Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

doğru diyosun ama zor tutuyorum kendimi bide şu kasığımda batma varya nedir bilmem kaç gündür sol tarfımda batıyor gibi oluyor?

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

lorkee --------------- 31 Ocak

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

shainy --------------- 14 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

FLZARDA --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

lorkee ve FLZARDA sizleri de ekledim.. hadi bakalım hayırlı haberler veririrz inşallah...

Son düzenleme:
kızlar perşembe günü kan testi yaptırdım gerçi doktor döllenme olmuşsa bile çıkmaz dedi.neyse ben inatla yaptırdım :78:sonuç 5< bu şekilde gebelik yok demek herhalde.kasık batmalarımm devam ediyor.bugün akıntım da var.bu ayda olmazsa yumurta takibine başlayacağız.

ilk kez çift çizgiyi gördüğüm zaman çok şaşırmıştım kan testi yaptırdım 27 çıktı ve değer düğmeye başladı kimyasal gebelikmiş. diğer denediğimde hüsran. ama bu ay çift çizgiyi görmem bazı çalışmalar sonucu oldu daha kan testi yaptıramadım ama sizinle bunları paylaşmak istiyorum her ay bekleyipte çift çizgiyi göremeyenler belki bu yolları deneyerek hamile kalabilir diye düşündüm. ilk önce adetimin ilk gününden başlayarak saraçoğlunun incir kürünü uygulamaya başladım. eşim için ise harput pekmezi günde en az 2 kere ve 1 kerede çakşır çayı içirdim.adet bitiminden başlayarak hergün düzenli ilişkimize devam ettik bir sonraki adet dönemime 1 hafta kalana kadar. bu arada ben adet düzeni olan bir insanım yani yumurtlama günüm belli. son bir hafta içinde hamile kaldığımı test yapmadan anladım 3. hataya girdiğimde gözbebeklerim gözümün 4 te 3 ünü kaplayacak kadar büyüdü kirpiklerim karıştı iştahım açıldı. diğer belirtiler olur mu diye beklemeye başladım çünkü kimyasal gebelik geçirdiğim zaman göğüslerim aşırı büyümüştü iğne batırsan patlatacakmış gibi. adetime 4 gün varken göğüslerim şişmeye başladı ertesi gün göğüs ucum kararmaya başladı.ve bu gün ise bel ağrım başladı.bu arada ilişki bittikten sonra eşiniz hemen dışarıya çıkması 1-2 dk beklesin meni kaçağı çok oluyor sonra ayaklarınızdan havaya kaldırıp 1 dk kadar bekleyin ardından 2 yastığı kalçanızın altına koyup 30 dk yatın öyle bir ayarlayın ki bir daha o yataktan sabah kalkın.ben böyle yaptım yarın adet günüm %100 hamileyim demiyorum ama yumurta döllenmiş nihayetinde bir çok insanın bunu yaşamak istediğini okudum bir çok sayfada bende bunları yazmak istedim umarım faydasını görürsünüz

seyma benim de beklenmeyen tarihim 4 şubat beni de ekler misiniz.. sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

kızlar benimde regl tarihim 4 şubat sizde şimdiden belirtiler varmı kasığımda batma oluyor ara ara hamilelik belirtisi olabilirmi?

lorkee --------------- 31 Ocak

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

shainy --------------- 14 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

FLZARDA --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

valla ben kararsızım perşembe gibi düşünüyorum yada cumayı da bekleyebilirim.

şeymacım senin bu sabırsızlığın ve heyecanın bana da yansıyo daha 10 gün var ama hemen test yapmak istiyorum.. inşallah güzelim heyecanın mutluluğa dönüşür..
lorkee - sultang88 - pocapoca - tweety25 nerelerdesiniz haberlerinizi bekliyoruz...

lorkee ve FLZARDA sizleri de ekledim.. hadi bakalım hayırlı haberler veririrz inşallah...
gordum canım sagol yarın en gec salı haberdar ederım ama gelebılır yarın yaa
cok belım agrıyo

kızlar cok erken sakın yapmayın test hıc gerek yok bence
sanırım daha ılk aylardasınız ılk baslarda bende oleydım ama 15 ay oldu hala beklıyorum sabretmeyı ogrendım yanı

ben de perşemde idrar testi yaparım heralde.. veee yine hayal kırıklığı.. ve önmüzdeki maçlara bakıcas

kızlarrr
ancak bu saatte gelebıldım
bugun yogundu temızlıkdı ev gezmelerıydı derken
bır pazar gunu ızınlı olunca herseyı tek gune toparlamak zorundayım.
Benimde işin ilginci normalde 3. gunde lekelenme baslar 4. gun tertemız olurdum bugun 4. gunum ve hala kanamam cvar
sanırım olmadıgım gunlerı oluyorum

Kızlar hadı bakalım cok az kaldı
Beklenmeyen gunlerınıze ınsallah guzel sonuclar alırız

hadı hayırlısı ınsallahhhh
Lorke cim ilk senden beklıyoruz

cnm artık yarın bır test yapsan sonuc cıkabılır

Hadı bakalım ınsallahhhh hamılesındır
bugun bebıs zıyaretıne gıttım tam bır erkek ogluşşş
4,200 gr dogdu arkadasımızın oglu :)
ıkıncı cocugu ve Mıyom olmasına ragmen hamıle kalıp hamılelıkden sonra ıyılesme gosterdı
Allah ıste hersey olur
olmaz dıye bırsey kesınlıkle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…