şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hadi inşallah kuzum

Merhaba pazartesi toplama islemi yapılacak eşime kimse boşalsın falan demediiiii napmamiz gerekiyo

Merhaba pazartesi toplama islemi yapılacak eşime kimse boşalsın falan demediiiii napmamiz gerekiyo
Canım en son dün boşaldıysa gerek yok pazartesi ye kadar bişey yapmasın beklesin ama baya olduysa boşalalı bugün mutlaka bir kez boşalsın

Canım biz de bu ayı değerlendirdik ama kısmet bakalım ne olacak. 6 gün var adetime. Bu aralar çok düşünmüyorum, kendime yöneldim biraz. Okuyorum, spor yapıyorum, işimle daha çok ilgileniyorum falan.
Ama umarım sen bu ay bize güzel haberleri verirsin

L lusin canım ben de hep derim keşke bu işin cahili olsaydım bilmeseydim diye. Kendini meşgul etmeye çalış, güzel düşün, güzel olacak

Kilya ve Brccck inşallah sizlerden de güzel haberler alırım

Allah’ım bu güzel ayda dualarımızı gerçeğe dönüştürsün inşallah

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah hepimiz alalım

Amiin canım inşallah iyi yapıyorsun kuzum başka şeylere odaklanmak kafayı boşaltmak bu süreçlerde oldukça önemli. Hepimiz güzel haberlerle buluşalım

Kuzum cvs ön sonuçlar temiz geldi. 20 gn sonra ayrıntılı sonuç gelecek.
Doktorum 2 hafta sonra ultrasona çağırdı. Yakın takiple gidilecek.
Adına çok sevindim.. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..

Rapor vs aldın mı bu zamanlarda dinlen bol bol, kafanı dağıtmaya çalış..

bende de artık gebelik belirtisine benzer hiç bir şey kalmadı.. çarşamba artık muhtemelen ilaç verilip düşük işlemine geçerler

Amin inşallah ama bu gün 9 haftalığım kalp atışını bile daha duyamadık. Pek ümidim kalmadı, allah herkese kolaylık versin .. işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah

Canım sen hiç kalp atışı duymamışmıydın sanki ben duydun diye hatırlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım pes etme dualarım seninle

Moralini bozma canım belki pıt pıt atıyor küçük kalbi, üzme onu annesi

Canım en son dün boşaldıysa gerek yok pazartesi ye kadar bişey yapmasın beklesin ama baya olduysa boşalalı bugün mutlaka bir kez boşalsın
Bugun iftardan sonra boşandı canım zaten spermi düşük umarım pazartesiye kadar işe yarar

Amin inşallah ama bu gün 9 haftalığım kalp atışını bile daha duyamadık. Pek ümidim kalmadı, allah herkese kolaylık versin .. işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah
Amin kuzum inşallah sıkma canını ya inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda

Bazı anların kelimelerle ifadesi, kelimelerle tesellisi olmuyor. Öyle bir zamandan geçiyorsun canım Allah yardımcın olsun sana ve senin durumunda olan herkese. İlk aylar her şey çok hızlı gelişir diyorlar bakarsın toparlar ve sorunsuz ilerler. Onlar bütün gücüyle mücadele veriyor sen de gücünü toplamaya çalış kuzum. Dularımız seninle

Canım sen hiç kalp atışı duymamışmıydın sanki ben duydun diye hatırlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım pes etme dualarım seninle
Duymadım malesef tek kesede yolk yeni gördük.
İlerlemesi düşük ihtimal dedi dr çarşamba günü gideceğiz kontrole artık herşeyin hayırlısı beklemek çok zormuş. Rabbim kimseyi evlatları ile sınamasın..
Amin kuzum inşallah sıkma canını ya inşallah güzel haberler alırsın en kısa zamanda
Amin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…