Canım belirtide olabilir ilaçlardanda olabilir öyle birşeyki hepsi aynı tür belirtileri veriyorlar bende belli başlı bir belirti olmamıştıtransferimin 1 haftası bugün ,sırtım ,midem göğsüm,ve göbek altım agrıyor ilaçlar bu kadar ağrı yaparmı acaba kızlar?
tuttumu canım senin?Canım belirtide olabilir ilaçlardanda olabilir öyle birşeyki hepsi aynı tür belirtileri veriyorlar bende belli başlı bir belirti olmamıştı
Çok şükür tuttu canımtuttumu canım senin?
çok sevndim canım darısı başımaÇok şükür tuttu canım
İnşallah canım üzme kendini pozitif olmaya çalışçok sevndim canım darısı başıma
Hadi bakalım dualarım seninle bebişin seninledir inşAllahYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
Insalllah hersey yolundadir degrrin yuksek cikar Allahin izni ileYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
senin kese muayenesi ne zaman canimÇok şükür tuttu canım
hadi inşallah güzel haberle dönersin canimYarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
Çarşamba günü canım senin ki ne zamansenin kese muayenesi ne zaman canim
haftaya cuma canim çok stresli dimiÇarşamba günü canım senin ki ne zaman
Aynen canım sorma ya çok stresli vallahaftaya cuma canim çok stresli dimi
Verdin mi kan canım ?Yarın kan vericem 10. Günüm kızlar. Dua edermisiniz bana çok korkuyorum.
Hadi inşAllah güzel sonuçlar alırsın canımMerhaba bejim eşim azosperm bzimde haftaya tese olacak sperm çıkarsa ALLAH in izniyle tüp bebeğe baslayacagiz biz egede gıdiyoruz ızmirde siz neredesiniz tedaviler nasıl geçiyor problemi benim gibi olan varmi
Evet verdim 10. Gün değeri 20 çıktıVerdin mi kan canım ?
Yükselir canım inş. 2 gün sonra bir daha verEvet verdim 10. Gün değeri 20 çıktı
Selam biz de azospermi Hastasıyız eşim TeSe oldu sperm bulundu ancak İlk denemede tutmadı Şimdi ikinci transfer icin gün sayiyorumMerhaba bayanlar bend eyeni gördüm postu erkek intertiletimi sorun herkesin burda ne asamadasiniz bend eyolun başındayım bilgi almaya çalışıyorum eşiniz tese oldumu
İnşallah bu sefer olur bebeğinizSelam biz de azospermi Hastasıyız eşim TeSe oldu sperm bulundu ancak İlk denemede tutmadı Şimdi ikinci transfer icin gün sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?