Elimizden geleni yapiyoruz insallah bir sonrakindeve sonuç da geldi şimdi. aynen beklediğim gibi. malesef.
öyle elbette :) 3. turda olacak artık inşallahElimizden geleni yapiyoruz insallah bir sonrakindeYılmak yok
Hadi ya canım üzme kendini çok bu bir süreç deneme yoluyla olan birşey ne kdr yıpratıcı olsada insan olumsuzluğa alışıp saldığında oluyor en güzel olan 3.de herşey yoluna girecektir daha iyi hazırlanacaksındır doktorun tarafından biraz kafanı dinle ve başla canımve sonuç da geldi şimdi. aynen beklediğim gibi. malesef.
Teşekkürler canımKızlar pozitif sonuç alanlara hayırlı bir gebelik diliyorum. Negatiflerse elimizden geleni yapıyoruz mücadeleyi bırakmak yok! Çok kimyasal gebelik geçiren var burda da. Lütfen doktorunuzun bununla ilgili yorumunu yazar mısınız? Nedeni ne olabilirmiş? Bir sonraki tedavinizde ilave ne önerdi?
sağol kuzum evet şimdi biraz mola zamanı. sonrasını göreceğiz bakalımHadi ya canım üzme kendini çok bu bir süreç deneme yoluyla olan birşey ne kdr yıpratıcı olsada insan olumsuzluğa alışıp saldığında oluyor en güzel olan 3.de herşey yoluna girecektir daha iyi hazırlanacaksındır doktorun tarafından biraz kafanı dinle ve başla canım
En iyisi o biraz mola vermek kuzum beynin dinlensin vücudun dinlensin biraz rahatla kendinde ışığı gördüğün an devam etsağol kuzum evet şimdi biraz mola zamanı. sonrasını göreceğiz bakalım
Geçmiş olsun canım kaderkadaşımve sonuç da geldi şimdi. aynen beklediğim gibi. malesef.
Adet günün gelmişmiydi ki canım adet kanaması mı acaba ilaçları kullanırken adet olunmuyormuş ama belki olmuşsundur . Devamlı mı geliyor kanama adet kanaması gibiBirşey sorucam kızlar gün ben kendi kafamdan gidip kan verdim sonuç negatif esas günüm yarın hastaneye gidip kan vericem ama sabah daha jelimi kullanmadan lavaboya girdim çok özür diliyerek söylüyorum lönk diye kan boşaldı bu normal bir durummudur? Ben gene her ihtimale karşı jeli kullanıcaktım hastaneye yarın gidicem diye ama artık kullanmıyım değil mi ? Devlet hastanesi olduğu için de arayıp danışıcağım doktorum yok maalesef
Ben 10 şubatta transfer oldum normalde 14 şubatta adet olmam lazımdı ama jel kullandım hep hiç gelmedi bu zamana kadar lavabodayken geldi ama şuan pede gelen bişey yok ama belim karnım çok ağrıyor... dün jeli sabah 8.30 gibi yapmıştm bugün o saatte yapmayınca vücud pes etti herhaldeAdet günün gelmişmiydi ki canım adet kanaması mı acaba ilaçları kullanırken adet olunmuyormuş ama belki olmuşsundur . Devamlı mı geliyor kanama adet kanaması gibi
öyle kuzum. şimdilik bu düşüncelerden uzaklaşma zamanı o yüzden foruma da biraz ara vereceğim ben.Geçmiş olsun canım kaderkadaşımelbet bigün bizimde yüzümüz gülücek
Evet olabilir adet kanamasıdır yüksek ihtimalle ağrılarda ondandır adet belirtisiBen 10 şubatta transfer oldum normalde 14 şubatta adet olmam lazımdı ama jel kullandım hep hiç gelmedi bu zamana kadar lavabodayken geldi ama şuan pede gelen bişey yok ama belim karnım çok ağrıyor... dün jeli sabah 8.30 gibi yapmıştm bugün o saatte yapmayınca vücud pes etti herhalde
Aynen en güzeli kafanı dinle biraz hakkımızda hayırlısı... İnşallah bir sonraki karşılaştığımız da güzel haberleri veririz ❤öyle kuzum. şimdilik bu düşüncelerden uzaklaşma zamanı o yüzden foruma da biraz ara vereceğim ben.
kızlar, hepinizi tanıdığım için çok mutluyumbebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz.
Amin inşAllahöyle kuzum. şimdilik bu düşüncelerden uzaklaşma zamanı o yüzden foruma da biraz ara vereceğim ben.
kızlar, hepinizi tanıdığım için çok mutluyumbebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz.
Teşekkürler canım yardımcı olduğun içinEvet olabilir adet kanamasıdır yüksek ihtimalle ağrılarda ondandır adet belirtisi
Ne demek canım her zamanTeşekkürler canım yardımcı olduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?