- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.581
Canım sonucun nasıl oldu insallah güzel haberler vardırBende merional 150 iki toz bir su ile 5 gün cetrotide kullandım, sonra toplama oldu canım. Azcık daha sayan sonu güzel olacak inşallah
Maalesef canım, kimyasal oldu.Canım sonucun nasıl oldu insallah güzel haberler vardır
Benimde bu ay olmadi cnm adetim bugun bitti hayırlısı artik ya ne diyim..senin için sevindim bu ay nasip olur inşallahSquid ve Y yasam33 kızlar sizde durumlar nasıl benim geçen ay olmadı bu ay kendiliğinden yumurtam büyümüş birkaç gün e çatlar yumurta sağ tarafta üç gün ilişki önerdi ve sağ tarafına iki saat yat dedi tesadüfen doktor kontrolünde öğrendim yani o günleri değerlendirdim şimdi bat 29 Nisan onu bekliyorum canlar inşallah olmuştur bu ay umutluyum yani
Merhaba canımMerhaba, izmir de neredetedavi oldunuz. Medical paktayım bende. Embriyolar donduruldu. Cuma günü tekrar gideceğim ve adetim bitmiş olacak. Sonra rahmi hazırlayacakmışız. Siz hamilesiniz sanırım, hayırlısı olsun.
Benim düşükle sonuçlanıyor malesef. İki bebekte gelişim göstermedi. İlaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu da ayrı bi stresmiş
Çok geçmiş olsun canım benim tabi ki zordur şimdi benim de kimyasal gebelik olunca zor toparlanmıştım ama nasibi yokmuş bebeklerin bu dünyada vakti zamanı gelince tekrar olacak inşallah hemde sağlıklı bir şekilde olacak bu sefer inan buna doktorun dedikleri dışında bişey yapma bence canım biraz büyüdükleri için kendiliğinden düşmeyebilir korkma en olmadı kürtaj yaparlar kuzum hazırlıklı ol sen yinedeBenim düşükle sonuçlanıyor malesef. İki bebekte gelişim göstermedi. İlaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu da ayrı bi stresmiş( hızlanması için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
lusin için umarım herşey yolundadır
Benim çarşamba kontrolüm var kuzum. Onun dışında moral bozuk bekliyorum süreci.
Sıkma canını kuzum iyi düşünelim iyi olsunBenim çarşamba kontrolüm var kuzum. Onun dışında moral bozuk bekliyorum süreci.
Üzüldüm canım, inşallah en kısa sürede bu süreci arkada bırakırsın. Allah’ım sana hem sağlık hem sabır versinBenim düşükle sonuçlanıyor malesef. İki bebekte gelişim göstermedi. İlaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu da ayrı bi stresmiş( hızlanması için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm Rabbim sabır ve sağlık versinBenim düşükle sonuçlanıyor malesef. İki bebekte gelişim göstermedi. İlaçları bıraktım adet olmayı bekliyorum. Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu da ayrı bi stresmiş( hızlanması için ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
İyi haberler alman dileklerimle canımBenim çarşamba kontrolüm var kuzum. Onun dışında moral bozuk bekliyorum süreci.
Ohh maşallah çok şükürHerkese merhaba
2 hafta önce ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü için doktora gitttiğimizde bir bebeğin ense kalınlığı 5mm, diğerinin 2.4 mm idi.
5mm olandan koryon villüs örneklemesi alındı.
Koryon villüs hızlı tanı normal geldiAyrıntılısı bir hafta sonra çıkacak.
Doktorumuz bu hafta yeniden çağırdı.
Bu arada 2 haftadır ağlıyorum. 5mm olanla ilgili olası diğer sendromlar ve hastalıklar derken çökmüştüm.
Bugün 5mm olan 2.8mme2.4olan 1.8e gerilemiş. Ve başka hiçbir patolıjii görünmüyor.
Ama bazı genetik kromozom anomalileri oluyor. Yani bebekten alınan koryon villüs biyopsisi özel bir işlem ve kitlerle “genom ekson analizi” yaptıracağız fiyatı 7k falan biraz indirim alabileceğiz ama yaptıracağız. Ben ve eşimden de kan aldılar. Gen haritası çizilecek gibi bişey. Sonuç 1 ay sonra ama temiz bekliyoruz. Bazı nadir ense kalınlığı ile giden hastalıkları ekarte etmek amacı ile yaptırıyoruz.
14. Haftadayız cinsiyeti şimdi söylemeyeceğim yüzde yüz ollsun bir ay sonra söylerim dedi.
Ama 2 hafta sonra eşim bakacak :)))
Nihayet biraz iyiyim.
Bu masraflardan sonra sevgili yavrularım muşambadan allt bezine, yün yer döşeğine hazır olunuz ek besin olarak ekmek yoğurt şeker yemeye hazır olun yavrularım :)))
Bir de kilo almadığım için kilo alabilirsin artık dedi :)
Canım çok sevindimHerkese merhaba
2 hafta önce ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolü için doktora gitttiğimizde bir bebeğin ense kalınlığı 5mm, diğerinin 2.4 mm idi.
Bu arada 2 haftadır ağlıyorum. 5mm olanla ilgili olası diğer sendromlar ve hastalıklar derken çökmüştüm.
Bugün 5mm olan 2.8mme2.4olan 1.8e gerilemiş. Ve başka hiçbir patolıjii görünmüyor.
Ama bazı genetik kromozom anomalileri oluyor. Yani bebekten alınan koryon villüs biyopsisi özel bir işlem ve kitlerle “genom ekson analizi” yaptıracağız fiyatı 7k falan biraz indirim alabileceğiz ama yaptıracağız. Ben ve eşimden de kan aldılar. Gen haritası çizilecek gibi bişey. Sonuç 1 ay sonra ama temiz bekliyoruz. Bazı nadir ense kalınlığı ile giden hastalıkları ekarte etmek amacı ile yaptırıyoruz.
14. Haftadayız cinsiyeti şimdi söylemeyeceğim yüzde yüz ollsun bir ay sonra söylerim dedi.
Nihayet biraz iyiyim.
Bu masraflardan sonra sevgili yavrularım muşambadan allt bezine, yün yer döşeğine hazır olunuz ek besin olarak ekmek yoğurt şeker yemeye hazır olun yavrularım :)))
Çok şükür kuzum ya inşallah daha da iyi gider gebeliğin sende artık ağlama bak bebelerin üzülmesinHerkese merhaba
Nihayet biraz iyiyim.
Aaa çok güzel haberler ve biraz büyük bir masraf olmuş hakkaten! Artık canını sıkma da bebişler de güzel hissetsinHerkese merhaba
Nihayet biraz iyiyim.
Maşallah kuzum sağlık la kucağınıza alırsınız inşallah ilk çocuk muyduAaa çok güzel haberler ve biraz büyük bir masraf olmuş hakkaten! Artık canını sıkma da bebişler de güzel hissetsin
Ben de canlar sıkkın diye söyleyemedim ama bebişimin cinsiyeti belli oldu
OĞLUM GELİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?