- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.381
Allah razı olsun bütün bekleyenlerle birlikte inşallahanladım kuzum
inşallah güzel haberler alacaksın transferden sonra
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerini de alırızMerhaba kızlar muayeneden çıktım çatlatma iğnesi yaptılar. 7 Nisan nasipse transfer tarihi. İnşallah sorunsuz ilerler
Üzülme diyemem canım ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Birkaç gün sonra daha iyi olacaksın. İnşallah bir sonrakinde pozitifi duyarızMalesef negatıf kuzum
Bisey diyemiyorum ozaman sen bilirsin tabi cnm..bende daha iyiyim insan zamanla alisiyo herseye..bu ay ovulasyon testi denedim bende kendim bakalim hayırlısı5 gün sonra transfer var canım çoğul gebelik olursa diye korkuyorum açıkçası ondano kadar günde bir şey belli olmaz transfer de yapılır onda da ne olacağı belli olmaz ama. Riskli geliyor bana. Sen nasılsın bu arada?
Sağ ol kuzum amin inşallahHadi bakalım canım inşallah güzel haberlerini de alırız
Öyle kuzum ne bileyim nasip artık. Mesela ben hep vaktinde yumurtluyor zannediyordum. Aslında bu takiple geç çatladığının farkına vardım. Bence düzenli birliktelik ile takibe bile gerek olmadan olabilir. İlaçlar bir süre daha etki ediyor. İnşallah hayırlı şekilde Rabbim nasip eder kuzumBisey diyemiyorum ozaman sen bilirsin tabi cnm..bende daha iyiyim insan zamanla alisiyo herseye..bu ay ovulasyon testi denedim bende kendim bakalim hayırlısı
Bat ne zaman kuzum benim olmadı yine ya regl oldumBisey diyemiyorum ozaman sen bilirsin tabi cnm..bende daha iyiyim insan zamanla alisiyo herseye..bu ay ovulasyon testi denedim bende kendim bakalim hayırlısı
Insallah mirketcikkÜzülme diyemem canım ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Birkaç gün sonra daha iyi olacaksın. İnşallah bir sonrakinde pozitifi duyarız
Bakalım artik cnm ya kısmet hersey..Öyle kuzum ne bileyim nasip artık. Mesela ben hep vaktinde yumurtluyor zannediyordum. Aslında bu takiple geç çatladığının farkına vardım. Bence düzenli birliktelik ile takibe bile gerek olmadan olabilir. İlaçlar bir süre daha etki ediyor. İnşallah hayırlı şekilde Rabbim nasip eder kuzum
Valla cnm benim reglede pek duzenli olmadigi için bilemiyorum ama yumurtlama ustune 14 gun dogruysa 11 nisan gibi olmaliyim bakalim artik ya kismet..Bat ne zaman kuzum benim olmadı yine ya regl olduminşallah senden güzel haberler alırız
Ben iyiyim kuzum çok şükür. Halsizlik iştahsızlık var. 10+2 deyim. 13 nisanda ense Kalınlığı bakılacak onu bekliyorumİkiz diye stres oluyor haliyle ama evdeyim zaten ağır iş yapmıyorum. İnşallah sıkıntısız geçecek süreç
Çok enteresan ama benim (7+0) çift kese görüldü bu hafta ama bebekler daha geri haftada ve hala kalp atışını duyamadık. Hem korkuyorum hem çok sevinçliyim.. herşeyin hayırlısı acaba böyle bişey bişey başına gelen oldu mu?İyiyim çok şükür. İlaçlara devam tekrar 2 Hafta sonra doktora gideceğim o gün kesecekmiş. 10+0 bugünikili test yapılacak o gün sizler nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz
Sakin daha kese görüldü diyorsunuz. Kesenin içinde bebek olacak biraz büyüyecek ki kalp atımı belli olsun. Tüp bebekler sata göre biraz küçük olabiliyor normal. Herşey yolundadır rahat olun. Biraz salmak lazım yoksa 9 ay bitmez. Stres yapmayın. İnanın ultrason elimin altında biz zamanını bekliyoruz bazen ağrılarım çok oluyo iyiler mi diye merak etsem de gitmiyorum. Kendi doktoruma kendi zamanında gideceğim bu şekilde motive olun.Çok enteresan ama benim (7+0) çift kese görüldü bu hafta ama bebekler daha geri haftada ve hala kalp atışını duyamadık. Hem korkuyorum hem çok sevinçliyim.. herşeyin hayırlısı acaba böyle bişey bişey başına gelen oldu mu?
İkili testin nt ve nasal bone kısmına perinatologum 13ünde bakacak. Kan kısmı şüpheli benim ikizlerin kan değerleri normalin üstünde çıkıyor yaşım 33 risk yüksek verebilir. Doktorumla konuşıp isterse kan kısmını yaptıracağım. Yoksa o şüphe beni amniyosenteze kadar götürür.Çok enteresan ama benim (7+0) çift kese görüldü bu hafta ama bebekler daha geri haftada ve hala kalp atışını duyamadık. Hem korkuyorum hem çok sevinçliyim.. herşeyin hayırlısı acaba böyle bişey bişey başına gelen oldu mu?
İkiz gebelerde mi öyle bi tahlil yapılıyor ben bir kere kan verdim bebeğin kanı ile ilgili bir şey demedi. Bizimki önce enseyi ölçüp ikili test yöntemlerini anlatacağım dedi. Benim hiç bi fikrim yok gitmeden araştırayımİkili testin nt ve nasal bone kısmına perinatologum 13ünde bakacak. Kan kısmı şüpheli benim ikizlerin kan değerleri normalin üstünde çıkıyor yaşım 33 risk yüksek verebilir. Doktorumla konuşıp isterse kan kısmını yaptıracağım. Yoksa o şüphe beni amniyosenteze kadar götürür.
Benimki de 1 gün geriden geliyor e yumurta büyüyor toplanıyor rahim hazırlanıyor 3 gün -5 gün embriyo büyüyor normal adet döngüsüne göre olmaması normal. Kalp atışını 7+3 de duyduk biz deÇok enteresan ama benim (7+0) çift kese görüldü bu hafta ama bebekler daha geri haftada ve hala kalp atışını duyamadık. Hem korkuyorum hem çok sevinçliyim.. herşeyin hayırlısı acaba böyle bişey bişey başına gelen oldu mu?
Canım senin çift embriyo mu transfer edilmişti hatırlayamadım? Kaçıncı gün embriyosuyduÇok enteresan ama benim (7+0) çift kese görüldü bu hafta ama bebekler daha geri haftada ve hala kalp atışını duyamadık. Hem korkuyorum hem çok sevinçliyim.. herşeyin hayırlısı acaba böyle bişey bişey başına gelen oldu mu?
Duyalım da ne zaman olursa olsun yeterki duyalımBenimki de 1 gün geriden geliyor e yumurta büyüyor toplanıyor rahim hazırlanıyor 3 gün -5 gün embriyo büyüyor normal adet döngüsüne göre olmaması normal. Kalp atışını 7+3 de duyduk biz de
Evet canım çift embriyo transfer edildi. 5 gün embriyosu 6 haftada ikindi keseyi gördük ama kalp atışını daha duymadık. Bu gün 7+2 ama bebekler 5 gün geriden geliyor.Canım senin çift embriyo mu transfer edilmişti hatırlayamadım? Kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?