Canı m belirtilere hiç ama hiç takılma bende belirtim yok diye yok sandım ve o şekilde sonucu almaya gittim. Son zamanlara doğru belirtim yok diye iyice saldım kendimi hal ve hareketlerim konusunda .
Belirti olarak şimdi düşününce belirtiymiş dediğim şeyleri söyleyim sana 3.4.gün sol kasıkta yanma oldu ara ara bi ara baya hissettirdi geçti tabi ilkindede olduğu için ben belirti diye görmedim.Göğüslerim şişti onuda belirti diye görmedim ilkindede öyleydi.Göğüs uçlarımda hafif koyulaşma oldu onuda anlayamadım ozamanlar bana öyle geliyordur dedim ama olmuş yani şimdi daha koyulaştı büyüdü renk alanı.Baş ağrısı yaşadım çok şiddetli oda migrenden sandım adet dönemim de geldi diye ama belirtiymiş hormaonlar yükselmiş.Ve ayaklarım çok üşüyordu en kalın yünlü çoraplardan çift giymeme rağmen banamısın demedi bir gün gece bir on dakikalık donma geçirdim yatağın içinde tir tir titredim demekki belirtiymiş dedim.Ve sonucu öğrenmeye gideceğim gün sabah adet ağrılarım başladı adet olacam sandım ama bu sefer tam belimin ortasındaki kemik sızlıyordu o garip geldi ama yine adet olacam ilaçların etkisindendr dedim karın bölgemde sancı oldu sonucu öğrendikten sonra o gün belirtiler başladı.Duygusallık vardı ağlıyordum herşeye.Yani bu dediklerimide anlayamadım zaten belirti gibi görmedim belirtilere hiç takılma sonucu öğrendikten sonra anlıyor insan.
Bak varmışşşşbu yazdıklarının neredeyse hepsi var bende.
3. günden 8. güne kadar ara ara kasık ağrıları.... 5ten sonra falan bel başladı, 8'de o da durdu. göğüslerim ve popom dolu dolu ama kortizon yüklüyoruz hunharca ondandır diyorum. dün migrenden uyuyamadım ben de adet günü geliyor diye düşündüm. üşüme değişiyor, bazen de yanıyorum resmen cayır cayır. herşeye ağlıyorum ben de 7. günün akşamı başladı hatta. dün işe gelmedim moral bozukluğu ve isteksizlikten. faranjitim azdı ağlamaktan saçma sapan falan...
bugün de aksine zımba gibiyim. ne bir ağrı ne bir şey...
dur bakalım o zaman ya.. duruyordur belki yerinde
ay inşallah yaa inşallah hepimizin yüzü güler artıkBak varmışşşşbenim belirtim de bunlarmış meğerse sonucu bilmeden belirti gibi gelmiyordu banada duruyordur duruyordur annesi sonucu öğrenmeden ne desek yalan olur bol bol dua et zaten bir gün varsa bir gün yok o belirtiler anlık olup geçiyor anlam veremiyor insan yarın olsunda bi an önce güzel haberlerle gel inşallah ❤
İnşallah inşallah Allah büyükay inşallah yaa inşallah hepimizin yüzü güler artık
Tutunuyordur kuzum o gölgenin belirtisidir oBenim de karnimim altina ani bir sanci giriyor adet sancisi gibi sonra geciyor bugun ara ara geliyor boyle bir agri
Gercekten mi ya cok mutlu oldum su anTutunuyordur kuzum o gölgenin belirtisidir o6.gününmüydü bugün yeni yeni oturuyordur yerine
Bende farklı bir durum karnımın sağ tarafında sanki içten damarım çekiliyormuş gibi oluyor ilk başlarda vardı dün gece itibariyle tekrar başladı ama nedendir bilmemTutunuyordur kuzum o gölgenin belirtisidir o6.gününmüydü bugün yeni yeni oturuyordur yerine
sonuç çıkmadı mı beybi?Bende farklı bir durum karnımın sağ tarafında sanki içten damarım çekiliyormuş gibi oluyor ilk başlarda vardı dün gece itibariyle tekrar başladı ama nedendir bilmem
Yok tatlım yaa çıkmadı pişman oldum sağlık ocağına gittiğime yarına kaldı galibasonuç çıkmadı mı beybi?
Hadi yaa :/ kaçta kapanıyor ki sağlık ocağı? saat 5'i geçti evet :/Yok tatlım yaa çıkmadı pişman oldum sağlık ocağına gittiğime yarına kaldı galiba
Zaten zorla aldılar neymiş artık randevuluymuş kotaları varmış fln zar zor ikna ettim sonuç içinde yarın gel dedi... dedim ailem dışarı çıkarmıyo felan sonra rakamları verdi ama giriyorum öyle sonuç yok diyorHadi yaa :/ kaçta kapanıyor ki sağlık ocağı? saat 5'i geçti evet :/
pozitif çıkınca da peşinden ayrılmazlar amaZaten zorla aldılar neymiş artık randevuluymuş kotaları varmış fln zar zor ikna ettim sonuç içinde yarın gel dedi... dedim ailem dışarı çıkarmıyo felan sonra rakamları verdi ama giriyorum öyle sonuç yok diyor
Ay o günleri göriyim de içim hiç rahat değil negatif hissediyorumpozitif çıkınca da peşinden ayrılmazlar amao zaman sen de "bugün gelemem yarın gelirim" dersin ... alla alla.
Tabiki de yerine yerleşiyor annesiGercekten mi ya cok mutlu oldum su anevet evet 6.günüm
yarın alıcaz beraber pozitifleriAy o günleri göriyim de içim hiç rahat değil negatif hissediyorum
O bendede oldu sonucu öğrendikten sonra canım bide bacaklarım ağrıdı böyle çekile çekile sancı gibi öğrendikten sonra iki günBende farklı bir durum karnımın sağ tarafında sanki içten damarım çekiliyormuş gibi oluyor ilk başlarda vardı dün gece itibariyle tekrar başladı ama nedendir bilmem
Yarın dört gözle bekliyorum sizi kızlar iyi düşünün iyi olsunyarın alıcaz beraber pozitifleri
öfff sınava girmek gibi ha.Yarın dört gözle bekliyorum sizi kızlar iyi düşünün iyi olsun
Daha düşmedi mi acaba sonuçZaten zorla aldılar neymiş artık randevuluymuş kotaları varmış fln zar zor ikna ettim sonuç içinde yarın gel dedi... dedim ailem dışarı çıkarmıyo felan sonra rakamları verdi ama giriyorum öyle sonuç yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?