şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Aynen öyle kuzum amin inşallah İnsanın ömründen ömür gidiyor saçlarım beyazladı resmen bu yola girdiğimden beri. Tamam yaşta ilerliyor ama bir anda çöktüm resmen son birkaç senedir
Hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek canım. Birinden biri oluyor.Moralini hiç bozma herşey guzel gidiyor. İns bu son olacak

17 şubat’ta transfer olmuştum, doktor prolutex’i ne zaman bırakacak diye beklerken 10hafta dolduktan sonra bırakalım dedi sonunda
Hala prolutex’e devam eden ya da doktoru daha erken bıraktıran var mı?
A ben sizinle aynı gün transfer olmuşum Benim tüp bebek doktorum 13. Haftaya kadar devam dedi. Kadın dogumcuda şuan için devam ediyor. 3. Ayda bıraktır ins.

A ben sizinle aynı gün transfer olmuşum Benim tüp bebek doktorum 13. Haftaya kadar devam dedi. Kadın dogumcuda şuan için devam ediyor. 3. Ayda bıraktır ins.
Eveet hatırlıyorum eski mesajlardan :)
Ben dün sabah son iğneyi vurdum göbekten, 21inde kontrolüm var, bakalım ne olacak. Bu arada da eşim korona oldu, endişeyle bekliyoruz bende de çıkar mı diye.

Eveet hatırlıyorum eski mesajlardan :)
Ben dün sabah son iğneyi vurdum göbekten, 21inde kontrolüm var, bakalım ne olacak. Bu arada da eşim korona oldu, endişeyle bekliyoruz bende de çıkar mı diye.
Çok geçmiş olsun.Yayildi herkese ins çıkmaz. İgnelerden bıktım gerçekten. Çok iyi olmuş sizin

Kızlar transferden sonra progesteron ve e2 baktıran oldu mu. Sanırım progesteron 20 üzeri olması olumluya işaret. Benim 14 moral umut kalmadı. Pozitif olan ilk tedavimde 50 idi. Dağlar kadar fark var. İğne ekledi doktorum. Yani bilmiyorum hayırlısı olsun.

Canım senin ölçmüşler bak benim bakmadılar bile belki benimde düşüktür ama düşünme bunları bak iğne ve fitil kullanıyormuşsun yükselecek ve bebişin tutunacak sana sen yeterki kötü düşünme

Senden de razı olsun canım moral motivasyon çok önemli
Öyle muhakkak kuzum tedavim de aksilikler gerginlikler yaşadım hepsi eklendi üst üste şu iğneler filan üstüne eklendikçe eklenince gitti yani bende moral motivasyon. İnşallah sonu güzel olsun. Bekleyen herkesle

Öyle muhakkak kuzum tedavim de aksilikler gerginlikler yaşadım hepsi eklendi üst üste şu iğneler filan üstüne eklendikçe eklenince gitti yani bende moral motivasyon. İnşallah sonu güzel olsun. Bekleyen herkesle
Amin canım benim bu iğneler ölüm zaten Rabbim hepimize mükafatını versin inşallah

Canım bana da bakmadılar hiç bunları. Sen kafana takma olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…