şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kuruyemiş evet o şekilde yapmak lazım fazlası zararlı da bazen kaçırıyoruz işte yeşil mercimek yemeği de de canım çok faydalı

Ben yaşamadım ama bildiğim olabileceği yönünde canım yani yaşanabilir bir durum sanırım.
Sağ ol canım, ben ilk kez yaşadım şaşırdım açıkçası. İnşallah kaliteli bir yumurtlama olmuştur değerlendireyim bari İlk günler o ağrılar batmalar çok normal, kendini çok yormamaya çalış

Joanne11 Nasıl gidiyor hamilelik? İkiz miydi senin de?

Kilya doktorumuz bize de 2 tane nakil etti biri olmazsa diğeri tutar diye aslında olur vermiştik. Bir baktık 2si de tuttu :) evet ikiz riskli ama zaman geçtikçe ikisine de öyle bir bağlanıyorsun ki. Daha dikkatli olman gerekiyor ki oluruz biz zaten tüp bebek anneleriyiz. Şimdi ödüm kopuyo birinden birine bişey olur mu diye, inşallah olmaz. Allah dağına göre kar verir kısmeti var ki geliyordur. Hayırlısınya rab de devam et
Sağlıkla gelsinler de varsın 2 olsun :)
Yüreğini ferah tut. Test gününe kadar düşünmemeye çalış olur mu?

Joanne11 Joanne11 Nasıl gidiyor hamilelik? İkiz miydi senin de?
İyiyim canım evet ikiz benimde. 16 sında muayene var. Kalp atışları çok güzel ama bebeğin biri küçük keseside küçük diğer bebek çok baskın doktor bakalım ne olacak dedi. Yok olma ihtimali var hala. Biri 7+6 iken küçük olan 6+2 idi 2 hafta önce... Sağlıksızsa sonlansin saglikliysa devam etsin istiyorum çünkü bağlanıyor insan ilerde bişey olursa daha üzücü olur benim için
İyi sayılırım ama belirtilerim çok malesef halsizlik, uyku, mide ağrısı çok ağzımın tadı yok. Mide bulantım var ama doktor ilaç verince kusma kesildi. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor.

Kuzum ben yorulunca kasık ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor. Yorgunluk dedğim bazen yemek yapmak bazen biraz yürümek. O yüzden biraz endişeliyim ama pazartesi kontrolümüz var.
Yemek yaparken tansiyonum düşer gibi oluyor.Zaten ev işi falan yapmıyorum. Sil süpür yani. Bulaşık çamaşır yemek bu kadar.
Onun dışında iştahım yok kuzum özellikle sabahları ama hiç kusmam olmadı. Kasık ağrıları da ikizler büyüyo ona bağlıyorum ya da belki idrar yolu olabilir. Salı netleşecek. Doğalı budur belki bilmiyorum ki.
Kuzum ben ohss iken keselere baktıımızda biri ufacıktı diğeri büyüktü. Bir sonraki gidişimizde aynılardı. Şaşırdık hatta. İnşallah seninkiler öyle olur.
Bu aylarda birden yakalayabiliyor gönlünü ferah tut kuzum
13ü kontrolümüz var.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm

Bende iş yapmıyorum gerçekten. Kasık ağrım pek yok herkeste farklı demekki canım. Rahim büyümesindendir büyük ihtimal. Doktor ağrı olursa normal demisti.Ay ins seninki gibi olur canim sağol Bişey olsa şiddetli böbrek ağrısı gibi ağrı ve çok kanama olurmuş. Öyle biseyimiz yok iyilerdir heralde diyorum

Çok teşekkür ederim. Aynen canım öyle demeye çalışıyorum bende transferden sonra aslında artık olan oldu dedim yani geçen tedavide tek embriyo iken ikiz oldu insan etki edemiyor çok fazla. Belki ikisi tutacak belki biri belki hiç olmayacak hepsi belirsiz. Bazı şeylerin yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor. Eşime tek istiyorum diyip hemşire ile konuşunca çift olsun tamam dedim. Vardır bir hayır. Aslında çift yumurta ikizlerinde risk biraz daha az. Sağlıklı doğanların oranı daha fazla. Yani onu düşünmek daha doğru sanırım. Şu an tansiyon ağrı ve ilaçlara alışma safhasındayım çok düşünüyorum kuzum. İnşallah sağlıkla yavrularına kavuşursun Rabbim bağışlasın, esirgesin. Bütün bekleyenlerle inşallah

İnşallah kuzum benim tavsiyem vitamin kullanmıyorsan bir iki ay kullanman. Tedavi öncesi değil ama onun öncesinde çok düzenli olmasada vitamin aldım ve daha dengeli beslendim karantina zamanlarında. Daha az yumurta olmasına rağmen daha fazla embriyom olmasını ona bağlıyorum ben. Diğer tedavimde 8 toplanmış biri döllenmişti şimdi üç tane de üç oldu gerçekten şok olmuştum aşırı umutsuzdum yumurtam olmadığı için. Sonuç ne olur elbette belli değil yinede sevinmiştim. Deneme sürecinde bence d vitamini en azından kullan kuzum. Ve boş geçme bu dönemlerini eşimde kullanmıştı onu da söyleyeyim belki ondandır bilemiyorum tabii bu gelişme.

Sağ ol canım öneriler için. Doktorum bana multivitamin verdi kullanmam için içinde balık yağı ağırlığı fazla. Ayrıca D vitamini de kullanıyoruz. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Ya allah affetsin ikiz duyunca sevinçten ziyade kaygı duyuyorsun zamanla alışıyorsun ben hele korkunç bir ohss geçirmiştim. Ama zaman geçtikçe şimdi şimdi alışıyorum varlıklarına. Allahım sağlıkla kavuştursun. Sağlıklı olsunlar ben de sağlıklı olayım halledilir

Bir de çevremdeki herkes ikiz olsun ikiz olsa şöyle iyi böyle güzel diyorlar riskli diyorum kimse o kısmını duymuyor. Bence yaşayan biliyor. Yinede sağlıkla kavuşan bir sürü kişi var canım güzeli düşün Rabbim sana da onlara da sağlık versin. Huzurla kucağına alırsın inşallah

Benim de aynı ama ikiz değil

Evet ya riskli diyorum bende. Bişey olmaz millet üçüz doğuruyor diyorlar Onlar için tabi güzel iki bebek sevmiş olurlar ya biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…