Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kociş gelsinde bakalım belime igne batırıylar sankim

yaw dur yavas belkide deil hemen heveslendirme beni

canım yazdıklarım belirtilerin hamile olduğun yönünde, ben senin testinin ve belirtilerinin yalancısıyım
güzelim inşAllah hamissindir ama görünen köy hesabı öyle görünüyor yine de netleştir tabiki.. bak benim yarın 6 haftalık olcak ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek... hayırlısı olsun inşAllah sağlıkla doğar bebişlerimiz...

inş. cnm hayırlısı olsun bakalım...

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!
reyhan85 -----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
nelit ----------------------11 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
filiz_fidan -----------------19 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
edanur_24 --------------- 26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Arkadaşlar Mart ayının başlığı açılmış durumda, Şubat ayı sonunda liste devamı Mart başlığında olacak... Konu sahibi arkadaş sizleri de ekler..Rabbim bu duyguyu sizlere de nasip etsin, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Şubat 28 itibariyle liste sonlandırılacak, yeni listeyi Buraya tıklayıp görebilirsiniz. Mart ayına kalanlar o başlıktan listeye isim yazdırabilirler...

kelebekoo
tebrık ederım cnmmm
ınsallah hamıssındırde
bana gore hamıssın zaten

sedacım okuyorum mesajlarını hayırlısı olsun hakkında,üzülme dicem ama insan beklenti içine girince üzülüyor bilirim sen yine de gününü bekle olmadı dr.a gidersin yine sağlıklı bir şekilde Mart ta müjdeli haberi alırsın...dualarımız sizinle...Rabbim herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin...

arkadaşlar benide ekler misiniz şubat sonu mart başı gibi adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam yaa adetim bittiği gün göğüslerimde bir ağrı başladı adetime yakın böyle ağrırdı ama nasıl ağrıyo dokunduramıyorum 15 gün oldu hala ağrıyo belimde de ara ara sancı gibi bişey giriyo inşallah hamileyimdir geçtiğimiz adetimi üzerine görmüş olabilir miyim diyorum çünkü lekee leke gördüm ve adet bittiği gibide ağrım başladı inşaalllaaahhh Hamişimdir yarın sabah test yapıcam

bu ayda beceremedim marta kaldımm

ay maşallah çok sevindim hiç moralini bozmaya değmezmiş değilmi... rabbim sanada bebeğinede iyilik sağlık versin inşallah... bende yarın akşam keseyi görmeye gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirim...

canım günaydın. dün bendende koyu sarı akıntı daha sonra da açık kahve az birşey akıntı geldi. adete 3 gün kaldı. çok merak ediyorum

Günaydın canım. Benden de koyu sarı akıntıdan sonra açık kahve akıntı geldi. Meraktan dayanamadım az önce test yaptım ama negatif çıktı. Şimdi kasıklarımda özellikle sol kasığımda adet sancısı gibi ağrı var.Adetime 4 gün var. Bizim durumumuzda olan arkadaşlar var mı?

canım inanki benim belirtilerimi yaziyorsun. bende de adet sancısı gibi bi ağrı var. ben daha test yapmadım.. senin hiç böyle olur muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…