ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Hayırlısı allahtan... inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına sorun yaşamadan daha fazla.
Ahh canım üzme desende üzülürsün biliyorum. Biraz kendini dinle kafanı dağıt ve yeniden ayağa kalk canım
Tesekkurler kızlar tekrar tedavi düsünmüyoruz bu ikinciydi. Bundan sonra kendiliginden olursa olur, olmazsa hayırlısı artık

Tesekkurler kızlar tekrar tedavi düsünmüyoruz bu ikinciydi. Bundan sonra kendiliginden olursa olur, olmazsa hayırlısı artık
Hayırlısı canım... her durumda ara vermek gerek zaten. Gün doğmadan neler doğar.. Çok duyuyoruz başarısız tedavinin ardından hamile kalanları. İnşallah gönlündeki gibi olur.

İnşallah bir dahaki sefer olur hatta ozamana kadar kendiliğinden olur
Erken menopozum var ilk denememdi fshı düşürmek için ilaç kullanıyorum bu durumda da ilaçlar yüzünden hamile kalma olasılığı olmuyor ama hakkımızda hayırlısı artık

Erken menopozum var ilk denememdi fshı düşürmek için ilaç kullanıyorum bu durumda da ilaçlar yüzünden hamile kalma olasılığı olmuyor ama hakkımızda hayırlısı artık
İlk denemede tutmama olasılığı çok yüksek oluyor çok araştırmıştım ozamanlar tsh içim kullandığın ilaç neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…