- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Insallah oyle olur, gittikce stresim artiyor nasil gececek zaman hic bilmiyorum. Insalah herkesin tedavisi guzel gider, iyi sonuclanirCanım o belli olmuyor bazen 20 yumurtadan 1 tanesi a kalite oluyo 6 yumurtası olanın hepsi kaliteli oluyo hiç takma inşallah olumlu olur
Aynen ilk donduruldu. Yokta yumurta çok toplandı ohss olma riskin var dedi bekleyelim acele etmeyelim bir ay sonra transfer edelim dedi. Gerçekten hemen transfer olsa çok ağrılı olurdu yani beklemek iyi oldu benim açımdan daEvet canım maşallah inşallah sonuda çok güzel olurseninde ilk dondurulmuş olacak dimi sende mi ohss oldun
Canım sıkıntı yapma benimde e2 değerim 5915 çıktı inşallah hiö sıkıntısız meleklerimiz tutunur bizeMerhabalar, bende pco var ve 25 ocakta adetimin 3. Günu 225mm gonal f ile tup bebek tedavisine başladım. 29 ocakta 5. Günümde kontrole gittiğimde toplam 20 ye yakın 12 ve 14 mm büyüklüğünde yumurtalarım vardı ve e2 değerime 2204 çıktı. Ohss riskim olduğu için transferi mart ayında yapacağını söyledi doktorum ve 1 şubata kadar 3 gün daha 225mm gonal f ve centotide iğne kullanmamı istedi. Pazartesi tekrar ultrason kontrolüne gideceğim. Daha önce de ohss olduğum için tek korkum maalesef ohss olmak değerimde biraz yüksek ama doktorum pco olduğum için bu e2 değerinin beklenen bir sonuç olduğunu soyledi. Inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız hepimiz bu sureci
İnşallah canımInsallah oyle olur, gittikce stresim artiyor nasil gececek zaman hic bilmiyorum. Insalah herkesin tedavisi guzel gider, iyi sonuclanir
YA ben daha görüştüm sadece bir başka doktor ile daha görüşmeyi düşünüyoruz karar verip hemen başlamak istiyorum. Kime güveneceğim bilmiyorum. Amin canım inşaAllah sende bende tüm İsteyenlere de rabbim nasip etsin Kolaylıklaİlk canım benimdeamin canım inşallah Rabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin sen hangi aşamadasın
Amiiin inşallahCanım sıkıntı yapma benimde e2 değerim 5915 çıktı inşallah hiö sıkıntısız meleklerimiz tutunur bize
Evet dinlenmek bencede iyi bide dondurulmuşta şans artıyor diye duydum canımAynen ilk donduruldu. Yokta yumurta çok toplandı ohss olma riskin var dedi bekleyelim acele etmeyelim bir ay sonra transfer edelim dedi. Gerçekten hemen transfer olsa çok ağrılı olurdu yani beklemek iyi oldu benim açımdan da
İlaç falan verdi mi canım ben yarından itibaren dostinex kullancam düşürmek içinAmiiin inşallahbenim her ihtimale karşı transferim mart ayında yapılacak. Herşey yolunda gitsin hayırlısıyla sonuclansinda beklemeye raziyim
İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın canım sana tek tavsiyem isimden çok sana pozitif elektrik veren doktoru tercih et herşeyi sorabilceğin çünkü çok stresli bi dönem moral çok önemliYA ben daha görüştüm sadece bir başka doktor ile daha görüşmeyi düşünüyoruz karar verip hemen başlamak istiyorum. Kime güveneceğim bilmiyorum. Amin canım inşaAllah sende bende tüm İsteyenlere de rabbim nasip etsin Kolaylıkla
Dostinex daha önce ohss olduğumda kullanmıştım ama bu tedavimde henüz ilaç vermedi pazartesi kontrole gideceğim belki ozamanki değere göre verir. Dostinex toplama yapıldıktan sonra mi yoksa öncesinde mi veriliyorİlaç falan verdi mi canım ben yarından itibaren dostinex kullancam düşürmek için
Kesinlikle haklısın.amin canım inşaAllah ya. Hemde ne stres. Neye karar vericem iyice karıştı.İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsın canım sana tek tavsiyem isimden çok sana pozitif elektrik veren doktoru tercih et herşeyi sorabilceğin çünkü çok stresli bi dönem moral çok önemli
Hadi inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canımCanım ben yarın çatlatma iğnemi olucam ve salı sabah 8.30da yumurta toplama var
Ben 4 farkli doktorla gorustum tup bebek yapmaya kesin karar vermeden once.. hepsi farkli biraey soyledi.. birinin dedigine digeri sacmalik dedi.. ne kadar cok doktorla gorusurseniz o kadar kafaniz karisiyor. Iyi enerji veren, anlasacaginizi dusundugunuz bir doktora guvenmek en iyisi.. aksi turlu istismara cok acik bir konu tup bebek.YA ben daha görüştüm sadece bir başka doktor ile daha görüşmeyi düşünüyoruz karar verip hemen başlamak istiyorum. Kime güveneceğim bilmiyorum. Amin canım inşaAllah sende bende tüm İsteyenlere de rabbim nasip etsin Kolaylıkla
Canım benim salı olcak toplamam ama yarından itibaren gece yatmadan hergün kullan dediDostinex daha önce ohss olduğumda kullanmıştım ama bu tedavimde henüz ilaç vermedi pazartesi kontrole gideceğim belki ozamanki değere göre verir. Dostinex toplama yapıldıktan sonra mi yoksa öncesinde mi veriliyor
İnşallah canımHadi inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canım
Canım ben hataydayım çok bi seçeneğim yoktu aslında ama burda ismi çok duyulmuş bi doktora gittim ameliyat dedi bilmem ne dedi bide soru soruyorum dışarda daha hastam bekliyor dedi ben onu randevulu olmama rağmen 3 buçuk saat bekledim sonra başka doktora gittim ve ameliyata gerek olmadığını öğrendim ve o kadar ilgilendi ki doktor canım ve biz o gün tüpe başladıkKesinlikle haklısın.amin canım inşaAllah ya. Hemde ne stres. Neye karar vericem iyice karıştı.
Anladım canım benimde toplama günü falan süreç pazartesi belli olacak muhtemelen ona göre yönlendirecektir.Canım benim salı olcak toplamam ama yarından itibaren gece yatmadan hergün kullan dedi
Aynen canım senin e2 çok yükselmemiş zaten ohss olmamış olabilirsin kimi 3000i baz alıyo kimi 4500ü ohsstaAnladım canım benimde toplama günü falan süreç pazartesi belli olacak muhtemelen ona göre yönlendirecektir.
Gerçekten istismara açık. Ticarete dökülmüş. Mahsuru yoksa hangi doktorlarla görüştün canımBen 4 farkli doktorla gorustum tup bebek yapmaya kesin karar vermeden once.. hepsi farkli biraey soyledi.. birinin dedigine digeri sacmalik dedi.. ne kadar cok doktorla gorusurseniz o kadar kafaniz karisiyor. Iyi enerji veren, anlasacaginizi dusundugunuz bir doktora guvenmek en iyisi.. aksi turlu istismara cok acik bir konu tup bebek.
Evet yumurta toplama işleminden sonra 3 gün cetrotide kullandım doktor verdiEvet dinlenmek bencede iyi bide dondurulmuşta şans artıyor diye duydum canımCanım peki sen çatlatma iğnesinden sonraki gün cetrotide kullandın mı o kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?