Hemde Nasıl çok zor bir sınav bu çok..öfff sınava girmek gibi ha.
çok heyecanlıyımm
Pazar gunune ne kaldi kiTabiki de yerine yerleşiyor annesidaha çok erken bir kaç gün sonra testte daha çok belli eder kendini beybi
Ablam tutturdu özele gidelim verelim kan gene diye ama cesaretim yokyarın alıcaz beraber pozitifleri
Acaba mı bendemi bebeliyimO bendede oldu sonucu öğrendikten sonra canım bide bacaklarım ağrıdı böyle çekile çekile sancı gibi öğrendikten sonra iki gün
Bekliyorum sürekli giriyorum ama yok ablam özele gidelim diyor ama cesaretim yokDaha düşmedi mi acaba sonuç
e gitsene yavrum 1 saate çıkıyor.Ablam tutturdu özele gidelim verelim kan gene diye ama cesaretim yok
Çok az kalmışşş çooook sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın pazar dünyanın en mutlu insanı olmuşsunPazar gunune ne kaldi ki
Neden olmasın annesi sonucu öğrenene kadar annesin içinde bir can varAcaba mı bendemi bebeliyim
Git o zaman canım öyle yada böyle öğreneceksin zaten özelde daha iyi verirsin bi kaç saate çıkarBekliyorum sürekli giriyorum ama yok ablam özele gidelim diyor ama cesaretim yok
Her gece seviyorum yalvariyorum benimle kalsınlar diyeÇok az kalmışşş çooook sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın pazar dünyanın en mutlu insanı olmuşsunönce hayalini kur ki gerçeğe dönüşsün
Sen de bebelisin su an bile bebelisin icinde annesi canli su sn büyüyorAcaba mı bendemi bebeliyim
Duyuyorlardır seniHer gece seviyorum yalvariyorum benimle kalsınlar diye
Henuz belli olmasa bile konsuuyorum cok dilli olurlar kesinDuyuyorlardır senikonuş sen son ana kadar
Belki cevap bile veriyorlardırHenuz belli olmasa bile konsuuyorum cok dilli olurlar kesin
Gurulgurul sesler gidiyordur simdi oraya ne diyor bu manyak diyorlardir kesinBelki cevap bile veriyorlardır
Yaşamayınca kendini anne olarak düşünemiyor insan rüya gibi geliyor düşününceben o kafaya giremedim mesela.
hiç aklıma gelmiyor, hayal edemiyorum karnımda bir bebe olabileceğini şuan.
teknik olarak hamileyim ama hiç o havalarda değilim. bir yandan da diyorum boşver sonuç gelene kadar böyle olması daha iyi. pozitif olursa zaten nerde giremicen o havaya ohooo..
HahahaGurulgurul sesler gidiyordur simdi oraya ne diyor bu manyak diyorlardir kesin
ay inşallah yarın bu saatlerde iş çıkışı bebemle keyif yapacağımYaşamayınca kendini anne olarak düşünemiyor insan rüya gibi geliyor düşününcepozitif oluncaya şaşkınlık oluyor benim içimde bir can mı var şuan diyorsun inanamıyorsun inşallah az kaldı sizlerinde bu sonucu almaya
Kop kopHahahamüzik gibi geliyordur belli oynuyorlardır içerde cıs cıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?