kızlar cıdden bırı acılıs yapsa
Bende clear blue var
Yengemden kalma ısvecce oldugundan pek cozememısdım
Ama arastırarak buldummm
adetımın 12. gununde test yapıp bakıcam
Bakalımm
Onemsemiyorlar canim, hamile kalsan bile doktorla pek isin kalmiyor, sana bi ebe veriyorlar o seni takip ediyor bildigim kadariyla, cook salak bi sistem gercekten. Hic sevmiyorum burda doktora gitmeyi, ustelik doktorlar gercekten cok bilgisiz.
Sedacim evet sasirmamak imkansiz gercekten.
Elisaist benimde 14 subat canim.
Onemsemiyorlar canim, hamile kalsan bile doktorla pek isin kalmiyor, sana bi ebe veriyorlar o seni takip ediyor bildigim kadariyla, cook salak bi sistem gercekten. Hic sevmiyorum burda doktora gitmeyi, ustelik doktorlar gercekten cok bilgisiz.
Sedacim evet sasirmamak imkansiz gercekten.
Elisaist benimde 14 subat canim.
Tesekkurler kizlar guzel dilekleriniz icin, bende dilerim ki isteyen herkese Rabbim hayirlisindan, sagliklisindan bebekler versin, cok bekletmeden. Guzel haberler duyariz tez zamanda insallah.
kızlar artık esım dıyor nabıyorsun bu forumda bu kadar dıye
Hiiiiiç dedim :2:
Arkadaşlar 11 Şubat regl tarihim benide listenize eklermisiniz?. İki yıldır bekliyorum( umarım uğurlu gelir bana listeniz
İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 --------------- 1 Şubat
pocapoca --------------- 2 Şubat
tweety25 --------------- 3 Şubat
seyma4 --------------- 4 Şubat
elatugba --------------- 4 Şubat
pelin67 --------------- 5 Şubat
Hacer22 --------------- 6 Şubat
civciv89 --------------- 8 Şubat
elisaist --------------- 9 Şubat
aborjinos --------------- 10 Şubat
shainy --------------- 14 Şubat
aygunes --------------- 19 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
LoveLy_ --------------- 24 Şubat
canım dun tekrr baktım da ptesıymıs benım gunum normalde yanı gelmezse salı yaparım test 1 subattagebelik belirtileride oluyor kasık batması inş hamilesindir yarın test yap bizede haber ver
cnm ınsallah hayırlısı olur hıc sıkma canını hepımız burdayız destegımızle bırbırımıze kucaklarımız dolucak ınsallah
bugün test yaptım bişey çıkmadı ooooo benim daha 5 günüm varmışçok erkenden yaptım neyse perşembe bir daha yapayım artık ama sanmıyorum bu ayda olmadı hayırlısı... Rabbim benim için ve burda bebek isteyen bütün arkadaşlarım için hayırlısı ve güzelinden ver (AMİN)
benimde bir kaç gün önce yumurtlama günümdeki gibi şeffaf uzuyan akıntı geldi bir daha gelmedi..Bende anlamadım bu neyin nesiydi
peki hala öyle devam ediyormu akıntın biryerde okumuştum gebelik belirtilerinde akıntının çoğalması yazıyordu
ınsallah hayırlısısa zamanı geldıyse oyledırinş gebelik belirtisidir benim okuduğum yerde öyle yazıyordu hadi inş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?