlar diye o kadar kibar konuşuyorum kiYyaaaa ne hamileyim ne degilimaynen hrr defasında baska hemsire oluyor resmen butun hemsirelere igne yaptirdim nöbetlerini takip edicem nerdeyse
Ahahah cok güldümİğneyi güzelce yapsınlar diye o kadar kibar konuşuyorum kiyoksa içimden ne biliiiiyim ben koydurduk bakalım tuttu mu tutmadı mı ne olduğu belli değil diye bir hönkürücem ama olmuyor işte
Direk öyle demek lazım onlar onu istiyor çünküAslinda oyle demek lazim
Hahahaha aynen çok komik oluyor öyle soruyorlar ya bu süreçte ne diyceni bilemiyor insanBenim de pazariğne vurdurmaya gittiğim her seferde başka bir hemşire oluyor hamile misin diyor hayır desem değil evet desem değil inşallah diyorum ne mal gibi bir süreçmiş bu
Allahtan benim annem hemşire o yapıyor rahatım o konudaYyaaaa ne hamileyim ne degilimaynen hrr defasında baska hemsire oluyor resmen butun hemsirelere igne yaptirdim nöbetlerini takip edicem nerdeyse
İğne fobimdi benimde şimdi heryerim delik deşikİğneyi güzelce yapsınlar diye o kadar kibar konuşuyorum kiyoksa içimden ne biliiiiyim ben koydurduk bakalım tuttu mu tutmadı mı ne olduğu belli değil diye bir hönkürücem ama olmuyor işte
Şanslıymışsın sen canım. Ben iğneden hiç korkmam ama eli ağır olanında acısı geçmiyor bir haftaAllahtan benim annem hemşire o yapıyor rahatım o konuda
Evet canım ya geçmiyor gerçekten bazı hemşirelerin yaptığı yer çok açıyor oturamıyor insan üstüne morarıyor bideŞanslıymışsın sen canım. Ben iğneden hiç korkmam ama eli ağır olanında acısı geçmiyor bir hafta
Sen ne yaptın şimdi ne durumdasın kan değeri mi takip ettiriyorsunEvet canım ya geçmiyor gerçekten bazı hemşirelerin yaptığı yer çok açıyor oturamıyor insan üstüne morarıyor bide
Evet canım haftaya kontrole gidecem inşAllah keseyi görürüm sağ salimSen ne yaptın şimdi ne durumdasın kan değeri mi takip ettiriyorsun
Çok teşekkür ederim canım sağolasınYok vanım istediğin zaman yaz derdini paylaşırımbizi bizden başkası anlayamıyor çünkü içine kapatma kendini şuan hazır olmadığını düşün vücudunun en iyisine hazırlayacak kendini bakarsın kendiliğinden oluverir biraz ara verince canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?