Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar cıdden bırı acılıs yapsa
Bende clear blue var
Yengemden kalma ısvecce oldugundan pek cozememısdım
Ama arastırarak buldummm
adetımın 12. gununde test yapıp bakıcam
Bakalımm

i.netten duymuştum o testi hatta ben bile sipariş etmeyi düşündüm ama zaten adetimin 11. günüydü sipariş gelene kadar vakti geçer diye vazgeçtim.. bu ay olur da inşallah hiç gerek kalmaz..

canım yurt dışında sağlıksektörü çok iyi derler ama ben genelde olumsuz şeyler duyuyorum ilginç cidden... Canım inşallah hamiş olursun da gerek kalmaz bişeye..listeye ekledim seni
çok anlamlı bigün ayrıca okullar açılıyo o gün ya

Cnm sana Allah kolaylık versın ozaman
Bı baslasında bebıslerımız

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

shainy --------------- 14 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

Son düzenleme:
Tesekkurler kizlar guzel dilekleriniz icin, bende dilerim ki isteyen herkese Rabbim hayirlisindan, sagliklisindan bebekler versin, cok bekletmeden. Guzel haberler duyariz tez zamanda insallah.

kızlar artık esım dıyor nabıyorsun bu forumda bu kadar dıye
Hiiiiiç dedim :2:

Tesekkurler kizlar guzel dilekleriniz icin, bende dilerim ki isteyen herkese Rabbim hayirlisindan, sagliklisindan bebekler versin, cok bekletmeden. Guzel haberler duyariz tez zamanda insallah.

aminnn canım inşAllahh..

kızlar artık esım dıyor nabıyorsun bu forumda bu kadar dıye
Hiiiiiç dedim :2:

benim de eşim ne yazıyosun uğraşıyosun sen dedi, gösterdim listeyi falan anlattım biliyor zaten forumu gülümsüyo bana bakarak canım kocişim

benim eşimde dedi şimdi napıyon orda diye:)bizi biz anlıyoruz valla.. bende o testten alıcaktım kan tahliliyle aynı fiyat hem kan kesin sonuç yani o yüzden vazgeçtim

Arkadaşlar 11 Şubat regl tarihim benide listenize eklermisiniz?. İki yıldır bekliyorum ( umarım uğurlu gelir bana listeniz

bugün test yaptım bişey çıkmadı ooooo benim daha 5 günüm varmış çok erkenden yaptım neyse perşembe bir daha yapayım artık ama sanmıyorum bu ayda olmadı hayırlısı... Rabbim benim için ve burda bebek isteyen bütün arkadaşlarım için hayırlısı ve güzelinden ver (AMİN)

Son düzenleme:
gebelik belirtileride oluyor kasık batması inş hamilesindir yarın test yap bizede haber ver
canım dun tekrr baktım da ptesıymıs benım gunum normalde yanı gelmezse salı yaparım test 1 subatta
ama suan kı durumlar gelecegını gosterıyor gıbı maalesef

cnm ınsallah hayırlısı olur hıc sıkma canını hepımız burdayız destegımızle bırbırımıze kucaklarımız dolucak ınsallah

saolasın ınsallah hayırlısı olur bakalım

AMİN.benim günümde 4 şubat ya pazartesi de ben test yapmayı düşünüyorum..sen baya erken yapmışın belirtilerin varmı?

benim kasık batmlarım var belirti olarak bakalım ne olucak?umarım hamileyimdir sizde inş hamilesinizdir

ya kimse yok ama bişey dicem
suan bırden bısey geldı regl oldum veya akıntı sandım
bi baktım resmen beyaz falan degıl seffaf aynı su gıbı akıskan bırden akıntı geldı
heyecan yaptım sankı ya umutlanmak ıstemıyorum ama 15 aydır ılk defa bole bısey yasıyorum

benimde bir kaç gün önce yumurtlama günümdeki gibi şeffaf uzuyan akıntı geldi bir daha gelmedi..Bende anlamadım bu neyin nesiydi

peki hala öyle devam ediyormu akıntın biryerde okumuştum gebelik belirtilerinde akıntının çoğalması yazıyordu

peki hala öyle devam ediyormu akıntın biryerde okumuştum gebelik belirtilerinde akıntının çoğalması yazıyordu

az once yazdıgımda geldı ılk ıste
camasırım aynen altıma azcıık kacırmısım gıbı ıslandı 15 dk falan oldu sanırım bakalım gelecekmı tekrr

inş gebelik belirtisidir benim okuduğum yerde öyle yazıyordu hadi inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…