- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ne guzel ya vallahaAllahtan benim annem hemşire o yapıyor rahatım o konuda
İnşallah canım sağlıkla ❣ ben işe başladım hiç transfer yapılmamış gibi gelmeye başladı. Evdeyken sadece bu işleri düşünürken şimdi olaydan koptumEvet canım haftaya kontrole gidecem inşAllah keseyi görürüm sağ salim
Kesinlikle öyle canımÇok teşekkür ederim canım sağolasınAynen bizden başka kimse anlayamaz
Çok zor çooook iğne işleriNe guzel ya vallahahergun baska bir hemsireye totomu aciyorum artik aslinda bu durumda farkettim ki erkeklerin eli daha hafifmis. Deneyimledim
O kadar igneden sonra bagisiklik kazandik resmen acimiyorÇok zor çooook iğne işlerihadi ya öylemi
O kadar igneden sonra bagisiklik kazandik resmen acimiyor
Ayyyyy henuz bende yok o durumiğneler girmiyor bide dank diye geri geliyor
Bende var çok şaşırdım bendeAyyyyy henuz bende yok o durum
Icim gittiii yaBende var çok şaşırdım bendesert sert içleri
İyi kuzum iyi çıkmış değerkızlar benim pazartesi 500 çıkan kanım bugün sabah çok erken verdim 986 çıkmış iyi dimi
ben bini geçer diye düşünmüştüm ya bilemedimİyi kuzum iyi çıkmış değer
Yok canım iyi çıkmış katlanmış değer güzel bi şekilde kaçıncı günündü bugünben bini geçer diye düşünmüştüm ya bilemedim
Hadi hayırlı olsun canım inşAllah güzel bebişlerin olurkızlar merhaba benım cuma sabah yumurta toplama yapılacak bakalım Rabbimden hayırlısı
Aaaa hadi ya canım tühhhhyaaa ne çok konuşmuşsunuz hiç bildirim gelmediiii
yarın 10. gün ve test günü.. dünden beri kasık - bel ağrıları kesildi.Aaaa hadi ya canım tühhhhnasılsın ne durumdasın
Canım belirtilere hiç ama hiç takılma bende belirtim yok diye yok sandım ve o şekilde sonucu almaya gittim. Son zamanlara doğru belirtim yok diye iyice saldım kendimi hal ve hareketlerim konusunda .yarın 10. gün ve test günü.. dünden beri kasık - bel ağrıları kesildi.
ya başaramadık bu sefer ya da tutunma evresi bitti yerleşiyor.
ölücem meraktan.
7. günün sabahı dayanamadım idrar testi yaptım bi de negatif tabi hayalet çizgi bile çıkmadı
son gelişmeler böyle. şu 24 saat nasıl bitecek bakalım. umutlansam mı umutlanmasam mı napayım bilemiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?