- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.561
Hadi inşallah kuzumSquid ve @yasam33 kızlar sizde durumlar nasıl benim geçen ay olmadı bu ay kendiliğinden yumurtam büyümüş birkaç gün e çatlar yumurta sağ tarafta üç gün ilişki önerdi ve sağ tarafına iki saat yat dedi tesadüfen doktor kontrolünde öğrendim yani o günleri değerlendirdim şimdi bat 29 Nisan onu bekliyorum canlar inşallah olmuştur bu ay umutluyum yani
TeşekkürlerBülent Tıraş İstanbul Acıbadem Maslakta tavsiye ederim kesinlikle
Canım en son dün boşaldıysa gerek yok pazartesi ye kadar bişey yapmasın beklesin ama baya olduysa boşalalı bugün mutlaka bir kez boşalsınMerhaba pazartesi toplama islemi yapılacak eşime kimse boşalsın falan demediiiii napmamiz gerekiyo
Canım biz de bu ayı değerlendirdik ama kısmet bakalım ne olacak. 6 gün var adetime. Bu aralar çok düşünmüyorum, kendime yöneldim biraz. Okuyorum, spor yapıyorum, işimle daha çok ilgileniyorum falan.Squid ve @yasam33 kızlar sizde durumlar nasıl benim geçen ay olmadı bu ay kendiliğinden yumurtam büyümüş birkaç gün e çatlar yumurta sağ tarafta üç gün ilişki önerdi ve sağ tarafına iki saat yat dedi tesadüfen doktor kontrolünde öğrendim yani o günleri değerlendirdim şimdi bat 29 Nisan onu bekliyorum canlar inşallah olmuştur bu ay umutluyum yani
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canımCanım biz de bu ayı değerlendirdik ama kısmet bakalım ne olacak. 6 gün var adetime. Bu aralar çok düşünmüyorum, kendime yöneldim biraz. Okuyorum, spor yapıyorum, işimle daha çok ilgileniyorum falan.
Ama umarım sen bu ay bize güzel haberleri verirsin
L lusin canım ben de hep derim keşke bu işin cahili olsaydım bilmeseydim diye. Kendini meşgul etmeye çalış, güzel düşün, güzel olacak
Kilya ve Brccck inşallah sizlerden de güzel haberler alırım
Allah’ım bu güzel ayda dualarımızı gerçeğe dönüştürsün inşallah
Amiin canım inşallahCanım biz de bu ayı değerlendirdik ama kısmet bakalım ne olacak. 6 gün var adetime. Bu aralar çok düşünmüyorum, kendime yöneldim biraz. Okuyorum, spor yapıyorum, işimle daha çok ilgileniyorum falan.
Ama umarım sen bu ay bize güzel haberleri verirsin
L lusin canım ben de hep derim keşke bu işin cahili olsaydım bilmeseydim diye. Kendini meşgul etmeye çalış, güzel düşün, güzel olacak
Kilya ve Brccck inşallah sizlerden de güzel haberler alırım
Allah’ım bu güzel ayda dualarımızı gerçeğe dönüştürsün inşallah
Adına çok sevindim.. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..Kuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.
Doktorum 2 hafta sonra ultrasona çağırdı. Yakın takiple gidilecek.
Amin inşallah ama bu gün 9 haftalığım kalp atışını bile daha duyamadık. Pek ümidim kalmadı, allah herkese kolaylık versin .. işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallahKızlar yeni gördüm msj ları L lusin ve O ozdemirelif dualarım sizinle kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi içinizi ferah tutmaya çalışın iyi düşünün iyi olsun inşallah
Canım sen hiç kalp atışı duymamışmıydın sanki ben duydun diye hatırlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım pes etme dualarım seninleAdına çok sevindim.. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..
Rapor vs aldın mı bu zamanlarda dinlen bol bol, kafanı dağıtmaya çalış..
bende de artık gebelik belirtisine benzer hiç bir şey kalmadı.. çarşamba artık muhtemelen ilaç verilip düşük işlemine geçerler
Moralini bozma canım belki pıt pıt atıyor küçük kalbi, üzme onu annesiAdına çok sevindim.. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..
Rapor vs aldın mı bu zamanlarda dinlen bol bol, kafanı dağıtmaya çalış..
bende de artık gebelik belirtisine benzer hiç bir şey kalmadı.. çarşamba artık muhtemelen ilaç verilip düşük işlemine geçerler
Bugun iftardan sonra boşandı canım zaten spermi düşük umarım pazartesiye kadar işe yararCanım en son dün boşaldıysa gerek yok pazartesi ye kadar bişey yapmasın beklesin ama baya olduysa boşalalı bugün mutlaka bir kez boşalsın
İnşAllah kuzumBugun iftardan sonra boşandı canım zaten spermi düşük umarım pazartesiye kadar işe yarar
Amin kuzum inşallah sıkma canını ya inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamandaAmin inşallah ama bu gün 9 haftalığım kalp atışını bile daha duyamadık. Pek ümidim kalmadı, allah herkese kolaylık versin .. işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
Çok şükür canım hadi artık hep pozitif olalım çok dikenli yollardan kavuştuk bu güzelliklereKuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.
Doktorum 2 hafta sonra ultrasona çağırdı. Yakın takiple gidilecek.
Bazı anların kelimelerle ifadesi, kelimelerle tesellisi olmuyor. Öyle bir zamandan geçiyorsun canım Allah yardımcın olsun sana ve senin durumunda olan herkese. İlk aylar her şey çok hızlı gelişir diyorlar bakarsın toparlar ve sorunsuz ilerler. Onlar bütün gücüyle mücadele veriyor sen de gücünü toplamaya çalış kuzum. Dularımız seninleKuzum süreç bundan sonra büyüsünü yitirip gözyaşı stres ve en zor olan bekleme ile geçecek. Ense kalınlığı yüksek olup çok ciddi kalp rahatsızlıkları olabiliyor ve benim yapım beklemeye çok uygun değil.sürekli bekleyeceğiz. Stresle acaba ne oldu diyerek. Ben hiç iyi değilim. Keşke doktor olmasaydım. Keşke.
Duymadım malesef tek kesede yolk yeni gördük.Canım sen hiç kalp atışı duymamışmıydın sanki ben duydun diye hatırlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım pes etme dualarım seninle
Amin inşallah ..Amin kuzum inşallah sıkma canını ya inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?