şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bana vermedi inşallah bi sıkıntı olmaz canım çatlatma iğnesinden sonra bitiyor iğneler transfere kadar
Öyle mi söyledi. Bana toplama işleminden sonra verdi duruma göre başladı yani. Yumurta çok toplanınca veriyorlarmış genelde ama doktordan doktora değişiyor tabi

Öyle mi söyledi. Bana toplama işleminden sonra verdi duruma göre başladı yani. Yumurta çok toplanınca veriyorlarmış genelde ama doktordan doktora değişiyor tabi
Çatlatma iğnesinin ertesi günü vurdun mu canım? Yoksa toplandıktan sonra mı verdi sana

Toplandıktan sonra verdi çatlatma iğnesi den hemen sonra degil
Canım belki verir banada benim salı günü toplanacak çünkü bu akşam 21.30da çatlatma iğnesi yarın boş iğne yok salı toplama e2mi o zaman değerlendirir büyük ihtimalle

Benimde 3 gün önce yumurtalarım toplandı. Zaten hepi topu 2 yumurtam oluşmuştu onunda 1 tanesi tam büyümemişti doktor pek ondan umutlu degildi hatta onu almayabiliriz demisti. Ama ikisi de alındı ve ikiside olgun çıkmış döllendi. Biraz önce aradılar 2 side birinci kaliteymis.simdi 5. Günü bekliyoruz. Gercekten cok stresli ve heyecanlı bir süreç.sabırlı olmak gerekiyor ama ben ben bayagi yıprandım ustelik iyi haberler almama ragmen. Allah isteyen herkese dogal yolla hamile kalmayi nasip etsin insallah

Amin inşallah canım güzel sonuçlar alırsın inşallah en kısa zamanda

İnşallah canım sen şimdi başka ilaç kullanıyor musun transfere kadar

Kızlar bende gonalf kullanıyorum bugün üçüncü iğnem var 225 ml vuruyorum ayrıyeten azomax, dostinex, d vitamini ve folik asit kullanıyorum eşimde azomax kullanıyor pazartesi günü kontrol var benim de ilk denemem inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu yoldabende de pko başlangıcı var prolaktin 45 çıktı iki yumurtalık da da kist görünümü var dedi doktor iki buçuk yıllık evliyim eşim varikosel Di ameliyat oldu değerleri düzeldi bir buçuk sene geçti ameliyattan doktor aşılama ya da tüp bebek önerdi biz tüp bebek seçtik bakalım hayırlısı ile olur inşallah bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…