şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın
varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın

Canım rahim dışında miyomum var 3. Buçuk cm ama baskı yapmıyomuş

Gerçekten istismara açık. Ticarete dökülmüş. Mahsuru yoksa hangi doktorlarla görüştün canım
Ben Ankara’dayim. Normal takibimi yapan kendi doktoruma gittim Liv hospital’da. SonraTolga Ecemis, Senol Kalyoncu’ya gittim. En son Temel Ceyhan’da yaptirmaya karar verdik, Gata’nin da doktoru, ozeline gidiyorum ben.

Benim doktorum da histeroskopi önerdi bu arada, heralde yumurtalari toplarken veya sonrasinda yapacak.. bir dusuk yapmistim, kurtaj oldum, o bi etki yapmismi bakalim dedi.

Ben Ankara’dayim. Normal takibimi yapan kendi doktoruma gittim Liv hospital’da. SonraTolga Ecemis, Senol Kalyoncu’ya gittim. En son Temel Ceyhan’da yaptirmaya karar verdik, Gata’nin da doktoru, ozeline gidiyorum ben.
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaAllah

AA yeni bu ne zaman olmuş. Sen o hastadan mı duydu. Kuzum. Benim de rahim İşlemim vardı onu düşünüyordum henüz karar vermedim gerçi. Prof ukun Uluğ nette buldum şuan eşim le fikir ediniyoruz
Buraya biri yazmıştı mağdur edildim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…