günaydın maevecim sen nasılsın varmı sendede şişlik başdönmesi vs...
günaydın kızlar bende dün öğrendim heyecan vs hat safhada
uyku tutmuyor eşimide benide ..
bu sabah midem kıyılıyor kızlar yanma var soldan soldan vuruyor kasığımda yine ve sık idrar sizlerde neler oluyor anlatırmısınız
günaydın canım bende 6+6 oldum baş dönmesi ara ara hafif oluyo, ama bende aşırı bulantı başladı, çay, sigara, gibi şeylere tahammül edemiyorum, televizyonda görsem bile midem kalkıyo, benki hamiş kalmadan önce deli giibi çay, sigara içerdim, hamile kalınca bıraktım, ama şimdi isimlerini duymak yetiyo tiksinmem ve bulanmam için, ayyy çok fenayım, hiç keyfim zevkim yook
aslında hamilelere ilk 3 ay izin verselerde evde yatsak değilmi çalışırken zok zor oluyor böyle sıkıntılar çekmek bide hamilesin ya şimdi her kesin gözü sende çok bunalıyorumgünaydın canım bende 6+6 oldum baş dönmesi ara ara hafif oluyo, ama bende aşırı bulantı başladı, çay, sigara, gibi şeylere tahammül edemiyorum, televizyonda görsem bile midem kalkıyo, benki hamiş kalmadan önce deli giibi çay, sigara içerdim, hamile kalınca bıraktım, ama şimdi isimlerini duymak yetiyo tiksinmem ve bulanmam için, ayyy çok fenayım, hiç keyfim zevkim yook
tebrik ederim canım, hayırlı olsun, inşallah tamamını görürüz hepimizcanım bende öyle kazınmalar olmuştu ilk zamanlarda çok yemek yedim fln, şimdi aşırı mide bulantısı var kazınsamda pek yiyemiyorum..
kızlar yaa ben hamile kalmadan önce daha çok wc ye çıkıyodum şimdi daha az çıkıyorum yani tam tersi olması lazım değilmiydi, bilgisi olan varmı
kızlar yaa ben hamile kalmadan önce daha çok wc ye çıkıyodum şimdi daha az çıkıyorum yani tam tersi olması lazım değilmiydi, bilgisi olan varmı
canım yazdıkların bendede aynı ağzımın tadi yok bi tuhaf başım dönüyor bi yandan herşey var bugün bende
ama yarım yarım sigara içiyorum onu hemen bırakamam işte :84:
ben son 2 haftadır sık çıkıyorum cnm bilemiycem bu arada değerleriniz neler benim
89.55 dr 20 günlük falan dedi ama sat:24
bırak bırak canım bebişin için, inşallah tiksinirsin, bende sigara içen biriydim, hamiş olunca bir iki bir iki derken bıraktım zaten şimdilerdede bir tiksinti var çay ve sigaraya karşı , kokusunu bırak adını duyunca bile midem zıplıyo,çok iğrenç geliyolar, inşallah sende bunları tez zamanda yaşarsın ve o illetten kurtulursun canım
canım benim şu an 120.000 lere ulaşmıştır heralde çünkü 6+6 günlük oldu ,senin değerlerin normal daha yeni bi gebelik için canım
aslında hamilelere ilk 3 ay izin verselerde evde yatsak değilmi çalışırken zok zor oluyor böyle sıkıntılar çekmek bide hamilesin ya şimdi her kesin gözü sende çok bunalıyorumbide ben çok stres yaptım gece yatarken acaba bebeğe bi şey olurmu diye çoğunlukla yüzüstü yatıyorum aslında çok deli yatıyorum olurmu bişey sizce?
doktorumu aradım sonucu alınca değerin güzel henüz çok yeni dedi 5 marttada çağırdı bakalım hayırlısı hakkımızda sizler keseleri gördünüz sanırım
senin değerinde maşşallah cnm tamamına ererler inşallah
canım yazdıkların bendede aynı ağzımın tadi yok bi tuhaf başım dönüyor bi yandan herşey var bugün bende
ama yarım yarım sigara içiyorum onu hemen bırakamam işte :84:
evet canım keseyi gördük şimdi sıra bebişimizin kalp atışlarını dinlemekte kaldı, inşallah güzel ssağlıklı kalp atışları duyarız, ayın 26 sında bu hafta sonu kontrole gitcem inşallah bebişim sağlıklıdır, hepimizin inşallah
haklısın cnmher duman bebeğine zehir...
günaydın kızlar bende dün öğrendim heyecan vs hat safhada
uyku tutmuyor eşimide benide ..
bu sabah midem kıyılıyor kızlar yanma var soldan soldan vuruyor kasığımda yine ve sık idrar sizlerde neler oluyor anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?