şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım doktorum zaten dozları az verdi aslında bana gonal f 150 merional 75 kullandım onun amacı o değildi ama ben pkoya yatkın olduğum için bu tarz oldu
Benim bilerek yüksek doz girdi çok yumurta olsun boş çıkanlar olacaktır falan dedi pco görüntüsü bende de var. 20 den fazla yumurta bekliyor. Artık zorlanıyorum ama fiziki olarak da

Benim bilerek yüksek doz girdi çok yumurta olsun boş çıkanlar olacaktır falan dedi pco görüntüsü bende de var. 20 den fazla yumurta bekliyor. Artık zorlanıyorum ama fiziki olarak da
Kaç doz kullandın canım sen? Sende ohss olmuş olabilirsin canım büyük ihtimal çünkü benimde ultrasonda çok yumurta gözüküyor pko görünümü olunca diyolar zaten ohss olabilirsin diye

Kaç doz kullandın canım sen? Sende ohss olmuş olabilirsin canım büyük ihtimal çünkü benimde ultrasonda çok yumurta gözüküyor pko görünümü olunca diyolar zaten ohss olabilirsin diye

Gonal-f 900 den 275 kullandım kuzum 12 gün hiç azaltmadan... Son 8 gündür cetrodite de kullanıyorum. Olsam da anlamıcam demek ki

Gonal-f 900 den 275 kullandım kuzum 12 gün hiç azaltmadan... Son 8 gündür cetrodite de kullanıyorum. Olsam da anlamıcam demek ki
Off sen çok kullanmışsın canım benim 3 gün arttırdı oda 225 yaptı sonradan 9 boyutunda 3 yumurtam geliştiği için onlarıda büyütmek için oda

Merhaba,
Ben de haftaya climaea ve cetrotide baslayacagim, ama benim ilac planim cok az gun. Bu plani neye gore yapiyorlar? Hic bilgim yok bu surec hakkinda.. burada herkes 15-20 yumurtadan bahsediyor, ki onlardan bile anca 5-6 5. Gun cikiyor anladigim kadariyla, bana 6-7 yumurtan gorunuyor demisti son muayenede, az galiba degil mi? Bu kadar az yumurtasi olan var mi?

19 tane toplandı 18 i olgun çıkmış 16 si dollendi 6 tanesi 5. Güne kadar gelişti donduruldu çok güzel valla inşallah sonu da güzel olur
Evet canım maşallah inşallah sonuda çok güzel olur seninde ilk dondurulmuş olacak dimi sende mi ohss oldun

Canım o belli olmuyor bazen 20 yumurtadan 1 tanesi a kalite oluyo 6 yumurtası olanın hepsi kaliteli oluyo hiç takma inşallah olumlu olur

Merhabalar, bende pco var ve 25 ocakta adetimin 3. Günu 225mm gonal f ile tup bebek tedavisine başladım. 29 ocakta 5. Günümde kontrole gittiğimde toplam 20 ye yakın 12 ve 14 mm büyüklüğünde yumurtalarım vardı ve e2 değerime 2204 çıktı. Ohss riskim olduğu için transferi mart ayında yapacağını söyledi doktorum ve 1 şubata kadar 3 gün daha 225mm gonal f ve centotide iğne kullanmamı istedi. Pazartesi tekrar ultrason kontrolüne gideceğim. Daha önce de ohss olduğum için tek korkum maalesef ohss olmak değerimde biraz yüksek ama doktorum pco olduğum için bu e2 değerinin beklenen bir sonuç olduğunu soyledi. Inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız hepimiz bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…