- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Tam olarak ne yazıldıBuraya biri yazmıştı mağdur edildim diye.
Ebru hoca da mı yaptırmış. Allah Allah ön görüşmede çok ilgili idiler kıyamam yaYaabenim Bi arkadaşım da onda yaptırdı, negatif oldu. Kıza hiçbir dönüt vermediler sonrasında çok üzüldü o da...
Evet rahim içinde ama bebeğin yerleşeceği yer orası değil dediCanım içeride derken. Bebeğin yerleşeceği alandan bahsettin değil mi? Kaç cm?
ilaçlardan sonrakı e2 mi adet donemı e 2 miCanım çok yumurta olmasından dolayı şişkinlik ağrı oluyo bende çok şükür yok ama e2 değerim 5915 çıktı buda hafif ohss diye geçiyor
İlaçlardan sonra baktığında 5915 çıktı canım adet dönemimde 40.16 çıkmıştıilaçlardan sonrakı e2 mi adet donemı e 2 mi
bnm adet donemınd 200 e yakın cııyo malesfİlaçlardan sonra baktığında 5915 çıktı canım adet dönemimde 40.16 çıkmıştı
Öyle mi söyledi. Bana toplama işleminden sonra verdi duruma göre başladı yani. Yumurta çok toplanınca veriyorlarmış genelde ama doktordan doktora değişiyor tabiBana vermedi inşallah bi sıkıntı olmaz canım çatlatma iğnesinden sonra bitiyor iğneler transfere kadar
Çatlatma iğnesinin ertesi günü vurdun mu canım? Yoksa toplandıktan sonra mı verdi sanaÖyle mi söyledi. Bana toplama işleminden sonra verdi duruma göre başladı yani. Yumurta çok toplanınca veriyorlarmış genelde ama doktordan doktora değişiyor tabi
Bunun bi zararı oluyormuymuş peki canım ben çok bilmiyorum e2yibnm adet donemınd 200 e yakın cııyo malesf
Toplandıktan sonra verdi çatlatma iğnesi den hemen sonra degilÇatlatma iğnesinin ertesi günü vurdun mu canım? Yoksa toplandıktan sonra mı verdi sana
Canım belki verir banada benim salı günü toplanacak çünkü bu akşam 21.30da çatlatma iğnesi yarın boş iğne yok salı toplama e2mi o zaman değerlendirir büyük ihtimalleToplandıktan sonra verdi çatlatma iğnesi den hemen sonra degil
Canım belki verir banada benim salı günü toplanacak çünkü bu akşam 21.30da çatlatma iğnesi yarın boş iğne yok salı toplama e2mi o zaman değerlendirir büyük ihtimal
Hayırlısıyla salıyı bi atlatsamAynen öyle oluyor benimde öyle oldu
Amin inşallah canım güzel sonuçlar alırsın inşallah en kısa zamandaBenimde 3 gün önce yumurtalarım toplandı. Zaten hepi topu 2 yumurtam oluşmuştu onunda 1 tanesi tam büyümemişti doktor pek ondan umutlu degildi hatta onu almayabiliriz demisti. Ama ikisi de alındı ve ikiside olgun çıkmış döllendi. Biraz önce aradılar 2 side birinci kaliteymis.simdi 5. Günü bekliyoruz. Gercekten cok stresli ve heyecanlı bir süreç.sabırlı olmak gerekiyor ama ben ben bayagi yıprandım ustelik iyi haberler almama ragmen. Allah isteyen herkese dogal yolla hamile kalmayi nasip etsin insallah
Korkma ya bir sıkıntı olmuyor sende de olmaz inşallahHayırlısıyla salıyı bi atlatsam
Ya kısmet tabi negatif olmuş değil mesele, mesele sonrasında aksiyon alınmaması destek verilmemesi falanEbru hoca da mı yaptırmış. Allah Allah ön görüşmede çok ilgili idiler kıyamam yaumutla gidiyoruz ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?