Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

günaydın kızlar bende dün öğrendim heyecan vs hat safhada
uyku tutmuyor eşimide benide ..
bu sabah midem kıyılıyor kızlar yanma var soldan soldan vuruyor kasığımda yine ve sık idrar sizlerde neler oluyor anlatırmısınız

Son düzenleme:
günaydın maevecim sen nasılsın varmı sendede şişlik başdönmesi vs...

günaydın canım bende 6+6 oldum baş dönmesi ara ara hafif oluyo, ama bende aşırı bulantı başladı, çay, sigara, gibi şeylere tahammül edemiyorum, televizyonda görsem bile midem kalkıyo, benki hamiş kalmadan önce deli giibi çay, sigara içerdim, hamile kalınca bıraktım, ama şimdi isimlerini duymak yetiyo tiksinmem ve bulanmam için, ayyy çok fenayım, hiç keyfim zevkim yook

tebrik ederim canım, hayırlı olsun, inşallah tamamını görürüz hepimiz canım bende öyle kazınmalar olmuştu ilk zamanlarda çok yemek yedim fln, şimdi aşırı mide bulantısı var kazınsamda pek yiyemiyorum..

canım yazdıkların bendede aynı ağzımın tadi yok bi tuhaf başım dönüyor bi yandan herşey var bugün bende
ama yarım yarım sigara içiyorum onu hemen bırakamam işte :84:

kızlar yaa ben hamile kalmadan önce daha çok wc ye çıkıyodum şimdi daha az çıkıyorum yani tam tersi olması lazım değilmiydi, bilgisi olan varmı

aslında hamilelere ilk 3 ay izin verselerde evde yatsak değilmi çalışırken zok zor oluyor böyle sıkıntılar çekmek bide hamilesin ya şimdi her kesin gözü sende çok bunalıyorum bide ben çok stres yaptım gece yatarken acaba bebeğe bi şey olurmu diye çoğunlukla yüzüstü yatıyorum aslında çok deli yatıyorumolurmu bişey sizce?

tek istediğim 2 haftadır ıspanak yiyordum halada istiyor cnm olsada yesem ıspanak krizindeyim :)
öyle çok yeme hissi yok cnm ama galiba bulantı bendede başlıycak aşırı yanma falan var midem çok tuhaf

kızlar yaa ben hamile kalmadan önce daha çok wc ye çıkıyodum şimdi daha az çıkıyorum yani tam tersi olması lazım değilmiydi, bilgisi olan varmı

çok su içmen lazım umarım içiyosundur.. kese büyüdükçe rahmi sıkışırır sen daha çok çıkarsın üzülme şimdi değilsede eli kulağındadır:)

ben son 2 haftadır sık çıkıyorum cnm bilemiycem bu arada değerleriniz neler benim
89.55 dr 20 günlük falan dedi ama sat:24

canım yazdıkların bendede aynı ağzımın tadi yok bi tuhaf başım dönüyor bi yandan herşey var bugün bende
ama yarım yarım sigara içiyorum onu hemen bırakamam işte :84:

bırak bırak canım bebişin için, inşallah tiksinirsin, bende sigara içen biriydim, hamiş olunca bir iki bir iki derken bıraktım zaten şimdilerdede bir tiksinti var çay ve sigaraya karşı , kokusunu bırak adını duyunca bile midem zıplıyo, çok iğrenç geliyolar, inşallah sende bunları tez zamanda yaşarsın ve o illetten kurtulursun canım

ben son 2 haftadır sık çıkıyorum cnm bilemiycem bu arada değerleriniz neler benim
89.55 dr 20 günlük falan dedi ama sat:24

canım benim şu an 120.000 lere ulaşmıştır heralde çünkü 6+6 günlük oldu , senin değerlerin normal daha yeni bi gebelik için canım

inşallah cnm ama ben günde bi paketi bitiren biriyim yavaş yavaş kurtulucam dün öğrendikten sonra çok az içtim sana bravo valla nasıda bırakmışsın

Son düzenleme:
canım benim şu an 120.000 lere ulaşmıştır heralde çünkü 6+6 günlük oldu , senin değerlerin normal daha yeni bi gebelik için canım

doktorumu aradım sonucu alınca değerin güzel henüz çok yeni dedi 5 marttada çağırdı bakalım hayırlısı hakkımızda sizler keseleri gördünüz sanırım
senin değerinde maşşallah cnm tamamına ererler inşallah

Son düzenleme:

aayyyy evet bize izin verseler maaşımızıda hesaba yatırsalar ne yatarım evde hee nerdeeeee canım sırtüstü yatıyosun dimi, yüzüstü belki sorun olabilir ağırlık yapıyosun karnına,, ben sırt üstü , sağ ve sol tarafa yatıyorum, biraz öyle biraz böyle, Allahın izniyle bişey olmaz rahatına bak canım

evet canım keseyi gördük şimdi sıra bebişimizin kalp atışlarını dinlemekte kaldı, inşallah güzel ssağlıklı kalp atışları duyarız, ayın 26 sında bu hafta sonu kontrole gitcem inşallah bebişim sağlıklıdır, hepimizin inşallah

kalbinin seslerinide duyarsınız inş canım allah büyük stres yapmıycaz ne gelirse allahtan sağlıklı hayırlı olsunlar ..
güzel haberlerini bekliyorum cnm 26sına ne kalmış
her duman bebeğine zehir...
haklısın cnm

hayırlı olsun cnm çoook sevindim saglıkl kucagına alırsın inşallah benim bat 27 şubat ama bendede kasık agrısı akıntı mide ekşimesi var bide acayip tatlı çekiyor canm bilmiyorum artık test aldım yarın sabah aç karnına yapıcam bakalım :)

teşekkür ederim canım amin darısı sizlere
güzel haberini bekliyoruz o halde inşallah kavuşuruz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…