şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım benim senede birkaç kere tansiyondan acillik olduğum oluyor. Normalde 10 a 6 düşün benim kendimi en iyi hissettiğim o. 12 olunca bile damarlarım patlayacak sanırım. Rutin düşük senede bir iki yükselme doktor ilaç vermek istemedi. Öyle olunca acilde dil altı alıyorum. Bugün yaşananlardan birde gece uyuyamadım bu güne denk geldi baş ağrımdan anladım ama ilaç almayayım diye direndim minoset alabilirsin demişlerdi. Dayanamadım aldım. Islak Havlu ile boynumu koltuk altımı ovdum filan biraz iyiyim ama korkuyorum WC den çıkamıyorum sürekli idrara çıkarıyor tansiyon. Hayırlısı olsun inşallah dualarınızı bekliyorum

Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum benim kendine iyi bak çok yatma ama ağır işler de yapma inşallah güzel haberler alırız senden

Canım sağ ol. Acilde idik transfer öncesi şükür iyi ama işte o an daha çok hissediyor insan acısını hassas oluyorsun. Aksilikle başlaması günün aşırı üzdü. Uzanıyorum tuvalete gitmekten kendimi alabildikçe şükür şu an biraz düştü acile gitmek doktoru aramak zorunda kalmadım şimdilik. Uyuyabilsem iyi gelecek inşallah. Aynen aşırı korkuyordum Herkes korkmayın diyordu ama elimde değildi bende korkma diyeceğim inşallah sen stres olmazsın kuzum zarar getiriyor stres olmak. Spekulum yani gerginlik yapıyor acı değil ama doktor arada oynattı o biraz sızı yaptı bir de embriyoyu bırakırken hafif sızı o esnada da ekrana bakın şurada filan diyerek yanındakiler senin dikkatini dağıtıyor hiç anlamıyorsun. Olup bitiyor hemencik. Dualarım sizlerle işiniz rast gitsin inşallah

İnşallah bende stres yapmam kuzum sana da verdiler mi embriyo ultrason görüntüsü

Ayyy hadi gelişmelerini haberdar et muhakkak, günlük rutinlerini yaz mesela eve geldin ne yedin yemek? Hemen uzandın mi
Kuzum yolda gelirken kahvaltı yapmadığım için bir tost bir de meyvesuyu tükettim pek sağlıklı değil ama mecbur kaldım. Midem yanmaya başlamıştı açlıktan doktor yolda oyalanma doğru eve dedi bugün yatarak geçir. Ancak evde kısa yürüyüşler yap dedi ara ara. Otururken bacaklarını uzatarak otur dedi. Üç gün evden çıkma dedi zaten üç gün sonunda tahlilim var e2 ve progesteron istedi. Onun için çıkacağım. Kahve kola bitki çayları filan yasak siyah çay açık bir iki fincan ama ben üç gün çayda tüketmeyeceğim kuzum öyle karar aldım. Basit işler yapabilirsin süreklide yatma dedi. Akşama etli yemek yedim sonrası ağrılar olunca bir şey tüketmek istemedim bir tane muz yedim aslında kabızlık için iyi değil tansiyona iyi diye onu tükettim bir de bir bardak limonlu su. Bugün ilk işim kayısı hoşafı yapmak olacak dün kuru beslendim. Hastane de serum taktılar soya yumurta akı filan varmış beyaz bir şey intiralipid idi sanırım. Şu saatte bel ağrısı ile uyandım belirti filan değil bana kürtajdan sonra bu ağrılar hediye kaldı uzun süre yatınca oluyor kopacak gibi ağrı. MR da bir şey çıkmadı kas zayıflığı dedi o zaman çok hareketsiz kaldığım için olmuş olabilirmiş. Şimdi ne zaman uzun süreler yatsam oluyor bu ağrı maalesef. Krem vermişti ağrı kesici ama artık kullanamam. Çekeceğim mecburen.

