- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.521
Pek iç açıcı geçmedi açıkçası..O ozdemirelif kontrol nasıldı?
Mübarek günlerde Rabbim hayırlısını versin inşallah.Pek iç açıcı geçmedi açıkçası..
iki kese 14cm olmuş ben 8+3 haftadayım bebekler 6 haftalık görünüyor ( tekinde yolk göründü, diğerinde görünmedi) ve kalp seslerini malesef duyamadık2 hafta daha zaman verdi
Beklemek beni çok yordu çookkk
Kuzum inşallah güzel haberler alırsınPek iç açıcı geçmedi açıkçası..
iki kese 14cm olmuş ben 8+3 haftadayım bebekler 6 haftalık görünüyor ( tekinde yolk göründü, diğerinde görünmedi) ve kalp seslerini malesef duyamadık2 hafta daha zaman verdi
Canım Rabbim hayırlısını versin önceliklePek iç açıcı geçmedi açıkçası..
Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalPek iç açıcı geçmedi açıkçası..
Çok üzüldüm canım. Mübarek günlerin rahmeti üzerinize olsun inşallah sağlıkla toparlasınlarPek iç açıcı geçmedi açıkçası..
Olma olasılıkları da o kadardı tutundular seninleler inşallah güzel olur sonu sabretmesi zor ama dua edelim canım Rabbim kolaylaştırsın inşallahHepinize teşekkür ederim.. umarım dediğiniz gibi olur ama dr %20 gibi bi şans verdi pek umutlu o değildi bende artık değilim.
Pek iç açıcı geçmedi açıkçası..
Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
6mm olanın duktal akımı da yok. Anomalisi var gibi redüksiyon yapılabilir. Çok çok kötüyüm.
Senin için de çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun kuzum.
Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
6mm olanın duktal akımı da yok. Anomalisi var gibi redüksiyon yapılabilir. Çok çok kötüyüm.
Hiç belli olmaz canım ne olursun moralini bozma etkileme bebişleriHepinize teşekkür ederim.. umarım dediğiniz gibi olur ama dr %20 gibi bi şans verdi pek umutlu o değildi bende artık değilim.
Çok çok çok üzgünüm kuzum, sen her şeyi bizden çok daha iyi biliyorsun ne diyeceğimi bilemedim...Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
Allah korktuklarınızdan emin eylesin. Kaç günde sonuç çıkıyormuş. Dualarım hayırlı haber bekleyenlerle olacakBen de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
Canım çok üzüldüm ne desem bilemiyorum Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahBen de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
Çok çok üzgünüm canımBen de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
Amin cümlemize inşallah.. herşey Allah’tan orası öyle bir yer ki kimse bişey yapamıyoruz her gün ayrı bilinmezlikler oluyor.. senin içinde herşeyin hayırlısı pozitif ol, kolay bi yolculuk değil bizimki zor ve meşakkatli..Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
Cuma günü büyük ihtimal.Çok çok üzgünüm canımne desem bilemiyorum biz ne desekte senin moralinin bozukluğu asla geçmez rabbim çok güzel sonuçlar yaşatsın inşallah ne zaman belli olacak sonuçlar
Cuma büyük ihtimal dediler.Allah korktuklarınızdan emin eylesin. Kaç günde sonuç çıkıyormuş. Dualarım hayırlı haber bekleyenlerle olacak
Pek iç açıcı geçmedi açıkçası..
Kızlar son girişimden beri okunmamış sayfaları okudukça sizin güzel haberlerinizi gördükçe mutlu oldum.Ben de korkunç üzgün ve kötüyüm. Bebeklerden birinin ense kalınlığı çok fazla geldi.6mm diğerinin de 2.4 ama diğer gelişiimleri normalKoryon villüs örneklemesi cvs yapıldı. Sonucu bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?