şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Benimde bu ay olmadi cnm adetim bugun bitti hayırlısı artik ya ne diyim..senin için sevindim bu ay nasip olur inşallah

Merhaba canım Ben de izmirdeyim doktorum da medicalde. 1buçuk yıldır bebek istiyoruz bir kaybım var 8 haftalık kalbi durdu maalesef Tüp bebek mi yaptırsak diye düşünüyoruz. Medicalden memnun musun fiyatlar nasıldı acaba? Araştırıp mı karar verdiniz medicale?

O ozdemirelif ve L lusin kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl aklım sizde kaldı valla
Benim düşükle sonuçlanıyor malesef. İki bebekte gelişim göstermedi. İlaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu da ayrı bi stresmiş ( hızlanması için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?

lusin için umarım herşey yolundadır

Çok geçmiş olsun canım benim tabi ki zordur şimdi benim de kimyasal gebelik olunca zor toparlanmıştım ama nasibi yokmuş bebeklerin bu dünyada vakti zamanı gelince tekrar olacak inşallah hemde sağlıklı bir şekilde olacak bu sefer inan buna doktorun dedikleri dışında bişey yapma bence canım biraz büyüdükleri için kendiliğinden düşmeyebilir korkma en olmadı kürtaj yaparlar kuzum hazırlıklı ol sen yinede

Üzüldüm canım, inşallah en kısa sürede bu süreci arkada bırakırsın. Allah’ım sana hem sağlık hem sabır versin

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm Rabbim sabır ve sağlık versin

Herkese merhaba
2 hafta önce ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü için doktora gitttiğimizde bir bebeğin ense kalınlığı 5mm, diğerinin 2.4 mm idi.
5mm olandan koryon villüs örneklemesi alındı.
Koryon villüs hızlı tanı normal geldi Ayrıntılısı bir hafta sonra çıkacak.
Doktorumuz bu hafta yeniden çağırdı.
Bu arada 2 haftadır ağlıyorum. 5mm olanla ilgili olası diğer sendromlar ve hastalıklar derken çökmüştüm.
Bugün 5mm olan 2.8mme 2.4olan 1.8e gerilemiş. Ve başka hiçbir patolıjii görünmüyor.
Ama bazı genetik kromozom anomalileri oluyor. Yani bebekten alınan koryon villüs biyopsisi özel bir işlem ve kitlerle “genom ekson analizi” yaptıracağız fiyatı 7k falan biraz indirim alabileceğiz ama yaptıracağız. Ben ve eşimden de kan aldılar. Gen haritası çizilecek gibi bişey. Sonuç 1 ay sonra ama temiz bekliyoruz. Bazı nadir ense kalınlığı ile giden hastalıkları ekarte etmek amacı ile yaptırıyoruz.
14. Haftadayız cinsiyeti şimdi söylemeyeceğim yüzde yüz ollsun bir ay sonra söylerim dedi.
Ama 2 hafta sonra eşim bakacak :)))
Nihayet biraz iyiyim.

Bu masraflardan sonra sevgili yavrularım muşambadan allt bezine, yün yer döşeğine hazır olunuz ek besin olarak ekmek yoğurt şeker yemeye hazır olun yavrularım :)))

Bir de kilo almadığım için kilo alabilirsin artık dedi :)

Ohh maşallah çok şükür ne güzel haberler bunlar, inşallah duyacağım tüm haberler çok güzel olur kuzum benim. Çok çok çok sevindim

Canım çok sevindim sağlıkla al kucağına bugün bende 2 kese gördüm

Çok şükür kuzum ya inşallah daha da iyi gider gebeliğin sende artık ağlama bak bebelerin üzülmesin

Aaa çok güzel haberler ve biraz büyük bir masraf olmuş hakkaten! Artık canını sıkma da bebişler de güzel hissetsin
Ben de canlar sıkkın diye söyleyemedim ama bebişimin cinsiyeti belli oldu
OĞLUM GELİYOR

Maşallah kuzum sağlık la kucağınıza alırsınız inşallah ilk çocuk muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…