ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Hadi canım hayırlı haberlerle gel eşinede bir sürpriz yap akşam beklemedeyiz burda

Canım birşey sorucam idrar testinde aldığımız ilaçlar yüzünden çizgi çıkması diye birşey oluyor mu biliyor musun? Kendime bu günü seçtim pazar kan günü o zamana kadar bekleyemem

Canım birşey sorucam idrar testinde aldığımız ilaçlar yüzünden çizgi çıkması diye birşey oluyor mu biliyor musun? Kendime bu günü seçtim pazar kan günü o zamana kadar bekleyemem
Canım o çatlatma iğnesi vurulanlarda oluyor diye biliyorum diğer bizim kullandığımız ilaçların etki yaptığımı hiç duymadım Çatlatma iğnesi olmadıysan yakın zamanda yap bakalım canım sonuç ne çıkacak

Catlatma ignesinkn etkisinden dolayi cikiyor olabilir catlatma iğnesinin icinde beta hormonu varmis. Asilama yaparken denemistim gebelik testi kopkoyu cikmisti. 10 gun falan sürüyor etkisi heralde

Yaptım canım çizgi çıktı, ovitrelle pazar üç de birini vurmuştum. Ondan değildir inşallah bakalım pazar belli olur

Bugün test günümdü. Devlet hastanesinde yaptırdım negatif çıktı. Kısmet degilmis insllh siz bebislerinizi kucağınıza alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…