- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.441
Hayırlı olsun canım. İkizlere riskli diyorlarda insanlar gayet sorunsuz dünyaya getiriyor bebekleri kısmet artık. Bebişlerin sıkı sıkı tutunsun insallahŞimdi çıktım uzanıyorum yatarken bile ben risklerini bilmek istiyorum korkuyorum dedim doktor olma ihtimali yüzde onbeş zaten evet erken doğum gibi riskleri var ama hayırlısını dilemek lazım diyor ama devam ediyor işleme yani çok hevesli idiöyle haklısınız dedim. Yani başarısız olsa da dondurulmuş burada olduğu için buraya gelecektim bu kadar ısrarcı olunca eşimde istiyor baktım sen bilirsin filan ama gözlerinden anladım. Dua edeceğim bol bol buradaki herkese. Hiç kolay şeyler değil bekleme aşamasına merhaba
Hadi gözün aydın canım, sağlıkla tutunur ve büyür inşallahŞimdi çıktım uzanıyorum yatarken bile ben risklerini bilmek istiyorum korkuyorum dedim doktor olma ihtimali yüzde onbeş zaten evet erken doğum gibi riskleri var ama hayırlısını dilemek lazım diyor ama devam ediyor işleme yani çok hevesli idiöyle haklısınız dedim. Yani başarısız olsa da dondurulmuş burada olduğu için buraya gelecektim bu kadar ısrarcı olunca eşimde istiyor baktım sen bilirsin filan ama gözlerinden anladım. Dua edeceğim bol bol buradaki herkese. Hiç kolay şeyler değil bekleme aşamasına merhaba
Aynen nasip edince Allah sorunsuz olanlarda çok fazla. Ben tek yumurta ikizi ile ilgili sorun yaşadım ondan ekstra korkum var bir kenara bırakmaya gayret edip söylenenlere kulak vereyim dedim düşünce nasıl evet dedim diyorum hala kendime kızıyorum sonra vardır bir hayır diyorum. Bekleyip ne yazıldıysa göreceğiz. Tek olunca da çift olunca da hiç bir şeyin garantisi olmuyor bizim ne olacağımız belli değil bakarsak. Allah ım en kolay en sorunsuzundan nasip etsin herkese inşallahHayırlı olsun canım. İkizlere riskli diyorlarda insanlar gayet sorunsuz dünyaya getiriyor bebekleri kısmet artık. Bebişlerin sıkı sıkı tutunsun insallah
Canım Allah razı olsun doğru diyorsunHadi gözün aydın canım, sağlıkla tutunur ve büyür inşallahArtık risk falan düşünme her şey Allah’tan, içini ferah tut Hem sen ne düşünürsen o gelir önüne, çekim yasasını olumlu kullan
Yaaa canım transfer oldun mu bir iki gündür bakamadım buraya çift transfer ettirdigin iyi olmuşŞimdi çıktım uzanıyorum yatarken bile ben risklerini bilmek istiyorum korkuyorum dedim doktor olma ihtimali yüzde onbeş zaten evet erken doğum gibi riskleri var ama hayırlısını dilemek lazım diyor ama devam ediyor işleme yani çok hevesli idiöyle haklısınız dedim. Yani başarısız olsa da dondurulmuş burada olduğu için buraya gelecektim bu kadar ısrarcı olunca eşimde istiyor baktım sen bilirsin filan ama gözlerinden anladım. Dua edeceğim bol bol buradaki herkese. Hiç kolay şeyler değil bekleme aşamasına merhaba
Allah razı olsun kuzum büyük bir macera ile gerçekleşti. Ya ben oksapar mı nedir onu yaptım az önce mahvetti resmen müthiş sızladı. Bu normal midir bunu dokuz ay nasıl yapacağız nasıl yaptılar çok fenaYaaa canım transfer oldun mu bir iki gündür bakamadım buraya çift transfer ettirdigin iyi olmuşçok çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah buraya güzel haberlerinide vericeksin canım cokkk aminnn
Oksapar lanet bir iğne yaaAllah razı olsun kuzum büyük bir macera ile gerçekleşti. Ya ben oksapar mı nedir onu yaptım az önce mahvetti resmen müthiş sızladı. Bu normal midir bunu dokuz ay nasıl yapacağız nasıl yaptılar çok fenatansiyonum yüksek ağrı kesici almak zorunda kaldım resmen çarpılmış gibi oldum ya hayır olsun
Transfer cok basıt canım normal muayene gıbı nasl gecyoo anlamyn bıle bn yattım catala 5 dk da bıttı ıslem tedırgın olma ıcımden bol bol ıhlas okuOksapar lanet bir iğne yaaama dedilerse kullanacaksın kuzum mecbur, transfer nasıl geçti peki sende benim gibi tedirginim transferden anlatsana bana
İnşallah güzel geçer kuzum evet öyle diyorlar senin dediğini ama istemsizce bi korku varTransfer cok basıt canım normal muayene gıbı nasl gecyoo anlamyn bıle bn yattım catala 5 dk da bıttı ıslem tedırgın olma ıcımden bol bol ıhlas oku