Son düzenleme:
Kıyamam ya ama genel olarak güzel gecirmissin ilk gününü tost hariç ondanda birşey olmaz, şekersiz kayısı hoşafı muhakkak yap yap canım ve çorbada tüket çok kuru beslenmek ister istemez kabızlığı getirir birde onunla uğraşma zaten tansiyon problemin filan var.. evde tuvalet ve yemek dışında kalkıp tur atıyor musun odalar arasında? Yoksa sadece bunlarda mi kalkıyorsun? O serum niye verdi

Kalkıyorum yoksa belim de çok ağrıyor kuzum zaten sürekli yatma dedi kalkıp ev içinde dolaş dedi. Gerçi o kadar çok lavaboya kalkıyorum ve yoruluyorum. Burada yatayım diyorum.İçim yanıyor sanırım fitil yapıyor bende. Ağzım kuruyor su içiyorum mecbur. Günde 8-10 bardak su içmelisin dedi zaten ama daha fazla oluyor. Normalde içemem bir bardakla günü kapatan biriyim ilaç yapıyor bende su isteği. Diğerinde sürekli yatmam bana olumsuz döndü kuzum maalesef. Üçüncü gün sonunda dışarıda çıkabilirsin dedi doktor ağır iş derken koltuk çekmek halı silkmek filan onlar dedi ev açısından mesela ağır kaldırma uzanmak için çabalama filan öyle şeyler. Pandemi nedeniyle çıkmam zorunlu haller dışında yinede belki ufak yürüyüşler yaparım tenhada açık alanda. Serum vitamin takviyesi ve tutunmayı arttırdığını düşünüyorlarmış aslında organ nakli olanlara veriliyormuş. Vücudun kabul etmesini desteklemek adına. Transfer kese kalp atımı olmak üzere üç kez öneriyor doktor ama istersen almayadabilirsin denildi. Tamamen gönüllü bıraktı. Sonuçta takviye net bir bilgi değil. Bende eşimde bu halde bana bakamaz zaten vitaminsiz kalmayayım diye aldım

İyi yapmışsın canım aldığın iyi olmuş. Evet yürüyüşler rahme kan gitmesi açısından önemli yapmak gerekiyormuş yavaş adımlarla,
Kahveye nasıl dayandı sen hayret balık filan yicek misin somon yada diğerleri, tavuk kırmızı et

Kızlar bu oksapar ın püf noktası filan var mı morardı hemen anında o kadar süre nasıl yapacağım bu şekilde. Neye dikkat edersem daha az acır morarmaz sizce? Buzluk filan bir olay değil bu anında morardı zaten anlamadım

Sorma ya şimdilik çok anlamıyorum ama birkaç gün sonra başlar hasretim balık biraz bayat olunca bende kusma ateş filan yapıyor. Bu süreçte güvenerek tüketemem maalesef çok severim oysaki çokta faydalı şimdikiler bence yarardan çok zarar sevmiyorum ama mecburen tavuğa kaldım. Kırmızı et severim her gün yemek isterim ama zararlı yine bir gün ara ile yemeyi düşünüyorum. Haftada bir de tavuk yerim. Üç et üç de sebze bakliyat tarzı düşünüyorum.

Çok iyi planlanmışsin kuzum bol bol vitamin olsunlar sana da bebişlerinede

Çok iyi planlanmışsin kuzum bol bol vitamin olsunlar sana da bebişlerinede
Sağ ol kuzum bakalım uygulamada ne yapcaz bu arada doktorumun bana uyarısını söyleyeyim bir çay tabağı ölçün olsun daha fazla kuruyemiş tarzı şey tüketme çünkü yağ yapar faydası olmaz dedi. Meyveyi de benzer şekilde abartma bir iki porsiyon olsun şekerden dolayı. Paketli ürün tüketimim kahve filan onlardan kısmış birazda sebzeye ağırlık vermiş olacağım kendi açımdan aslında gerisi her zamanki halimiz oluyor.

Kızlar günaydın, ben bu aralar yumurtlama günümdeyim. Sabah lavabodayken akıntımın içinde kan gördüm. Acaba bu yumurtlamadan olabilir mi? Daha önce hiç yaşamamıştım.

Aynen canım çok yatma arada gez. Hafif ağrıların olursa da telaş yapma çok normal. İlk günler mesela çok batma oluyor. Benim doktorum doğal beslendikten sonra bir şey olmaz. Sadece şeker ve şekerli içecekler tüketmeni istemiyorum demişti.

Ay nefesim kesildi az önce müthiş ağrı girdi kaşığıma konuşamıyordum bile. Benim adetten bir hafta öncesinde yaşadığım duruma benzerdi. İlaçlar adeti önler diyorlar ama hayırlara vesile olsun inşallah korktum biraz kuzum.

Kızlar günaydın, ben bu aralar yumurtlama günümdeyim. Sabah lavabodayken akıntımın içinde kan gördüm. Acaba bu yumurtlamadan olabilir mi? Daha önce hiç yaşamamıştım.
Ben yaşamadım ama bildiğim olabileceği yönünde canım yani yaşanabilir bir durum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…