ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Igneye giderken aliyim ondan bi de ya tetirgin oldum . Keske hic almasaydim direk kanda öğreneydim
Al bakalım bi için rahat etsin bir nebzede olsa idrara da fazla güvenmemek lazım yoksa bile kandada çıkabilir ama yaptın bi kere erkeni dene bide bakalım

Canım sürecin neresindensin bilmiyorum ama daha önce kalbi atmayan bebeklerin olduysa tüp bebek tedavinde embriyolarına genetik test yaptır bence Pgt veya ngs..

Ben hiç anlamıyorum kan değerlerinden daha ilk transferim zaten :/ hiç yorum yapamıyorum.
Merhaba bayanlar bend eyeni gördüm postu erkek intertiletimi sorun herkesin burda ne asamadasiniz bend eyolun başındayım bilgi almaya çalışıyorum eşiniz tese oldumu

Nelere dikkat ediyorsunuz ? Nasıl besleniyorsunuz ? Vs.vs.Kaçıncı denemeniz ?
Merhaba bejim eşim azosperm bzimde haftaya tese olacak sperm çıkarsa ALLAH in izniyle tüp bebeğe baslayacagiz biz egede gıdiyoruz ızmirde siz neredesiniz tedaviler nasıl geçiyor problemi benim gibi olan varmi

Merhaba bayanlar bend eyeni gördüm postu erkek intertiletimi sorun herkesin burda ne asamadasiniz bend eyolun başındayım bilgi almaya çalışıyorum eşiniz tese oldumu
merhaba,

bizde sebep yok. olabildiğince sağlıklı ve hazırmışız çocuk sahibi olmaya.

Merhaba bejim eşim azosperm bzimde haftaya tese olacak sperm çıkarsa ALLAH in izniyle tüp bebeğe baslayacagiz biz egede gıdiyoruz ızmirde siz neredesiniz tedaviler nasıl geçiyor problemi benim gibi olan varmi
Merhaba bizim sebepsiz infertiliteydi ikinci denemede oldu çok şükür İrenbeye gidiyorum ben kişiye özel protokol uygulanıyor. Azosprem ne oluyordu ?

Canım sürecin neresindensin bilmiyorum ama daha önce kalbi atmayan bebeklerin olduysa tüp bebek tedavinde embriyolarına genetik test yaptır bence Pgt veya ngs..
Merhaba canım kalp atışı olmuştu her seferinde, pıhtılaşmadan olabilir genetiğim çok az yatkın çıkmıştı diye iğne kullanımı yapılacak bu sefer. Teşekkürler bilgi verdiğin için artık onun için çok geç inşallah bu sefer olursa sağlıklı devam eder

Diğerlerinde kan sulandırıcı hap falan kullanmışmıydın canım tüp bebekmiydi onlarda

Diğerlerinde kan sulandırıcı hap falan kullanmışmıydın canım tüp bebekmiydi onlarda
Doğal gebeliklerdi hiçbir şey kullanmamıştım. İlkinden sonra zaten çok sık karşılaşılıyor gibi bir algı vardı. Ben bile öyleydim, ikinciden sonra dank etti. baktık o da durmadı tüm testleri ikinci düşükten sonra yaptırdık. Gittiğim bir profesör hamile kalıp gel iğne kullanırız demişti. Baktım ha değince kalamıyoruz artık yaş geçiyor diye tüp bebeğe geçtim ben.

transferimin 1 haftası bugün ,sırtım ,midem göğsüm,ve göbek altım agrıyor ilaçlar bu kadar ağrı yaparmı acaba kızlar?

Anladım iğneler mutlaka fayda edecektir tüp bebekte direk başlatıyorlar zaten kan sulandırıcılara bu sefer ki nasip olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…