şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Pek iç açıcı geçmedi açıkçası..
iki kese 14cm olmuş ben 8+3 haftadayım bebekler 6 haftalık görünüyor ( tekinde yolk göründü, diğerinde görünmedi) ve kalp seslerini malesef duyamadık 2 hafta daha zaman verdi
Beklemek beni çok yordu çookkk

Mübarek günlerde Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Kuzum inşallah güzel haberler alırsın Dr un umudu olmasa 2 hafta daha bekleyelim demezdi geriden gelecekler belki

Canım Rabbim hayırlısını versin öncelikle o geriden gelmeler olabiliyor bakmışsın bidahaki gidişinde fark kapanabiliyor kuzum

Hepinize teşekkür ederim.. umarım dediğiniz gibi olur ama dr %20 gibi bi şans verdi pek umutlu o değildi bende artık değilim.

Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normal Koryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
6mm olanın duktal akımı da yok. Anomalisi var gibi redüksiyon yapılabilir. Çok çok kötüyüm.
Senin için de çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun kuzum.

Çok üzüldüm canım. Mübarek günlerin rahmeti üzerinize olsun inşallah sağlıkla toparlasınlar

Hepinize teşekkür ederim.. umarım dediğiniz gibi olur ama dr %20 gibi bi şans verdi pek umutlu o değildi bende artık değilim.
Olma olasılıkları da o kadardı tutundular seninleler inşallah güzel olur sonu sabretmesi zor ama dua edelim canım Rabbim kolaylaştırsın inşallah

kızlar inşallah ikinizde çok güzel haberlerle güzel mucizeler yaşarsınız
canı gönülden duamdasınız

Rabbim yardımcınız olsun kızlar. Dua etmekten başka bir şey diyemiyorum. Çok üzüldüm.

Hiç belli olmaz canım ne olursun moralini bozma etkileme bebişleri bir sonraki gittiğinde uyumlu halede gelebilir kötü düşünme

Çok çok çok üzgünüm kuzum, sen her şeyi bizden çok daha iyi biliyorsun ne diyeceğimi bilemedim... İnşallah olabilecek en güzel en hayırlı haberi alırsınız

Allah korktuklarınızdan emin eylesin. Kaç günde sonuç çıkıyormuş. Dualarım hayırlı haber bekleyenlerle olacak

Canım çok üzüldüm ne desem bilemiyorum Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Çok çok üzgünüm canım ne desem bilemiyorum biz ne desekte senin moralinin bozukluğu asla geçmez rabbim çok güzel sonuçlar yaşatsın inşallah ne zaman belli olacak sonuçlar

Amin cümlemize inşallah.. herşey Allah’tan orası öyle bir yer ki kimse bişey yapamıyoruz her gün ayrı bilinmezlikler oluyor.. senin içinde herşeyin hayırlısı pozitif ol, kolay bi yolculuk değil bizimki zor ve meşakkatli..

Merhaba kızlar bir süredir bakamadım buralara. Benim de ilk denemem kimyasal oldu hakkımızda hayırlısı inşallah

Kızlar son girişimden beri okunmamış sayfaları okudukça sizin güzel haberlerinizi gördükçe mutlu oldum.
Allah’tan ümit kesilmez inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ikiniz de güzel sonuçlar alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…