- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.401
Hiç keyfini bozma kuzumEvet canım çift embriyo transfer edildi. 5 gün embriyosu 6 haftada ikindi keseyi gördük ama kalp atışını daha duymadık. Bu gün 7+2 ama bebekler 5 gün geriden geliyor.
Mide bulantısı ilacı bırakana kadar hiç geçmedi bende. Kalp atışını görene kadar da devam ettik.Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı
Merhaba benim de doğal transfer yapıldı. Yumurtamın da kendiliğinden çatlamasını bekleyecektik cesaret edemeyip iğneyle çatlattık sonra transfer oldum. Sonrası çok rahat geçti iğnesiz, hormonsuz. 2 transfer oldu, ikisi dr tuttu çok şükürYok canım öyle bir yöntem var ama benim durumum öyle değil geçen ay iğneler kullandım yumurtalar toplandı döllendi donduruldu. Bu ay transfer için gittim bu ay kendiliğinden gelişen yumurtalardı normalde bu kadar olmaz iğne kullandığım zaman bile olmadı rezervim az benim. Şansa bu ay gelişenler vardı yine eski iğnelerin etkisidir. Transfer için rahmin en uygun zamanını kolladı doktor. Uygun olan anda bunları çatlattı bunlar boşa gidecek yerine döllenmiş olan konulacak tutunma için daha iyi olacaktır diye sanırım.
Kızlar merhabalar, ben transfer hazırlığı için 3 gündür estrofem kullanmaya başladım ama bende baş ağrısı ve mide bulantısı olmaya başladı. Kullanıp bu yan etkilerle karşılaşan varmı varsa bu geçici bir durum mu? Baş ağrısı çok rahatsız etmiyor da mide bulantısı çok can sıkıcı
[/QUOTE
Ben ilk tüp bebek denememde estrofem kullanmıştım, migrenimi tetikledi başım inanılmaz ağrıdı ve mide bulantısı oldu diye başka bir ilaç başlatmıştı doktorum
Siz dr mutlaka bu durumu doktorunuzla paylaşın
12 nisana randevu verdi. Olabilir dedi gayet normal olarak söyledi. İnsan ister istemez korkuyor tabiHiç keyfini bozma kuzumgenelde 7+3 den sonra diye biliyorum drun ne diyor bununla alakalı
Kaçıncı haftayı buldu.Mide bulantısı ilacı bırakana kadar hiç geçmedi bende. Kalp atışını görene kadar da devam ettik.
Bıraktıktan sonra da hafif bulantım vardı ama 2 hafta sonra neredeyse tamamen geçti
Haklısın tabiki, güzel düşün güzel olsun tatlım12 nisana randevu verdi. Olabilir dedi gayet normal olarak söyledi. İnsan ister istemez korkuyor tabi
Yaa şu an bunu duymak o kadar rahatlattı ki. Kafamda soru işaretleri vardı. Sizi de çok tebrik ederim. Sağlıkla gelişsinler inşallahMerhaba benim de doğal transfer yapıldı. Yumurtamın da kendiliğinden çatlamasını bekleyecektik cesaret edemeyip iğneyle çatlattık sonra transfer oldum. Sonrası çok rahat geçti iğnesiz, hormonsuz. 2 transfer oldu, ikisi dr tuttu çok şükürBirkaç gün sonra kalp atışı için gideceğiz
Merhaba canım kan sulandırıcı mı yoksa tutunma ile ilgili mı bu iğne(sanırım iğne :))17 şubat’ta transfer olmuştum, doktor prolutex’i ne zaman bırakacak diye beklerken 10hafta dolduktan sonra bırakalım dedi sonunda
Hala prolutex’e devam eden ya da doktoru daha erken bıraktıran var mı?
Ben yanlış anlamadım umarım, transferden bahsediyorsunuz değil mi, yumurta toplamadan değil?Yaa şu an bunu duymak o kadar rahatlattı ki. Kafamda soru işaretleri vardı. Sizi de çok tebrik ederim. Sağlıkla gelişsinler inşallahİğneden sonraki beşinci gün çağırıldım. Gerginim anestezi olmadan deneyeceğim için umarım sorunsuz ilerler
Aynen transferden bahsediyorum. Ben daha önce ki tedavimde anestezi ile transfer olmuştum ondan bu ilk olacak rahat durmazsam kasarsam filan hareket edersem diye korkuyorumBen yanlış anlamadım umarım, transferden bahsediyorsunuz değil mi, yumurta toplamadan değil?
Transfer zaten çok basit, anestezisiz bir işlem. Doğal siklusun artısı transferden sonra iğne kullanmıyorsunuz. Vücudunuzun ürettiği olgun yumurtanın çatlamasıyla oluşan hormon embriyoların tutunmasını sağlıyor.
Hormonlar önceki transferlerimde anksiyetemi çok arttırmıştı. İlk kez bu kadar rahat bir transfer süreci geçirdim psikolojik anlamda.
Sizin de çok güzel olur umarım
Rahat ol, doktorunun dediklerini yap, normal bir muayeneden tek farkı idrara sıkışık olman.Aynen transferden bahsediyorum. Ben daha önce ki tedavimde anestezi ile transfer olmuştum ondan bu ilk olacak rahat durmazsam kasarsam filan hareket edersem diye korkuyorumİğne derken çatlatma iğnesi oldu onu kastetmiştim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Transfer sonrası süreci nasıl geçirdiniz ?
Sağ ol kuzum inşallah başarabilirim. İnşallah pozitif sonucu alabilirim. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsinRahat ol, doktorunun dediklerini yap, normal bir muayeneden tek farkı idrara sıkışık olman.
Rahat ol ve bebeğinin rahmine gelişini ekrandan izle, dua et o an sana tutunsun diyeÇok özel bir an.
9 da çok azaldı, bitti sayılırKaçıncı haftayı buldu.
Tutunmaya yardımcı olan progesteron iğnesi. Göbekten yapılanı buMerhaba canım kan sulandırıcı mı yoksa tutunma ile ilgili mı bu iğne(sanırım iğne :))
Benim sadece folik asit vardı ona devam ettim canım.Kızlar dondurulmus transfer önncesi neler yaptınıız kullandıgınız ılac vıtamın varmı
Ben adetimn 2.günü estrofem ve coraspin başladım folik asit 3 aydır alıyorum zaten aynı şekilde onada devam ediyorum. Cumartesi kontrolüm olacak bu ilaçlara ek olarak prednol ve monodoks eklenecek herşey yolunda giderse de 15 nisanda inşallah transfer olacagimKızlar dondurulmus transfer önncesi neler yaptınıız kullandıgınız ılac vıtamın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?