- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.541
Hayırlısı olsun canım, benim de ilk denemem kimyasal oldu. Allah bir sonraki denemizde de ikimize de versin inşallahMerhaba kızlar bir süredir bakamadım buralara. Benim de ilk denemem kimyasal olduhakkımızda hayırlısı inşallah
Kızlar son girişimden beri okunmamış sayfaları okudukça sizin güzel haberlerinizi gördükçe mutlu oldum.
Allah’tan ümit kesilmez inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ikiniz de güzel sonuçlar alacaksınız
Hamile kalmışsınız. Doktorunuz kimdi? Eşimde de morfoloji sorunu varAmin canım hepimize nasip etsin rabbim. Benimde yumurta takip sürecimi afyondaki dr yaptı çalıştığım için istanbul da kalamazdım. Benim 25 tane toplandı 16 tanesi döllendi ama 5. güne giden sadece 2 tane oldu onlara genetik tarama yapıldı temiz geldi. Rahim filmi istediler transfer öncesi çektirdim onda da sorun çıkmadı ve 2/3 ay rahim dinlendirme sonrasi dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık. İlk tüp bebek denemem konya da 3.gün embriyosu kimyasal oldu. 2. denemem yine konya da 3.gün embriyosu taze transfer negatif. 3. denemem eskişehir acıbadem 3.gün embriyosu taze transfer negatif 4. denemem Bahçeci Tüp bebek merkezi Cem Çelik 3.değil 5. gün yapıcaz dedi embriyom 5. güne ulaşmadığı için transfer edilmedi. ve spermde sorun olduğunu düşündü cem bey ki dediği gibi morfolojide sorun çıktı. 5.denememde nedense içimden Bülent Beye gitme isteği geldi ve ona gittim aslında Cem Beyde gayet iyi bir doktor ama Bülent Beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Yaşım 35 20 yaşında evlendim 24 yaşından bu yana bebek için çabalıyoruz. Allahım bir an önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri yaşatsın bize.
Çok üzücüMerhabalr
Tavsiye uzerine Engin beye gittim aşılama yapmak istediğimi söyledim moreli bozularak tamam dedi çünkü kendi aşılama gibi ucuz şeylerle çok uğraşmak istemiyor.Tutmadı aşılamam 2. Aşılamayı isteyince resmen suratı düşüp eşimle bana yansıttı bizde hadi tüp bebeğe geçelim bari dedik.Bize sadece 10bin dedi ama neredeyse 40 bin tuttu! Bana rahmimin eğri olduğunu ama problem çıkarmqz dedi ilk görüşmemde bende sevinmiltim embriyoyu koyucağına 3-4 gün kala ameliyat olmalısındedi.Ama problem olmaz demiştiniz dediğimde senin kafan çok yoğun beni dinlemiyorsun ben öyle demedim diye beni ve eşimi yalancı yerine koydu. Ben ameliyat olmicamı söyledim ve bu şekilde embriyo yerleştirildin dedim. Neyse ilk denemede tuttu ama bir haftanın sonunda kanamalarım başladı Engin beyi aradım beni telefonda zırt pırt arayamazsın ben bir tek seninlemi ilgilenicem diye azarladı!
Bebeğimin kalp atışlarını görmediğinde sen düşük yapamazsın senin psikolojin uygun değil kürtaj ol dedi ama o gece ben bebeği düşürdüm.ertesi gün beni görmedi bir hafta sonra gel dedi. Düşük yaptıktan sonra gittiğim hastanedeki doktor kürtaja gerek yok herşeyi düşürmüşsün dedi. Bir hafta sonra engin beye gittiğimde bana içerde parça kalmış kürtaj yapıcam dedi ben kabul etmince beni tersledi. Oradan çıkıp 2 hastaneye gittim iki yerdeki doktor da bana içerde hiç birşey olmadığını söyledi. Sırf para için beni kürtaj yapıcaktı! Bana kürtaj yapmazsa rahmimin yapışıcağını söyledi ama diğer doktorlar asıl kürtaj olursan öyle bir risk olur diyip çok şaşırdılar!
Sağol canımHayırlısı olsun canım, benim de ilk denemem kimyasal oldu. Allah bir sonraki denemizde de ikimize de versin inşallah
Yok maalesef canım, bütün her şeyi başa saracağımSağol canımdonmuşların var mıydı geride?
Allah kolaylık versin canımYok maalesef canım, bütün her şeyi başa saracağım
Bülent Tıraş İstanbul Acıbadem Maslakta tavsiye ederim kesinlikleHamile kalmışsınız. Doktorunuz kimdi? Eşimde de morfoloji sorunu var
İnşallah güzel haberler verirsin bizeCuma büyük ihtimal dediler.
Kuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.İnşallah güzel haberler verirsin bize
Çok şükür inşallah her şey yolunda devam eder dualarım seninle.Kuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.
Doktorum 2 hafta sonra ultrasona çağırdı. Yakın takiple gidilecek.
Çok şükür canım inşallah böyle devam ederKuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.
Bu güzel haber değil miKuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.
İnşallah güzel haberler gelir kuzumÇok yakın fetal eko yapılacak. Genetik normal olsa bile kalp hastalıkları iskelet anomalileri görülebiliyor. 2 haftanın geçmesini ve bu arada ntnin azalmasını umacağız. Hayırlısı neyse o.
Kuzum süreç bundan sonra büyüsünü yitirip gözyaşı stres ve en zor olan bekleme ile geçecek. Ense kalınlığı yüksek olup çok ciddi kalp rahatsızlıkları olabiliyor ve benim yapım beklemeye çok uygun değil.Bu güzel haber değil mi
Kuzum süreç bundan sonra büyüsünü yitirip gözyaşı stres ve en zor olan bekleme ile geçecek. Ense kalınlığı yüksek olup çok ciddi kalp rahatsızlıkları olabiliyor ve benim yapım beklemeye çok uygun değil.sürekli bekleyeceğiz. Stresle acaba ne oldu diyerek. Ben hiç iyi değilim. Keşke doktor olmasaydım. Keşke.
Bunda da bir hayır vardır canım sabredelim bakalım Allahtan ümit kesilmez bu süreç çok zordur eminim kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış bol bol dua et. Sizin embriyolara genetik tarama yapılmışmıydı transferden önceKuzum süreç bundan sonra büyüsünü yitirip gözyaşı stres ve en zor olan bekleme ile geçecek. Ense kalınlığı yüksek olup çok ciddi kalp rahatsızlıkları olabiliyor ve benim yapım beklemeye çok uygun değil.sürekli bekleyeceğiz. Stresle acaba ne oldu diyerek. Ben hiç iyi değilim. Keşke doktor olmasaydım. Keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?