şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlısı olsun canım, benim de ilk denemem kimyasal oldu. Allah bir sonraki denemizde de ikimize de versin inşallah

Hamile kalmışsınız. Doktorunuz kimdi? Eşimde de morfoloji sorunu var

Çok üzücü

Çok yakın fetal eko yapılacak. Genetik normal olsa bile kalp hastalıkları iskelet anomalileri görülebiliyor. 2 haftanın geçmesini ve bu arada ntnin azalmasını umacağız. Hayırlısı neyse o.

Bu güzel haber değil mi
Kuzum süreç bundan sonra büyüsünü yitirip gözyaşı stres ve en zor olan bekleme ile geçecek. Ense kalınlığı yüksek olup çok ciddi kalp rahatsızlıkları olabiliyor ve benim yapım beklemeye çok uygun değil. sürekli bekleyeceğiz. Stresle acaba ne oldu diyerek. Ben hiç iyi değilim. Keşke doktor olmasaydım. Keşke.

Ah kuzum yaa, bazen her şeyi bilmek de iyi değil dediğin gibi

Allah sana en çok sabır, kuzularıma da her şeyi yoluna koyma gücü versin gelen tüm tetkikler de temiz gelse bile kötü bir ihtimal olacak mı?

Bunda da bir hayır vardır canım sabredelim bakalım Allahtan ümit kesilmez bu süreç çok zordur eminim kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bol bol dua et. Sizin embriyolara genetik tarama yapılmışmıydı transferden önce

Kızlar yeni gördüm msj ları L lusin ve O ozdemirelif dualarım sizinle kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi içinizi ferah tutmaya çalışın iyi düşünün iyi olsun inşallah

Squid ve Y yasam33 kızlar sizde durumlar nasıl benim geçen ay olmadı bu ay kendiliğinden yumurtam büyümüş birkaç gün e çatlar yumurta sağ tarafta üç gün ilişki önerdi ve sağ tarafına iki saat yat dedi tesadüfen doktor kontrolünde öğrendim yani o günleri değerlendirdim şimdi bat 29 Nisan onu bekliyorum canlar inşallah olmuştur bu ay umutluyum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…