- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.501
İnşallah sağlıkla kucağına al kuzum sende gönül rahatlığı ile kokla minikleriniEvet ya riskli diyorum bende. Bişey olmaz millet üçüz doğuruyor diyorlarOnlar için tabi güzel iki bebek sevmiş olurlar ya biz
İns canimİnşallah sağlıkla kucağına al kuzum sende gönül rahatlığı ile kokla miniklerini
Aynen öyle kuzum amin inşallahİns canimDoğana kadar bu iş bitmiş değil malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat versin
Hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek canım. Birinden biri oluyor.Moralini hiç bozma herşey guzel gidiyor. İns bu son olacakAynen öyle kuzum amin inşallahİnsanın ömründen ömür gidiyor saçlarım beyazladı resmen bu yola girdiğimden beri. Tamam yaşta ilerliyor ama bir anda çöktüm resmen son birkaç senedir
Amin canım amin inşallah güzel nihayete ererHiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek canım. Birinden biri oluyor.Moralini hiç bozma herşey guzel gidiyor. İns bu son olacak
A ben sizinle aynı gün transfer olmuşum17 şubat’ta transfer olmuştum, doktor prolutex’i ne zaman bırakacak diye beklerken 10hafta dolduktan sonra bırakalım dedi sonunda
Hala prolutex’e devam eden ya da doktoru daha erken bıraktıran var mı?
Eveet hatırlıyorum eski mesajlardan :)A ben sizinle aynı gün transfer olmuşumBenim tüp bebek doktorum 13. Haftaya kadar devam dedi. Kadın dogumcuda şuan için devam ediyor. 3. Ayda bıraktır ins.
Çok geçmiş olsun.Yayildi herkese ins çıkmaz.Eveet hatırlıyorum eski mesajlardan :)
Ben dün sabah son iğneyi vurdum göbekten, 21inde kontrolüm var, bakalım ne olacak. Bu arada da eşim korona oldu, endişeyle bekliyoruz bende de çıkar mı diye.
İğneyi bırakınca da bir korku olmuyor değilÇok geçmiş olsun.Yayildi herkese ins çıkmaz.İgnelerden bıktım gerçekten. Çok iyi olmuş sizin
Canım senin ölçmüşler bak benim bakmadılar bile belki benimde düşüktür ama düşünme bunları bak iğne ve fitil kullanıyormuşsun yükselecek ve bebişin tutunacak sana sen yeterki kötü düşünmeKızlar transferden sonra progesteron ve e2 baktıran oldu mu. Sanırım progesteron 20 üzeri olması olumluya işaret. Benim 14moral umut kalmadı. Pozitif olan ilk tedavimde 50 idi. Dağlar kadar fark var. İğne ekledi doktorum. Yani bilmiyorum hayırlısı olsun.
İnşallah kuzum sağ olasın Allah razı olsunCanım senin ölçmüşler bak benim bakmadılar bile belki benimde düşüktür ama düşünme bunları bak iğne ve fitil kullanıyormuşsun yükselecek ve bebişin tutunacak sana sen yeterki kötü düşünme
Senden de razı olsun canım moral motivasyon çok önemliİnşallah kuzum sağ olasın Allah razı olsun
Öyle muhakkak kuzum tedavim de aksilikler gerginlikler yaşadım hepsi eklendi üst üste şu iğneler filan üstüne eklendikçe eklenince gitti yani bende moral motivasyon. İnşallah sonu güzel olsun. Bekleyen herkesleSenden de razı olsun canım moral motivasyon çok önemli
Amin canım benimÖyle muhakkak kuzum tedavim de aksilikler gerginlikler yaşadım hepsi eklendi üst üste şu iğneler filan üstüne eklendikçe eklenince gitti yani bende moral motivasyon. İnşallah sonu güzel olsun. Bekleyen herkesle
Amin canım amiiiin gerçekten ne zorluklar yaşıyoruz. Allah ım hayırlara çıkarsınAmin canım benimbu iğneler ölüm zaten Rabbim hepimize mükafatını versin inşallah
Amin kuzucumAmin canım amiiiin gerçekten ne zorluklar yaşıyoruz. Allah ım hayırlara çıkarsın
Canım bana da bakmadılar hiç bunları. Sen kafana takma olacak inşallahKızlar transferden sonra progesteron ve e2 baktıran oldu mu. Sanırım progesteron 20 üzeri olması olumluya işaret. Benim 14moral umut kalmadı. Pozitif olan ilk tedavimde 50 idi. Dağlar kadar fark var. İğne ekledi doktorum. Yani bilmiyorum hayırlısı olsun.
Kuzum sağ olasın bugün biraz daha iyiyim. İnşallah güzel olurCanım bana da bakmadılar hiç bunları. Sen kafana takma olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?