şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bnım doktorum ılk transferde progestan coraspırn wermkstı canım onlar ddgı zaman mı kullancam yoksa onceden mı

Bnım doktorum ılk transferde progestan coraspırn wermkstı canım onlar ddgı zaman mı kullancam yoksa onceden mı
Doktor hangisi nezaman kullanılacak söylüyor canım. Ben coraspin ve estrofemi transfer olacağım reglimin 2. günü başladım diğer ilaçları da doktor başla dediğinde baslayacagim

Kızlar ya benim kimyasal gebelik oldu ya biz daha önce dna hasarı baktırmadık sperm de ondan da olabiliyor muş kimyasal gebelik olan arkadaşlar böyle bir şey le karşılaştınız mı ya şimdi sperm dna hasarı baktırmayı düşünüyoruz bilen arkadaşlar yazarsa sevinirimbence benimki ondan kimyasal oldu şimdi daha çok üzüldüm ben tahmin ediyordum aslında ama hemen bakmaya gerek yok demişlerdi hastanede sperm değerleri normal diye

Canım biz o kadar gittik geldik daha yeni istedi doktor DNA hasar testi. Sorun çıkmadı şükür bizde hız sorunu vardı üstelik. Hasar yaş da ilerledikçe artan bir durum. Eşiniz genç ise sorun olduğunu zannetmem. Çok yaygın sorun oluşturan bir şey olsaydı bence öncesinde herkesten isterlerdi çok basit bir test. Yine de tabii yaptırmakta fayda var canım. Üzme kendini ve şöyle düşün o senin nasibin olsaydı bin sorunda olsa gelirdi. Senin olan sana gelecek kuzum sabır göster kendini yıpratmamaya çalış

Çok haklısın kuzum öyle tabi zamanı var demekki daha ben 25 eşim 28 yaşında canım

Kızlar ocak ayında ki sperm testi böyleydi bir bakar mısınız dna hasar testi de yaptırmak istiyoruz içimiz rahat etsin diye

Eklentiler

• IMG_20210406_111514.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210406_111450.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 34
Kıızlaaaar bana bir şey diyin. Beni aradılar tek transfer olacak diye düşünüyordum hep öyle yazdım hem de. Doktor isterse çift koyalım demiş beni aradılar. Şok oldum zaten çift yapalım mı dediler. Neyse tek istiyorum ama bilemedim dedim eşime sorayım o da sen bilirsin dedi. Ben buhranlarda çok stres oldum. Çevremdekiler çift çift dedi doktor ben çift öneririm ama kendi karar versin demiş. Off olsun dedim çok korkuyorum bana bir şey diyin ya niye böyle oldu

Canım kafana hiç takma, doktoruna güven. Bana da çift transfer edildi bir tanesi daha geriden geliyodu ama biliyorsun kimyasal oldu. Artık biri mi tuttu yoksa ikisi de mi tuttu da düştü bilemiyorum.
İçini ferah tut en hayırlısı neyse o olacak inşallah

Kuzum ben riskli ya çoğul gebelik o korkutuyor ama dediğin gibi ne olacağı belli değil ki. Dedim artık çift diye. Bu saatten sonra düşünüp üzülmenin faydası yok. Dua edeceğim Allah nasıl hayırlı ve kolay olacaksa nasıl sağlıklı olacaksa benim içinde, nasip olursa bebiş / ler içinde nasıl iyiyse o olsun...

Canım çift transfer daha iyi en kötü ihtimalle biri tutunmazsa biri tutunur belki bide öyle düşün rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebelik nasip etsin inşallah kuzum

Canım çift transfer daha iyi en kötü ihtimalle biri tutunmazsa biri tutunur belki bide öyle düşün rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebelik nasip etsin inşallah kuzum
Sağ olun kızlar korkuyorum bilemiyorum hep tek diyordum ne oldu son anda anlamadım. Dediğiniz gibi ne olur bilemiyoruz. Rabbim hayırlı kılsın

Benim este DNA hasarı çok yüksekti. Kimyasal oldu ilk denemem ondan mı kaynaklı bilmiyorum canım. Kimyasal herkeste olabiliyor.Yinede baktirmani tavsiye ederim. Hasar yüksek çıkarsa düştükten sonra tedaviye başlarsınız

Sağ olun kızlar korkuyorum bilemiyorum hep tek diyordum ne oldu son anda anlamadım. Dediğiniz gibi ne olur bilemiyoruz. Rabbim hayırlı kılsın
Bence doktor çift diyorsa çift olsun. Şans artıyor böylece. Tekrar iğne ilaç uğraşmazsin canım. Hayırlısı olsun ins

Bence doktor çift diyorsa çift olsun. Şans artıyor böylece. Tekrar iğne ilaç uğraşmazsin canım. Hayırlısı olsun ins
Şimdi çıktım uzanıyorum yatarken bile ben risklerini bilmek istiyorum korkuyorum dedim doktor olma ihtimali yüzde onbeş zaten evet erken doğum gibi riskleri var ama hayırlısını dilemek lazım diyor ama devam ediyor işleme yani çok hevesli idi öyle haklısınız dedim. Yani başarısız olsa da dondurulmuş burada olduğu için buraya gelecektim bu kadar ısrarcı olunca eşimde istiyor baktım sen bilirsin filan ama gözlerinden anladım. Dua edeceğim bol bol buradaki herkese. Hiç kolay şeyler değil bekleme aşamasına merhaba

Aynen kuzum ya bende öyle düşünüyorum bir daha tüp bebek denersem bütün testleri yaptırıp ondan sonra denerim diye düşünüyorum teşekkür ederim kuzum

Canım kaan aydosun sayfasından bakabilirsin aslında önemli bir sorun fakat tüp bebek merkezlerinin ve doktorların işine gelmediği için bakmıyorlar orada tedavilerden sonra kendiliğinden gebe kalan bir dünya insan var sperm dna hasarı eğer fazla ise embriyo beşinci güne gidemiyor gitse dahi hem tutunmada hem de erken gebelik kayıpları kalp durması oluyor

Aynen kuzum ya bende ondan şüphelendim bakalım yaptırıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…