ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Evet canım haftaya kontrole gidecem inşAllah keseyi görürüm sağ salim
İnşallah canım sağlıkla ❣ ben işe başladım hiç transfer yapılmamış gibi gelmeye başladı. Evdeyken sadece bu işleri düşünürken şimdi olaydan koptum Öğrenciler de iki hafta yoktum ya ne hastası oldunuz diye müge anlı gibi sorular soruyorlar koronavirüs oldum karantinadaydım diyorum

kızlar merhaba benım cuma sabah yumurta toplama yapılacak bakalım Rabbimden hayırlısı

kızlar merhaba benım cuma sabah yumurta toplama yapılacak bakalım Rabbimden hayırlısı
Hadi hayırlı olsun canım inşAllah güzel bebişlerin olur stres yapmamaya çalış herşey olacağına varacaktır inşallah sonuç pozitif olur

Aaaa hadi ya canım tühhhh nasılsın ne durumdasın
yarın 10. gün ve test günü.. dünden beri kasık - bel ağrıları kesildi.
ya başaramadık bu sefer ya da tutunma evresi bitti yerleşiyor.
ölücem meraktan.
7. günün sabahı dayanamadım idrar testi yaptım bi de negatif tabi hayalet çizgi bile çıkmadı

son gelişmeler böyle. şu 24 saat nasıl bitecek bakalım. umutlansam mı umutlanmasam mı napayım bilemiyorum da.

Canım belirtilere hiç ama hiç takılma bende belirtim yok diye yok sandım ve o şekilde sonucu almaya gittim. Son zamanlara doğru belirtim yok diye iyice saldım kendimi hal ve hareketlerim konusunda .
Belirti olarak şimdi düşününce belirtiymiş dediğim şeyleri söyleyim sana 3.4.gün sol kasıkta yanma oldu ara ara bi ara baya hissettirdi geçti tabi ilkindede olduğu için ben belirti diye görmedim.Göğüslerim şişti onuda belirti diye görmedim ilkindede öyleydi.Göğüs uçlarımda hafif koyulaşma oldu onuda anlayamadım ozamanlar bana öyle geliyordur dedim ama olmuş yani şimdi daha koyulaştı büyüdü renk alanı.Baş ağrısı yaşadım çok şiddetli oda migrenden sandım adet dönemim de geldi diye ama belirtiymiş hormaonlar yükselmiş.Ve ayaklarım çok üşüyordu en kalın yünlü çoraplardan çift giymeme rağmen banamısın demedi bir gün gece bir on dakikalık donma geçirdim yatağın içinde tir tir titredim demekki belirtiymiş dedim.Ve sonucu öğrenmeye gideceğim gün sabah adet ağrılarım başladı adet olacam sandım ama bu sefer tam belimin ortasındaki kemik sızlıyordu o garip geldi ama yine adet olacam ilaçların etkisindendr dedim karın bölgemde sancı oldu sonucu öğrendikten sonra o gün belirtiler başladı.Duygusallık vardı ağlıyordum herşeye.Yani bu dediklerimide anlayamadım zaten belirti gibi görmedim belirtilere hiç takılma sonucu öğrendikten sonra anlıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…