Ohhhh yarasınnnay inşallah yarın bu saatlerde iş çıkışı bebemle keyif yapacağım
e gitsene yavrum 1 saate çıkıyor.
Evett kızlar gidiyorum hastaneye bakalım nolcak eşim bilmiyo süpris olcak onada inşallah pozitiftirGit o zaman canım öyle yada böyle öğreneceksin zaten özelde daha iyi verirsin bi kaç saate çıkar
Hadi canım hayırlı haberlerle gel eşinede bir sürpriz yap akşam beklemedeyiz burdaEvett kızlar gidiyorum hastaneye bakalım nolcak eşim bilmiyo süpris olcak onada inşallah pozitiftir
haydi güzel haberlerle inşallah kuzum bekliyoruzzzEvett kızlar gidiyorum hastaneye bakalım nolcak eşim bilmiyo süpris olcak onada inşallah pozitiftir
Ay cok heyecanli hadi rabbiimmmmmmmmm insalllahhhhhh sonuc pozitiftirEvett kızlar gidiyorum hastaneye bakalım nolcak eşim bilmiyo süpris olcak onada inşallah pozitiftir
Aman onlar kopmasında tutunsunlar sıkı sıkı
Canım bir devlet hastanesinin aciline de gidebilirsin özele gitmesende olure gitsene yavrum 1 saate çıkıyor.
Gidiyormuşsun şimdi okudumEvett kızlar gidiyorum hastaneye bakalım nolcak eşim bilmiyo süpris olcak onada inşallah pozitiftir
Hadi canım hayırlı haberlerle gel eşinede bir sürpriz yap akşam beklemedeyiz burda
Hayatımızın en güzel tekmesitutunsunlar sonra tekme neyin atarlar beraber kopariz
Canım o çatlatma iğnesi vurulanlarda oluyor diye biliyorum diğer bizim kullandığımız ilaçların etki yaptığımı hiç duymadımCanım birşey sorucam idrar testinde aldığımız ilaçlar yüzünden çizgi çıkması diye birşey oluyor mu biliyor musun? Kendime bu günü seçtim pazar kan günü o zamana kadar bekleyemem
Oooyyy vallahaa 4 gozle bekliyorum o gunleri insallah nasip olurHayatımızın en güzel tekmesi
Catlatma ignesinkn etkisinden dolayi cikiyor olabilir catlatma iğnesinin icinde beta hormonu varmis. Asilama yaparken denemistim gebelik testi kopkoyu cikmisti. 10 gun falan sürüyor etkisi heraldeCanım birşey sorucam idrar testinde aldığımız ilaçlar yüzünden çizgi çıkması diye birşey oluyor mu biliyor musun? Kendime bu günü seçtim pazar kan günü o zamana kadar bekleyemem
Yaptım canım çizgi çıktı, ovitrelle pazar üç de birini vurmuştum. Ondan değildir inşallahCanım o çatlatma iğnesi vurulanlarda oluyor diye biliyorum diğer bizim kullandığımız ilaçların etki yaptığımı hiç duymadımÇatlatma iğnesi olmadıysan yakın zamanda yap bakalım canım sonuç ne çıkacak
Catlatma ignesinkn etkisinden dolayi cikiyor olabilir catlatma iğnesinin icinde beta hormonu varmis. Asilama yaparken denemistim gebelik testi kopkoyu cikmisti. 10 gun falan sürüyor etkisi heralde
İnşallah olur Allah’ın izniyleOooyyy vallahaa 4 gozle bekliyorum o gunleri insallah nasip olur
İnşallah canım bak bakalım bi o yaparmıymış bunuYaptım canım çizgi çıktı, ovitrelle pazar üç de birini vurmuştum. Ondan değildir inşallahbakalım pazar belli olur
Normal degiliz bizBakalım ne sabırsızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?