Hayırlısı allahtan... inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına sorun yaşamadan daha fazla.Bugün test günümdü. Devlet hastanesinde yaptırdım negatif çıktı. Kısmet degilmis insllh siz bebislerinizi kucağınıza alabilirsiniz.
Ahh canım üzme desende üzülürsün biliyorum. Biraz kendini dinle kafanı dağıt ve yeniden ayağa kalk canımBugün test günümdü. Devlet hastanesinde yaptırdım negatif çıktı. Kısmet degilmis insllh siz bebislerinizi kucağınıza alabilirsiniz.
Bugün kaçıncı günündü yavrum?Kızlar maalesef negatif 5den küçük değer diye göstermedi sonucu...
Hayırlısı allahtan... inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına sorun yaşamadan daha fazla.
Tesekkurler kızlar tekrar tedavi düsünmüyoruz bu ikinciydi. Bundan sonra kendiliginden olursa olur, olmazsa hayırlısı artıkAhh canım üzme desende üzülürsün biliyorum. Biraz kendini dinle kafanı dağıt ve yeniden ayağa kalk canım
Hayırlısı canım... her durumda ara vermek gerek zaten. Gün doğmadan neler doğar.. Çok duyuyoruz başarısız tedavinin ardından hamile kalanları. İnşallah gönlündeki gibi olur.Tesekkurler kızlar tekrar tedavi düsünmüyoruz bu ikinciydi. Bundan sonra kendiliginden olursa olur, olmazsa hayırlısı artık
Hadi ya canım ne diyim bilemedim ki .. yükselir mi acabaKızlar maalesef negatif 5den küçük değer diye göstermedi sonucu...
Olur canım inşallah Allah büyüktür umudunu yitirme yeter kiTesekkurler kızlar tekrar tedavi düsünmüyoruz bu ikinciydi. Bundan sonra kendiliginden olursa olur, olmazsa hayırlısı artık
Hayırlısı canım... her durumda ara vermek gerek zaten. Gün doğmadan neler doğar.. Çok duyuyoruz başarısız tedavinin ardından hamile kalanları. İnşallah gönlündeki gibi olur.
Tesekkurler umut verdinizOlur canım inşallah Allah büyüktür umudunu yitirme yeter ki
Dualarım seninleTesekkurler umut verdiniz
10 şubatta transfer olmuştum sağlık ocağındaki çktı 0.53 müşBugün kaçıncı günündü yavrum?
Sanmıyorum yükselceğini 0.53 çıktı sağlık ocağındakiHadi ya canım ne diyim bilemedim ki .. yükselir mi acaba
Anladım kuzum :/ sağlığın yerinde olsun da... geç olsun en güzeli olsun.10 şubatta transfer olmuştum sağlık ocağındaki çktı 0.53 müş
Öyle tabi hakkımızda hayırlısı canım artık yarın senden güzel haberleri bekliyorumAnladım kuzum :/ sağlığın yerinde olsun da... geç olsun en güzeli olsun.
İnşallah bir dahaki sefer olur hatta ozamana kadar kendiliğinden olurSanmıyorum yükselceğini 0.53 çıktı sağlık ocağındaki
Erken menopozum var ilk denememdi fshı düşürmek için ilaç kullanıyorum bu durumda da ilaçlar yüzünden hamile kalma olasılığı olmuyor ama hakkımızda hayırlısı artıkİnşallah bir dahaki sefer olur hatta ozamana kadar kendiliğinden olur
İnşallah beybi... bakalım duruyor mu minik tavşan karnımdaÖyle tabi hakkımızda hayırlısı canım artık yarın senden güzel haberleri bekliyorum
İlk denemede tutmama olasılığı çok yüksek oluyor çok araştırmıştım ozamanlar tsh içim kullandığın ilaç neydi ?Erken menopozum var ilk denememdi fshı düşürmek için ilaç kullanıyorum bu durumda da ilaçlar yüzünden hamile kalma olasılığı olmuyor ama hakkımızda hayırlısı artık
Sanmıyorum yükselceğini 0.53 çıktı sağlık ocağındaki
Üzüldüm canım ne denir bilemiyorum, bu emeklerin karşılığı er geç alınacaktır. Yüreğini ferah tutKızlar maalesef negatif 5den küçük değer diye göstermedi sonucu...
Öyle canım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı ❤Üzüldüm canım ne denir bilemiyorum, bu emeklerin karşılığı er geç alınacaktır. Yüreğini ferah tut ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?