şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlı olsun canım. İkizlere riskli diyorlarda insanlar gayet sorunsuz dünyaya getiriyor bebekleri kısmet artık. Bebişlerin sıkı sıkı tutunsun insallah

Hadi gözün aydın canım, sağlıkla tutunur ve büyür inşallah Artık risk falan düşünme her şey Allah’tan, içini ferah tut Hem sen ne düşünürsen o gelir önüne, çekim yasasını olumlu kullan

Hayırlı olsun canım. İkizlere riskli diyorlarda insanlar gayet sorunsuz dünyaya getiriyor bebekleri kısmet artık. Bebişlerin sıkı sıkı tutunsun insallah
Aynen nasip edince Allah sorunsuz olanlarda çok fazla. Ben tek yumurta ikizi ile ilgili sorun yaşadım ondan ekstra korkum var bir kenara bırakmaya gayret edip söylenenlere kulak vereyim dedim düşünce nasıl evet dedim diyorum hala kendime kızıyorum sonra vardır bir hayır diyorum. Bekleyip ne yazıldıysa göreceğiz. Tek olunca da çift olunca da hiç bir şeyin garantisi olmuyor bizim ne olacağımız belli değil bakarsak. Allah ım en kolay en sorunsuzundan nasip etsin herkese inşallah Destekleriniz dualarınız için sağ olun

Canım Allah razı olsun doğru diyorsun bu zamana kadar korktuğumla sınandım. Sonuçta gayet iyi ilerleyen gebeliklerde var neden olmasın ki inşallah yavru mirketçiğin sana hayırla gelir kuzum dularınız için teşekkürler

Yaaa canım transfer oldun mu bir iki gündür bakamadım buraya çift transfer ettirdigin iyi olmuş çok çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah buraya güzel haberlerinide vericeksin canım cokkk aminnn

Kızlar merhaba, bugün transfer hazirligim başladı, günde 5 estrofem, 1 tane coraspirin, 1 tane follatro, 1 tane prednol, iki tane progestan iğne, ardından 1 tane duphaston icicem.. rahim kalınlığına 10 mm dedi sizce nasıl? Beş gün sonrasına kadar artar sanıyorum.. bana fitil vermedi, ilaçları bu şekilde olan var mı? Fitil verilmeyen

Yaaa canım transfer oldun mu bir iki gündür bakamadım buraya çift transfer ettirdigin iyi olmuş çok çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah buraya güzel haberlerinide vericeksin canım cokkk aminnn
Allah razı olsun kuzum büyük bir macera ile gerçekleşti. Ya ben oksapar mı nedir onu yaptım az önce mahvetti resmen müthiş sızladı. Bu normal midir bunu dokuz ay nasıl yapacağız nasıl yaptılar çok fena tansiyonum yüksek ağrı kesici almak zorunda kaldım resmen çarpılmış gibi oldum ya hayır olsun

Oksapar lanet bir iğne yaa ama dedilerse kullanacaksın kuzum mecbur, transfer nasıl geçti peki sende benim gibi tedirginim transferden anlatsana bana

Oksapar lanet bir iğne yaa ama dedilerse kullanacaksın kuzum mecbur, transfer nasıl geçti peki sende benim gibi tedirginim transferden anlatsana bana
Transfer cok basıt canım normal muayene gıbı nasl gecyoo anlamyn bıle bn yattım catala 5 dk da bıttı ıslem tedırgın olma ıcımden bol bol ıhlas oku

Transfer cok basıt canım normal muayene gıbı nasl gecyoo anlamyn bıle bn yattım catala 5 dk da bıttı ıslem tedırgın olma ıcımden bol bol ıhlas oku
İnşallah güzel geçer kuzum evet öyle diyorlar senin dediğini ama istemsizce bi korku var evet okurum kuzum

Kuzum sabah eşim kaza geçirdi çok kötü idim hastaneye gittiğimde. Hep derlerdi inanmazdım İnan çok kısa basit bir işlem ben yaptıysam herkes yapar çok az sızı ama o an asla düşünmüyorsun çok az bir şey işlem iki dakika bile değil. Ve çok sıkışma ben sıkışık olmadan girdim hiç sorun olmadı gayet görüntü netti. Sıkış ama çok az. Şu an iyi değilim maalesef... şu gün hayırlısı ile geçsin istiyorum şu an tansiyonum yüksek. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ne diyeyim hayırlısı...

Haydi bakalım sonucu da güzel olsun inşallah.. adetinin kaçıncı günü başladın hazırlıklara tatlım? Benim bu transfer süreci hakkında hiç bilgim yok, adet başladıktan sonra neler oluyor? Bana 2 ay dinlendirelim demişti doktorum, ama bugün histeroskopi görüntülerini izlemiş, rahim filmi sonrası transferi yapalım dedim.. öyle ise adetin haftaya başlıcak. Bu adet sonrası transfer olursa süreç nasıl işliyor?

Hayırlı olsun transferin canım, güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Neden yükseldi ki acaba tansiyonun, ilaçtan mı? Dikkat et kendine, canını sıkma stred yapma mümkün olduğunca.. çoğu gitti azı kaldı, en heycanlı günler

Canım ben adetin 2. Günü gittim muayene etti, günde 3 tane estrofem, 1 tane coraspirin ve 1 tane folattro verdi onları 14 gün kullandım bugünde dahil (bugün 14. Gün ilaçların) bugünde diğer yazdığım ilaçları verdi iğneleri filan 5 gün sonra pazarteside transfer olacak hayırlısıyla. Evet benimde rahim dinlendirme oldu

Yaa çok geçmiş olsun canım umarkm ciddi bir kaza değildir ondan tansiyonun yükselmiştir ama uzan dinlen biraz karanlıkta dur iyi gelir tatlım. Bebeğine odaklan seninle ben çok çok korkuyorduk zaten bu transferden, peki spekulum takılırken acıtıyor mu

Çok heyecanlı hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…