şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bisey diyemiyorum ozaman sen bilirsin tabi cnm..bende daha iyiyim insan zamanla alisiyo herseye..bu ay ovulasyon testi denedim bende kendim bakalim hayırlısı

Bisey diyemiyorum ozaman sen bilirsin tabi cnm..bende daha iyiyim insan zamanla alisiyo herseye..bu ay ovulasyon testi denedim bende kendim bakalim hayırlısı
Öyle kuzum ne bileyim nasip artık. Mesela ben hep vaktinde yumurtluyor zannediyordum. Aslında bu takiple geç çatladığının farkına vardım. Bence düzenli birliktelik ile takibe bile gerek olmadan olabilir. İlaçlar bir süre daha etki ediyor. İnşallah hayırlı şekilde Rabbim nasip eder kuzum

Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı

Bat ne zaman kuzum benim olmadı yine ya regl oldum inşallah senden güzel haberler alırız

Bakalım artik cnm ya kısmet hersey..

bu haftaki (7+0 ama bebekler daha küçük gözüküyor) muayene de çift kese görüldü. Çok heyecanlıyım.. umarım herşey yolunda gider beta sonuçlarım tek olarak devam etmişti hiç beklemiyorduk.

İyiyim çok şükür. İlaçlara devam tekrar 2 Hafta sonra doktora gideceğim o gün kesecekmiş. 10+0 bugün ikili test yapılacak o gün sizler nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz
Çok enteresan ama benim (7+0) çift kese görüldü bu hafta ama bebekler daha geri haftada ve hala kalp atışını duyamadık. Hem korkuyorum hem çok sevinçliyim.. herşeyin hayırlısı acaba böyle bişey bişey başına gelen oldu mu?

Sakin daha kese görüldü diyorsunuz. Kesenin içinde bebek olacak biraz büyüyecek ki kalp atımı belli olsun. Tüp bebekler sata göre biraz küçük olabiliyor normal. Herşey yolundadır rahat olun. Biraz salmak lazım yoksa 9 ay bitmez. Stres yapmayın. İnanın ultrason elimin altında biz zamanını bekliyoruz bazen ağrılarım çok oluyo iyiler mi diye merak etsem de gitmiyorum. Kendi doktoruma kendi zamanında gideceğim bu şekilde motive olun.

İkili testin nt ve nasal bone kısmına perinatologum 13ünde bakacak. Kan kısmı şüpheli benim ikizlerin kan değerleri normalin üstünde çıkıyor yaşım 33 risk yüksek verebilir. Doktorumla konuşıp isterse kan kısmını yaptıracağım. Yoksa o şüphe beni amniyosenteze kadar götürür.

İkiz gebelerde mi öyle bi tahlil yapılıyor ben bir kere kan verdim bebeğin kanı ile ilgili bir şey demedi. Bizimki önce enseyi ölçüp ikili test yöntemlerini anlatacağım dedi. Benim hiç bi fikrim yok gitmeden araştırayım

Benimki de 1 gün geriden geliyor e yumurta büyüyor toplanıyor rahim hazırlanıyor 3 gün -5 gün embriyo büyüyor normal adet döngüsüne göre olmaması normal. Kalp atışını 7+3 de duyduk biz de

Canım senin çift embriyo mu transfer edilmişti hatırlayamadım? Kaçıncı gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…