şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bugün kontrole gittim, gonalpeptyl bugün vuruyorum, pazartesi opu inşallah sonuna geldik artık.
Kaç yumurtan var dedi mi canım benim bikaç büyümekte olan olduğu için sayı vermiyor bugün merional gonal f ve cetrotide yarın gonal f ve cetrotide bide çatlatma iğnelerini vurucam salı sabah toplama inşallah canım

Yok söylemedi, cuma alacaktı arkadan gelenleri beklemek için pazartesiye erteledi. Pzt cetrodite devam etmiyor musun? Ben yarın da cetrodite vurcakmışım hepsinin uygulaması farklı sanırım

ohss nasıl olunuyor

Bende görüştüm doktoru sevdim. Ama fiyat yüksek geldi. Sen işleme başlamış biri olarak doktor ve klinikle ilgili düşüncelerin nedir
Yani fiyat yüksek ancak güler yüzlü bir ekip var daima hangi saat olursa olsun muhatap olabilcegin soru sorabilcegin doktorun ve asistanı var. Hijyen konusunda da gayet iyiler pandemi döneminde oda önemli çünkü ama her randevu ya geç giriyorsun öyle bir sıkıntı var yani talep çok

AA yeni bu ne zaman olmuş. Sen o hastadan mı duydu. Kuzum. Benim de rahim İşlemim vardı onu düşünüyordum henüz karar vermedim gerçi. Prof ukun Uluğ nette buldum şuan eşim le fikir ediniyoruz

Yaa benim Bi arkadaşım da onda yaptırdı, negatif oldu. Kıza hiçbir dönüt vermediler sonrasında çok üzüldü o da...

Ohss için herhangi Bi fiziksel hissin oldu mu? Etkileri var mıydı?

Evet yogunluğu farkettim kuzum. Sabahları 50 ye yakın hasta oluyor sanırım Yumurta toplama için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…