- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bugun 7. Gunum test yaptim ama cikmadi yaNe demek canım her zaman ❤
Alla alla test bozuk olmasın canım ya erken gebelik testimiydiBugun 7. Gunum test yaptim ama cikmadi yaiki gun once silik cizgi cikmisti
Normal kaset testtler ya onestep markasıAlla alla test bozuk olmasın canım ya erken gebelik testimiydi
Acaba ondan olabilirim testle alakalı daha önce gölge birinde mi çıkmıştı iki testtemi çıkmıştıNormal kaset testtler ya onestep markası
Dun de ayni testten yaptim golge cikmisti . Bence de testle alakali dimiAcaba ondan olabilirim testle alakalı daha önce gölge birinde mi çıkmıştı iki testtemi çıkmıştı
Bence öyle yani gölge varken çıkmaması tuhaf bir daha dene erken gebelik testiyleDun de ayni testten yaptim golge cikmisti . Bence de testle alakali dimi
Igneye giderken aliyim ondan bi de ya tetirgin oldum . Keske hic almasaydim direk kanda öğreneydimBence öyle yani gölge varken çıkmaması tuhaf bir daha dene erken gebelik testiyle
Al bakalım bi için rahat etsin bir nebzede olsa idrara da fazla güvenmemek lazım yoksa bile kandada çıkabilir ama yaptın bi kere erkeni dene bide bakalımIgneye giderken aliyim ondan bi de ya tetirgin oldum . Keske hic almasaydim direk kanda öğreneydim
Insallah cikar aksam üstü alirim artikAl bakalım bi için rahat etsin bir nebzede olsa idrara da fazla güvenmemek lazım yoksa bile kandada çıkabilir ama yaptın bi kere erkeni dene bide bakalım
Canım sürecin neresindensin bilmiyorum ama daha önce kalbi atmayan bebeklerin olduysa tüp bebek tedavinde embriyolarına genetik test yaptır bence Pgt veya ngs..Bir sebep çıkmadı. Bu iyi mi kötü mü onu da tam anlayamadım gerçi. Genetik testte pıhtılaşmaya çok az bir yatkınlık çıktı. Hamilelik durumu olursa ona yönelik bir önlem alınabilir sadece herhalde. Kürtajlardan yapışıklıklar oluşmuş, o kadar doktorlara gitmiştim hep özelde kimse bakmamıştı onları halletti şu anki doktorum. Her olasılığa baktırdı. Şu an eşimin değerleri düşük o yüzden tüp bebeğe geçtik biz. Bu değerlerle ne zaman tutar belli olmaz dedi doktor. Aşılama istemedim yaşımdan ve evlilik yılımızdan beklemek istemedik. Senin tedavin ne zaman başlayacak daha farklı bir süreçtesin sanırım.
İnşallah hadi bakalım güzel haberlerle gelInsallah cikar aksam üstü alirim artik
Merhaba bayanlar bend eyeni gördüm postu erkek intertiletimi sorun herkesin burda ne asamadasiniz bend eyolun başındayım bilgi almaya çalışıyorum eşiniz tese oldumuBen hiç anlamıyorum kan değerlerinden daha ilk transferim zaten :/ hiç yorum yapamıyorum.
Merhaba bejim eşim azosperm bzimde haftaya tese olacak sperm çıkarsa ALLAH in izniyle tüp bebeğe baslayacagiz biz egede gıdiyoruz ızmirde siz neredesiniz tedaviler nasıl geçiyor problemi benim gibi olan varmiNelere dikkat ediyorsunuz ? Nasıl besleniyorsunuz ? Vs.vs.Kaçıncı denemeniz ?
merhaba,Merhaba bayanlar bend eyeni gördüm postu erkek intertiletimi sorun herkesin burda ne asamadasiniz bend eyolun başındayım bilgi almaya çalışıyorum eşiniz tese oldumu
Merhaba bizim sebepsiz infertiliteydi ikinci denemede oldu çok şükürMerhaba bejim eşim azosperm bzimde haftaya tese olacak sperm çıkarsa ALLAH in izniyle tüp bebeğe baslayacagiz biz egede gıdiyoruz ızmirde siz neredesiniz tedaviler nasıl geçiyor problemi benim gibi olan varmi
Merhaba canım kalp atışı olmuştu her seferinde, pıhtılaşmadan olabilir genetiğim çok az yatkın çıkmıştı diye iğne kullanımı yapılacak bu sefer. Teşekkürler bilgi verdiğin için artık onun için çok geçCanım sürecin neresindensin bilmiyorum ama daha önce kalbi atmayan bebeklerin olduysa tüp bebek tedavinde embriyolarına genetik test yaptır bence Pgt veya ngs..
Diğerlerinde kan sulandırıcı hap falan kullanmışmıydın canım tüp bebekmiydi onlardaMerhaba canım kalp atışı olmuştu her seferinde, pıhtılaşmadan olabilir genetiğim çok az yatkın çıkmıştı diye iğne kullanımı yapılacak bu sefer. Teşekkürler bilgi verdiğin için artık onun için çok geçinşallah bu sefer olursa sağlıklı devam eder
Doğal gebeliklerdi hiçbir şey kullanmamıştım. İlkinden sonra zaten çok sık karşılaşılıyor gibi bir algı vardı. Ben bile öyleydim, ikinciden sonra dank etti. baktık o da durmadı tüm testleri ikinci düşükten sonra yaptırdık. Gittiğim bir profesör hamile kalıp gel iğne kullanırız demişti. Baktım ha değince kalamıyoruz artık yaş geçiyor diye tüp bebeğe geçtim ben.Diğerlerinde kan sulandırıcı hap falan kullanmışmıydın canım tüp bebekmiydi onlarda
Anladım iğneler mutlaka fayda edecektir tüp bebekte direk başlatıyorlar zaten kan sulandırıcılara bu sefer ki nasip olsun inşallahhDoğal gebeliklerdi hiçbir şey kullanmamıştım. İlkinden sonra zaten çok sık karşılaşılıyor gibi bir algı vardı. Ben bile öyleydim, ikinciden sonra dank etti. baktık o da durmadı tüm testleri ikinci düşükten sonra yaptırdık. Gittiğim bir profesör hamile kalıp gel iğne kullanırız demişti. Baktım ha değince kalamıyoruz artık yaş geçiyor diye tüp bebeğe geçtim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?