- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Kaç yumurtan var dedi mi canım benim bikaç büyümekte olan olduğu için sayı vermiyor bugün merional gonal f ve cetrotide yarın gonal f ve cetrotide bide çatlatma iğnelerini vurucam salı sabah toplama inşallah canımBugün kontrole gittim, gonalpeptyl bugün vuruyorum, pazartesi opu inşallahsonuna geldik artık.
Balık yağı ve koenzim q kullanıyorum folik asit değerim gayet iyiydi ek bişey kullanmıyorum onlar dışında.Sadece iğne mi kullanıyorsun canım hap vitamin falan verdi mi
Yok söylemedi, cuma alacaktı arkadan gelenleri beklemek için pazartesiye erteledi. Pzt cetrodite devam etmiyor musun? Ben yarın da cetrodite vurcakmışımKaç yumurtan var dedi mi canım benim bikaç büyümekte olan olduğu için sayı vermiyor bugün merional gonal f ve cetrotide yarın gonal f ve cetrotide bide çatlatma iğnelerini vurucam salı sabah toplama inşallah canım
ohss nasıl olunuyorCanım ben dün verdim ve ohss oldum sanırım 5915 çıkmış çünkü bana ilaç verdi e2 yüksek çıkıcak büyük ihtimal dedi ve bende büyük ihtimalle dinlenicem 1 ay şuan bişey demedi salı günü opuda der gibi geliyor 8 günlük dostinex verdi bana düşürmek için
Yok canım vurunmıcam aynen herkesin farklı galibaYok söylemedi, cuma alacaktı arkadan gelenleri beklemek için pazartesiye erteledi. Pzt cetrodite devam etmiyor musun? Ben yarın da cetrodite vurcakmışımhepsinin uygulaması farklı sanırım
Yani fiyat yüksek ancak güler yüzlü bir ekip var daima hangi saat olursa olsun muhatap olabilcegin soru sorabilcegin doktorun ve asistanı var. Hijyen konusunda da gayet iyiler pandemi döneminde oda önemli çünkü ama her randevu ya geç giriyorsun öyle bir sıkıntı var yani talep çokBende görüştüm doktoru sevdim. Ama fiyat yüksek geldi. Sen işleme başlamış biri olarak doktor ve klinikle ilgili düşüncelerin nedir
İnşallahİnşaAllah emeklerimiz güzel mucize ile karşılık bulsun
Evet dondurulmuş olcak benimdeCanım dondurulmuş mu olacsksın
Camım sen çatlatma iğnesini ne zaman yapcaksınYok söylemedi, cuma alacaktı arkadan gelenleri beklemek için pazartesiye erteledi. Pzt cetrodite devam etmiyor musun? Ben yarın da cetrodite vurcakmışımhepsinin uygulaması farklı sanırım
Canım çok yumurta olmasından dolayı şişkinlik ağrı oluyo bende çok şükür yok ama e2 değerim 5915 çıktı buda hafif ohss diye geçiyorohss nasıl olunuyor
Bugün 21.30 daCamım sen çatlatma iğnesini ne zaman yapcaksın
AA yeni bu ne zaman olmuş. Sen o hastadan mı duydu. Kuzum. Benim de rahim İşlemim vardı onu düşünüyordum henüz karar vermedim gerçi. Prof ukun Uluğ nette buldum şuan eşim le fikir ediniyoruzEbru hanım birinin rahmini delmiş yumurta toplarken. Senin birşeyin yok diyip üzerini kapatmaya çalışmış yada anlayamamış bilemiyorum . ihmali yüzünden kadın fenalaşmış. Bahcecide başka bir doktor söylemiş kadına da yönlendirdikleri bir hastanede kadını tedaviye almışlar. O yüzden Ebru hanımdan soğudum. Sabri beyi netten gördüm. Olumsuz bir şey duymadım en azından. O yüzden bakalım hayırlısı. Olumlu yorumlar da inşallah yazdirilmiyordur. Hepsi ticarethane .Ellerine düştük artık :)
İşte çok yumurta toplama mantıgı da bana dogru gelmiyor. Bedenin de sınırı varCanım çok yumurta olmasından dolayı şişkinlik ağrı oluyo bende çok şükür yok ama e2 değerim 5915 çıktı buda hafif ohss diye geçiyor
Evet dondurulmuş olcak benimde
Canım ama bence off günü olması gerek cetrotide vurursan yumurtaya bi çatla diceksin bi çatlamaBugün 21.30 da
Yarın 10 da Bi cetrodite daha vurcam (bunu neden verdi anlamadım)
Pazartesi 9 da da opu var
YaaEbru hanım birinin rahmini delmiş yumurta toplarken. Senin birşeyin yok diyip üzerini kapatmaya çalışmış yada anlayamamış bilemiyorum . ihmali yüzünden kadın fenalaşmış. Bahcecide başka bir doktor söylemiş kadına da yönlendirdikleri bir hastanede kadını tedaviye almışlar. O yüzden Ebru hanımdan soğudum. Sabri beyi netten gördüm. Olumsuz bir şey duymadım en azından. O yüzden bakalım hayırlısı. Olumlu yorumlar da inşallah yazdirilmiyordur. Hepsi ticarethane .Ellerine düştük artık :)
Anlamadım ki doktor üstüne basa basa söyledi, ben de sorguladım? Ne yaptığımı biliyorum vur dediCanım ama bence off günü olması gerek cetrotide vurursan yumurtaya bi çatla diceksin bi çatlama
Ohss için herhangi Bi fiziksel hissin oldu mu? Etkileri var mıydı?Canım ben dün verdim ve ohss oldum sanırım 5915 çıkmış çünkü bana ilaç verdi e2 yüksek çıkıcak büyük ihtimal dedi ve bende büyük ihtimalle dinlenicem 1 ay şuan bişey demedi salı günü opuda der gibi geliyor 8 günlük dostinex verdi bana düşürmek için
Evet yogunluğu farkettim kuzum. Sabahları 50 ye yakın hasta oluyor sanırım Yumurta toplama içinYani fiyat yüksek ancak güler yüzlü bir ekip var daima hangi saat olursa olsun muhatap olabilcegin soru sorabilcegin doktorun ve asistanı var. Hijyen konusunda da gayet iyiler pandemi döneminde oda önemli çünkü ama her randevu ya geç giriyorsun öyle bir sıkıntı var yani talep çok
Canım doktorum zaten dozları az verdi aslında bana gonal f 150 merional 75 kullandım onun amacı o değildi ama ben pkoya yatkın olduğum için bu tarz olduİşte çok yumurta toplama mantıgı da bana dogru gelmiyor. Bedenin de sınırı var
Ayyy canım inşallah güzel sonuçlar alırızEvet dondurulmuş olcak benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?