ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Kızlar pozitif sonuç alanlara hayırlı bir gebelik diliyorum. Negatiflerse elimizden geleni yapıyoruz mücadeleyi bırakmak yok! Çok kimyasal gebelik geçiren var burda da. Lütfen doktorunuzun bununla ilgili yorumunu yazar mısınız? Nedeni ne olabilirmiş? Bir sonraki tedavinizde ilave ne önerdi?

ve sonuç da geldi şimdi. aynen beklediğim gibi. malesef.
Hadi ya canım üzme kendini çok bu bir süreç deneme yoluyla olan birşey ne kdr yıpratıcı olsada insan olumsuzluğa alışıp saldığında oluyor en güzel olan 3.de herşey yoluna girecektir daha iyi hazırlanacaksındır doktorun tarafından biraz kafanı dinle ve başla canım

Teşekkürler canım Yılmak yok bu zorlu mücadelenin sonunda Rabbim inşallah verecektir umudunuzu asla yitirmeyin bol bol dua edin Rabbim duyuyor dualarımızı vermiyorsa güzelleştiriyordur öyle düşünün

sağol kuzum evet şimdi biraz mola zamanı. sonrasını göreceğiz bakalım

Birşey sorucam kızlar gün ben kendi kafamdan gidip kan verdim sonuç negatif esas günüm yarın hastaneye gidip kan vericem ama sabah daha jelimi kullanmadan lavaboya girdim çok özür diliyerek söylüyorum lönk diye kan boşaldı bu normal bir durummudur? Ben gene her ihtimale karşı jeli kullanıcaktım hastaneye yarın gidicem diye ama artık kullanmıyım değil mi ? Devlet hastanesi olduğu için de arayıp danışıcağım doktorum yok maalesef

Adet günün gelmişmiydi ki canım adet kanaması mı acaba ilaçları kullanırken adet olunmuyormuş ama belki olmuşsundur . Devamlı mı geliyor kanama adet kanaması gibi

Adet günün gelmişmiydi ki canım adet kanaması mı acaba ilaçları kullanırken adet olunmuyormuş ama belki olmuşsundur . Devamlı mı geliyor kanama adet kanaması gibi
Ben 10 şubatta transfer oldum normalde 14 şubatta adet olmam lazımdı ama jel kullandım hep hiç gelmedi bu zamana kadar lavabodayken geldi ama şuan pede gelen bişey yok ama belim karnım çok ağrıyor... dün jeli sabah 8.30 gibi yapmıştm bugün o saatte yapmayınca vücud pes etti herhalde

Geçmiş olsun canım kaderkadaşım elbet bigün bizimde yüzümüz gülücek
öyle kuzum. şimdilik bu düşüncelerden uzaklaşma zamanı o yüzden foruma da biraz ara vereceğim ben.

kızlar, hepinizi tanıdığım için çok mutluyum bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepiniz.

Evet olabilir adet kanamasıdır yüksek ihtimalle ağrılarda ondandır adet belirtisi

Aynen en güzeli kafanı dinle biraz hakkımızda hayırlısı... İnşallah bir sonraki karşılaştığımız da güzel haberleri veririz ❤

Amin inşAllah Bizde seni tanıdığımız için mutluyuz canım istediğin zaman yaz kendini ne zaman hazır hissedersen kendini de çok üzme .. Su akar yolunu bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…