Kuzum sabah eşim kaza geçirdi çok kötü idim hastaneye gittiğimde. Hep derlerdi inanmazdım İnan çok kısa basit bir işlem ben yaptıysam herkes yapar çok az sızı ama o an asla düşünmüyorsun çok az bir şey işlem iki dakika bile değil. Ve çok sıkışma ben sıkışık olmadan girdim hiç sorun olmadı gayet görüntü netti. Sıkış ama çok az. Şu an iyi değilim maalesef... şu gün hayırlısı ile geçsin istiyorum şu an tansiyonum yüksek. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ne diyeyim hayırlısı...Oksapar lanet bir iğne yaaama dedilerse kullanacaksın kuzum mecbur, transfer nasıl geçti peki sende benim gibi tedirginim transferden anlatsana bana
Sıkıntı yapma o an cok ozel bna göre agrıyı olsada untyn sadece spekulum cok az actyo o kadarİnşallah güzel geçer kuzum evet öyle diyorlar senin dediğini ama istemsizce bi korku varevet okurum kuzum
Korkum spekulum benimde kuzum, evet çok özel ve güzel bir an çok haklısınSıkıntı yapma o an cok ozel bna göre agrıyı olsada untyn sadece spekulum cok az actyo o kadar
Haydi bakalım sonucu da güzel olsun inşallah.. adetinin kaçıncı günü başladın hazırlıklara tatlım? Benim bu transfer süreci hakkında hiç bilgim yok, adet başladıktan sonra neler oluyor? Bana 2 ay dinlendirelim demişti doktorum, ama bugün histeroskopi görüntülerini izlemiş, rahim filmi sonrası transferi yapalım dedim.. öyle ise adetin haftaya başlıcak. Bu adet sonrası transfer olursa süreç nasıl işliyor?Kızlar merhaba, bugün transfer hazirligim başladı, günde 5 estrofem, 1 tane coraspirin, 1 tane follatro, 1 tane prednol, iki tane progestan iğne, ardından 1 tane duphaston icicem.. rahim kalınlığına 10 mm dedi sizce nasıl? Beş gün sonrasına kadar artar sanıyorum.. bana fitil vermedi, ilaçları bu şekilde olan var mı? Fitil verilmeyen
Hayırlı olsun transferin canım, güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Neden yükseldi ki acaba tansiyonun, ilaçtan mı? Dikkat et kendine, canını sıkma stred yapma mümkün olduğunca.. çoğu gitti azı kaldı, en heycanlı günlerKuzum sabah eşim kaza geçirdi çok kötü idim hastaneye gittiğimde. Hep derlerdi inanmazdım İnan çok kısa basit bir işlem ben yaptıysam herkes yapar çok az sızı ama o an asla düşünmüyorsun çok az bir şey işlem iki dakika bile değil. Ve çok sıkışma ben sıkışık olmadan girdim hiç sorun olmadı gayet görüntü netti. Sıkış ama çok az. Şu an iyi değilim maalesef... şu gün hayırlısı ile geçsin istiyorum şu an tansiyonum yüksek. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ne diyeyim hayırlısı...
Canım ben adetin 2. Günü gittim muayene etti, günde 3 tane estrofem, 1 tane coraspirin ve 1 tane folattro verdi onları 14 gün kullandım bugünde dahil (bugün 14. Gün ilaçların) bugünde diğer yazdığım ilaçları verdi iğneleri filan 5 gün sonra pazarteside transfer olacak hayırlısıyla. Evet benimde rahim dinlendirme olduHaydi bakalım sonucu da güzel olsun inşallah.. adetinin kaçıncı günü başladın hazırlıklara tatlım? Benim bu transfer süreci hakkında hiç bilgim yok, adet başladıktan sonra neler oluyor? Bana 2 ay dinlendirelim demişti doktorum, ama bugün histeroskopi görüntülerini izlemiş, rahim filmi sonrası transferi yapalım dedim.. öyle ise adetin haftaya başlıcak. Bu adet sonrası transfer olursa süreç nasıl işliyor?
Yaa çok geçmiş olsun canım umarkm ciddi bir kaza değildirKuzum sabah eşim kaza geçirdi çok kötü idim hastaneye gittiğimde. Hep derlerdi inanmazdım İnan çok kısa basit bir işlem ben yaptıysam herkes yapar çok az sızı ama o an asla düşünmüyorsun çok az bir şey işlem iki dakika bile değil. Ve çok sıkışma ben sıkışık olmadan girdim hiç sorun olmadı gayet görüntü netti. Sıkış ama çok az. Şu an iyi değilim maalesef... şu gün hayırlısı ile geçsin istiyorum şu an tansiyonum yüksek. Ağrı kesici almak zorunda kaldım. Ne diyeyim hayırlısı...
Çok heyecanlıCanım ben adetin 2. Günü gittim muayene etti, günde 3 tane estrofem, 1 tane coraspirin ve 1 tane folattro verdi onları 14 gün kullandım bugünde dahil (bugün 14. Gün ilaçların) bugünde diğer yazdığım ilaçları verdi iğneleri filan 5 gün sonra pazarteside transfer olacak hayırlısıyla. Evet benimde rahim dinlendirme oldu
Amin inşallah kuzumÇok heyecanlıhepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Yok canım transferim olmadı daha, histeroskopi fln oldu işte bekliyorum bakalım doktor ne diyecekAmin inşallah kuzumbu arada senin ben çoktan oldu diye biliyorum kuzum diğer gruplardada yazisiyorduk yanlış mı hatırlıyorum olmamış miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?