şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım o belli olmuyor bazen 20 yumurtadan 1 tanesi a kalite oluyo 6 yumurtası olanın hepsi kaliteli oluyo hiç takma inşallah olumlu olur
Insallah oyle olur, gittikce stresim artiyor nasil gececek zaman hic bilmiyorum. Insalah herkesin tedavisi guzel gider, iyi sonuclanir

Evet canım maşallah inşallah sonuda çok güzel olur seninde ilk dondurulmuş olacak dimi sende mi ohss oldun
Aynen ilk donduruldu. Yokta yumurta çok toplandı ohss olma riskin var dedi bekleyelim acele etmeyelim bir ay sonra transfer edelim dedi. Gerçekten hemen transfer olsa çok ağrılı olurdu yani beklemek iyi oldu benim açımdan da

Canım sıkıntı yapma benimde e2 değerim 5915 çıktı inşallah hiö sıkıntısız meleklerimiz tutunur bize

İlk canım benimde amin canım inşallah Rabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin sen hangi aşamadasın
YA ben daha görüştüm sadece bir başka doktor ile daha görüşmeyi düşünüyoruz karar verip hemen başlamak istiyorum. Kime güveneceğim bilmiyorum. Amin canım inşaAllah sende bende tüm İsteyenlere de rabbim nasip etsin Kolaylıkla

Evet dinlenmek bencede iyi bide dondurulmuşta şans artıyor diye duydum canımCanım peki sen çatlatma iğnesinden sonraki gün cetrotide kullandın mı o kafama takıldı

Amiiin inşallah benim her ihtimale karşı transferim mart ayında yapılacak. Herşey yolunda gitsin hayırlısıyla sonuclansinda beklemeye raziyim
İlaç falan verdi mi canım ben yarından itibaren dostinex kullancam düşürmek için

İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın canım sana tek tavsiyem isimden çok sana pozitif elektrik veren doktoru tercih et herşeyi sorabilceğin çünkü çok stresli bi dönem moral çok önemli

İlaç falan verdi mi canım ben yarından itibaren dostinex kullancam düşürmek için
Dostinex daha önce ohss olduğumda kullanmıştım ama bu tedavimde henüz ilaç vermedi pazartesi kontrole gideceğim belki ozamanki değere göre verir. Dostinex toplama yapıldıktan sonra mi yoksa öncesinde mi veriliyor

İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın canım sana tek tavsiyem isimden çok sana pozitif elektrik veren doktoru tercih et herşeyi sorabilceğin çünkü çok stresli bi dönem moral çok önemli
Kesinlikle haklısın.amin canım inşaAllah ya. Hemde ne stres. Neye karar vericem iyice karıştı.

Ben 4 farkli doktorla gorustum tup bebek yapmaya kesin karar vermeden once.. hepsi farkli biraey soyledi.. birinin dedigine digeri sacmalik dedi.. ne kadar cok doktorla gorusurseniz o kadar kafaniz karisiyor. Iyi enerji veren, anlasacaginizi dusundugunuz bir doktora guvenmek en iyisi.. aksi turlu istismara cok acik bir konu tup bebek.

Canım benim salı olcak toplamam ama yarından itibaren gece yatmadan hergün kullan dedi

Kesinlikle haklısın.amin canım inşaAllah ya. Hemde ne stres. Neye karar vericem iyice karıştı.
Canım ben hataydayım çok bi seçeneğim yoktu aslında ama burda ismi çok duyulmuş bi doktora gittim ameliyat dedi bilmem ne dedi bide soru soruyorum dışarda daha hastam bekliyor dedi ben onu randevulu olmama rağmen 3 buçuk saat bekledim sonra başka doktora gittim ve ameliyata gerek olmadığını öğrendim ve o kadar ilgilendi ki doktor canım ve biz o gün tüpe başladık

Anladım canım benimde toplama günü falan süreç pazartesi belli olacak muhtemelen ona göre yönlendirecektir.
Aynen canım senin e2 çok yükselmemiş zaten ohss olmamış olabilirsin kimi 3000i baz alıyo kimi 4500ü ohssta

Gerçekten istismara açık. Ticarete dökülmüş. Mahsuru yoksa hangi doktorlarla görüştün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…