- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Yumurta topkandıktan sonrada mı kullandın canımEvet yumurta toplama işleminden sonra 3 gün cetrotide kullandım doktor verdi
varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsınCanım ben hataydayım çok bi seçeneğim yoktu aslında ama burda ismi çok duyulmuş bi doktora gittim ameliyat dedi bilmem ne dedi bide soru soruyorum dışarda daha hastam bekliyor dedi ben onu randevulu olmama rağmen 3 buçuk saat bekledim sonra başka doktora gittim ve ameliyata gerek olmadığını öğrendim ve o kadar ilgilendi ki doktor canım ve biz o gün tüpe başladık
varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsınCanım ben hataydayım çok bi seçeneğim yoktu aslında ama burda ismi çok duyulmuş bi doktora gittim ameliyat dedi bilmem ne dedi bide soru soruyorum dışarda daha hastam bekliyor dedi ben onu randevulu olmama rağmen 3 buçuk saat bekledim sonra başka doktora gittim ve ameliyata gerek olmadığını öğrendim ve o kadar ilgilendi ki doktor canım ve biz o gün tüpe başladık
Benim de marta kalıyorAmiiin inşallahbenim her ihtimale karşı transferim mart ayında yapılacak. Herşey yolunda gitsin hayırlısıyla sonuclansinda beklemeye raziyim
Canım rahim dışında miyomum var 3. Buçuk cm ama baskı yapmıyomuşvarya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın
varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın
Benim de içeride var. Bi doktor histereskopi dedi öbürü bebekle alakası yok boşa para verme dediCanım rahim dışında miyomum var 3. Buçuk cm ama baskı yapmıyomuş
Endometrual miyom yani. Baskı yapmadığını nasıl anladılar hsg ile miCanım rahim dışında miyomum var 3. Buçuk cm ama baskı yapmıyomuş
Canım miyomlar bası yapmadığı sürece ve boyutları büyük olmadığı sürece sıkıntı yaratmazmışBenim de içeride var. Bi doktor histereskopi dedi öbürü bebekle alakası yok boşa para verme dedi
Hayırlısı inşallah güzel haberler aliriz hepimizBenim de marta kalıyor2 adet beklenecek
Ultrasonla bakıncada diyor canım hsgde de sıkıntı yok dedi canımEndometrual miyom yani. Baskı yapmadığını nasıl anladılar hsg ile mi
Canım içeride derken. Bebeğin yerleşeceği alandan bahsettin değil mi? Kaç cm?Benim de içeride var. Bi doktor histereskopi dedi öbürü bebekle alakası yok boşa para verme dedi
Sen hangi Hastanedesiniz.?Benim de içeride var. Bi doktor histereskopi dedi öbürü bebekle alakası yok boşa para verme dedi
Canım senin neden 2 adet bekleniyorBenim de marta kalıyor2 adet beklenecek
Evet 3 gün günde bir adet yaptm ohss olmasın diye veriyorYumurta topkandıktan sonrada mı kullandın canım
Bana vermedi inşallah bi sıkıntı olmaz canım çatlatma iğnesinden sonra bitiyor iğneler transfere kadarEvet 3 gün günde bir adet yaptm ohss olmasın diye veriyor
Ben Ankara’dayim. Normal takibimi yapan kendi doktoruma gittim Liv hospital’da. SonraTolga Ecemis, Senol Kalyoncu’ya gittim. En son Temel Ceyhan’da yaptirmaya karar verdik, Gata’nin da doktoru, ozeline gidiyorum ben.Gerçekten istismara açık. Ticarete dökülmüş. Mahsuru yoksa hangi doktorlarla görüştün canım
Benim doktorum da histeroskopi önerdi bu arada, heralde yumurtalari toplarken veya sonrasinda yapacak.. bir dusuk yapmistim, kurtaj oldum, o bi etki yapmismi bakalim dedi.varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın
varya ticarete döktüler bu işi. Herşey para olmuş. Bana da t rahim histeroskopi dediler. Yaptırıp yaptırmamak hda fikre çok sahip değilim. Senin ameliyat dediği sıkıntı neydi canım. İnşaAllah güzel haberler alırsın
Rabbim kolaylık şifa versin canım.Benim doktorum da histeroskopi önerdi bu arada, heralde yumurtalari toplarken veya sonrasinda yapacak.. bir dusuk yapmistim, kurtaj oldum, o bi etki yapmismi bakalim dedi.
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşaAllahBen Ankara’dayim. Normal takibimi yapan kendi doktoruma gittim Liv hospital’da. SonraTolga Ecemis, Senol Kalyoncu’ya gittim. En son Temel Ceyhan’da yaptirmaya karar verdik, Gata’nin da doktoru, ozeline gidiyorum ben.
Buraya biri yazmıştı mağdur edildim diye.AA yeni bu ne zaman olmuş. Sen o hastadan mı duydu. Kuzum. Benim de rahim İşlemim vardı onu düşünüyordum henüz karar vermedim gerçi. Prof ukun Uluğ nette buldum şuan eşim le fikir ediniyoruz
Umurlarinda değiliz.Yaabenim Bi arkadaşım da onda yaptırdı, negatif oldu. Kıza hiçbir dönüt vermediler sonrasında çok üzüldü o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?