ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

bu yazdıklarının neredeyse hepsi var bende.
3. günden 8. güne kadar ara ara kasık ağrıları.... 5ten sonra falan bel başladı, 8'de o da durdu. göğüslerim ve popom dolu dolu ama kortizon yüklüyoruz hunharca ondandır diyorum. dün migrenden uyuyamadım ben de adet günü geliyor diye düşündüm. üşüme değişiyor, bazen de yanıyorum resmen cayır cayır. herşeye ağlıyorum ben de 7. günün akşamı başladı hatta. dün işe gelmedim moral bozukluğu ve isteksizlikten. faranjitim azdı ağlamaktan saçma sapan falan...
bugün de aksine zımba gibiyim. ne bir ağrı ne bir şey...
dur bakalım o zaman ya.. duruyordur belki yerinde

Bak varmışşşş benim belirtim de bunlarmış meğerse sonucu bilmeden belirti gibi gelmiyordu banada duruyordur duruyordur annesi sonucu öğrenmeden ne desek yalan olur bol bol dua et zaten bir gün varsa bir gün yok o belirtiler anlık olup geçiyor anlam veremiyor insan yarın olsunda bi an önce güzel haberlerle gel inşallah

ay inşallah yaa inşallah hepimizin yüzü güler artık

Benim de karnimim altina ani bir sanci giriyor adet sancisi gibi sonra geciyor bugun ara ara geliyor boyle bir agri

Tutunuyordur kuzum o gölgenin belirtisidir o 6.gününmüydü bugün yeni yeni oturuyordur yerine
Bende farklı bir durum karnımın sağ tarafında sanki içten damarım çekiliyormuş gibi oluyor ilk başlarda vardı dün gece itibariyle tekrar başladı ama nedendir bilmem

Hadi yaa :/ kaçta kapanıyor ki sağlık ocağı? saat 5'i geçti evet :/
Zaten zorla aldılar neymiş artık randevuluymuş kotaları varmış fln zar zor ikna ettim sonuç içinde yarın gel dedi... dedim ailem dışarı çıkarmıyo felan sonra rakamları verdi ama giriyorum öyle sonuç yok diyor

pozitif çıkınca da peşinden ayrılmazlar ama o zaman sen de "bugün gelemem yarın gelirim" dersin ... alla alla.

Bende farklı bir durum karnımın sağ tarafında sanki içten damarım çekiliyormuş gibi oluyor ilk başlarda vardı dün gece itibariyle tekrar başladı ama nedendir bilmem
O bendede oldu sonucu öğrendikten sonra canım bide bacaklarım ağrıdı böyle çekile çekile sancı gibi öğrendikten sonra iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…