şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Evet canım çift embriyo transfer edildi. 5 gün embriyosu 6 haftada ikindi keseyi gördük ama kalp atışını daha duymadık. Bu gün 7+2 ama bebekler 5 gün geriden geliyor.
Hiç keyfini bozma kuzum genelde 7+3 den sonra diye biliyorum drun ne diyor bununla alakalı

17 şubat’ta transfer olmuştum, doktor prolutex’i ne zaman bırakacak diye beklerken 10hafta dolduktan sonra bırakalım dedi sonunda
Hala prolutex’e devam eden ya da doktoru daha erken bıraktıran var mı?

Mide bulantısı ilacı bırakana kadar hiç geçmedi bende. Kalp atışını görene kadar da devam ettik.
Bıraktıktan sonra da hafif bulantım vardı ama 2 hafta sonra neredeyse tamamen geçti

Merhaba benim de doğal transfer yapıldı. Yumurtamın da kendiliğinden çatlamasını bekleyecektik cesaret edemeyip iğneyle çatlattık sonra transfer oldum. Sonrası çok rahat geçti iğnesiz, hormonsuz. 2 transfer oldu, ikisi dr tuttu çok şükür Birkaç gün sonra kalp atışı için gideceğiz

Yaa şu an bunu duymak o kadar rahatlattı ki. Kafamda soru işaretleri vardı. Sizi de çok tebrik ederim. Sağlıkla gelişsinler inşallah İğneden sonraki beşinci gün çağırıldım. Gerginim anestezi olmadan deneyeceğim için umarım sorunsuz ilerler

17 şubat’ta transfer olmuştum, doktor prolutex’i ne zaman bırakacak diye beklerken 10hafta dolduktan sonra bırakalım dedi sonunda
Hala prolutex’e devam eden ya da doktoru daha erken bıraktıran var mı?
Merhaba canım kan sulandırıcı mı yoksa tutunma ile ilgili mı bu iğne(sanırım iğne :))

Kızlar ya benim aklıma bir şey geldi size danışayım dedim şimdi bende pko var tüp bebek te opu olurken yumurta toplanıyor sonra sağlam olanlar kullanılıyor ya bende ki o kist olan yumurtalar da toplanmışmıdır sizce ya öyle bir şey mümkün mü yani kafama takıldı da 14 tane toplanmıştı 5 tanesi boştu hatta doktorum ilk gittiğimde pko olmak tüp bebek de şansı arttırıyor yumurta sayısı çok oluyor demişti

Ben yanlış anlamadım umarım, transferden bahsediyorsunuz değil mi, yumurta toplamadan değil?
Transfer zaten çok basit, anestezisiz bir işlem. Doğal siklusun artısı transferden sonra iğne kullanmıyorsunuz. Vücudunuzun ürettiği olgun yumurtanın çatlamasıyla oluşan hormon embriyoların tutunmasını sağlıyor.
Hormonlar önceki transferlerimde anksiyetemi çok arttırmıştı. İlk kez bu kadar rahat bir transfer süreci geçirdim psikolojik anlamda.
Sizin de çok güzel olur umarım

Aynen transferden bahsediyorum. Ben daha önce ki tedavimde anestezi ile transfer olmuştum ondan bu ilk olacak rahat durmazsam kasarsam filan hareket edersem diye korkuyorum İğne derken çatlatma iğnesi oldu onu kastetmiştim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Transfer sonrası süreci nasıl geçirdiniz ?

Rahat ol, doktorunun dediklerini yap, normal bir muayeneden tek farkı idrara sıkışık olman.
Rahat ol ve bebeğinin rahmine gelişini ekrandan izle, dua et o an sana tutunsun diye Çok özel bir an.

Rahat ol, doktorunun dediklerini yap, normal bir muayeneden tek farkı idrara sıkışık olman.
Rahat ol ve bebeğinin rahmine gelişini ekrandan izle, dua et o an sana tutunsun diye Çok özel bir an.
Sağ ol kuzum inşallah başarabilirim. İnşallah pozitif sonucu alabilirim. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin

Kızlar dondurulmus transfer önncesi neler yaptınıız kullandıgınız ılac vıtamın varmı
Ben adetimn 2.günü estrofem ve coraspin başladım folik asit 3 aydır alıyorum zaten aynı şekilde onada devam ediyorum. Cumartesi kontrolüm olacak bu ilaçlara ek olarak prednol ve monodoks eklenecek herşey yolunda giderse de 15 nisanda inşallah transfer olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…