canım ne bilim ben anlamadım, 3 hafta sonrası yani 19 martta Allahın izni ile 10+3 oluyorum, o zaman ne testi olur bilmiyom artık, görecez inşallah.dr çok seviyorum yaa çok iyi anlaşıyoruz, ama 52 ile hamile kalmıştım 54 kilo olmuşum 3 haftada bu yüzden biraz söylendi dikkat et hafif beslen dedi, ödemin var dedi tuzlu yeme dedi, tamam dedim her şey güzel yani doktorumla, beni seviyo, bende onu
aminn amin aminnnnnnnne demek naptık ki. Allah hayırlısını versin hepimize, herkesin gönlüne göre versin.
insallah guzelimmmravzacım sanada başarılar diliyorum inşallah bir an önce sendeolursunda sanada seviniriz hep beraber...
çalışmalar karşılığını verir inşallah kısa zamanda.
arkadaşım güven de yaptı. memnun kaldı, iyiymiş orası evet.
benim de var özel sağlık sigortama ama doğumu karşılamıyor. beklememiz gerekiyordu onun için 1 yıl, beklemeyecektik o yüzden dahil etmedik.
bu haftasonu hrs ye gidicem, sonraki haftasonu da lina ya gidicem. ilk üç ay iki dr ile yürütücem. ne oluuur ne olmaz. aynı şeyleri söyleyip söylemediklerinden emin olmak istiyorum.
kızlar aranızda tiroid problemi olan var mı? hipotiroidi ya da haşimoto rahatsızlığı olan var mı?
kızlarrr günaydınnnn biliyorumusunuuuuz ben dün hastaneye gittim kesemi gördüm bebeğimi gördüm kalp atışlarını bile duydummmm pıt pıt pıt :)
canım günaydın son durum ne senin
kızlarrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
uzun suredır gorusemedık yaaa
ama topıc baya bır artısta ne mutlu bıze
sızlere bısey danısmak ıstıyorum yaaa
21 Şubatta kan testı yapdım sonuc negatıf cıkdı burdada paylasmısdım zaten
Ve suan adetım bır gun gecmıs durumda
benım yumurtlama gunum 17 subatmışş forumdakı bır arkadas oyle dedı
yanı 5 gun sonra cıkmama ıhtımalı varmı
acaba bugun sabah ıdrarı olmadan bır test yapsam sonuc cıkarmıkı
ama hıcde umıtlenmek ıstemıyorum belkıde sadece gecıkmedır ama ılgıncı
hıc bır adet belırtım yok
kızlar bısey sormak ıstıyorum benım 23 unde 2 damla kanamam oldu 24unde 2 damla daha 25 ınde 2 damla daha bugunde ole yanı toplasanız bır su bardagının ceyregını kalamaz bu sekılde yasıyıpta hamıle kalan varmı aranızda bana hıc normal gelmedıde lutfen cevappp kızlar
ben birşey anlamadım neyden 5 gün sonra çıkmama ihitimeli var mı??yumurtlamadan mı?? zaten döllenmen yeni olmuştur çıkmaz ki.. adet günü verir en iyi sonucu..senin yumurtlama günün eğer yumurtlama düzenliyse 17 şubat olamaz.. 25 şubat sanırım adetn değil mi?? 14 gün geri sayıyorsun yani senin yumurtlaman 11 şubatmış.. 9 şubattan falan başlayıp 15 ine kadar gün aşırı ilişki yaşamışsan tutturmuş olabilirsin...idrar testinde en güvenli sonuç adetten en az 2 3 gün sonra(ki ben hiç güvenmiyorum)kan testi bugün versen çıkar...21 şubatta çıkardı ama belli de olmaz...en iyisi tekrar et..
kızlarrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
uzun suredır gorusemedık yaaa
ama topıc baya bır artısta ne mutlu bıze
sızlere bısey danısmak ıstıyorum yaaa
21 Şubatta kan testı yapdım sonuc negatıf cıkdı burdada paylasmısdım zaten
Ve suan adetım bır gun gecmıs durumda
benım yumurtlama gunum 17 subatmışş forumdakı bır arkadas oyle dedı
yanı 5 gun sonra cıkmama ıhtımalı varmı
acaba bugun sabah ıdrarı olmadan bır test yapsam sonuc cıkarmıkı
ama hıcde umıtlenmek ıstemıyorum belkıde sadece gecıkmedır ama ılgıncı
hıc bır adet belırtım yok
güzelim hemen dr.a git vakit kaybetme inşAllah bir sorun yokturkızlar bısey sormak ıstıyorum benım 23 unde 2 damla kanamam oldu 24unde 2 damla daha 25 ınde 2 damla daha bugunde ole yanı toplasanız bır su bardagının ceyregını kalamaz bu sekılde yasıyıpta hamıle kalan varmı aranızda bana hıc normal gelmedıde lutfen cevappp kızlar
herkese slmm
kızlar ben adetten 4 gün önce idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı(yazmıştım burda zaten) sonra ona fazla güvenmeyip ertesi gün yine yaptım bu sefer daha koyu şekilde ikinci çizgi çıkmıştı.yarın adet günüm ve bugün sabah kan verdim....heyecanla sonucunu bekliyorumöğrenir öğrenmez size yazarım...
şubatın son hamilelerinden olurum belki de
herkese slmm
kızlar ben adetten 4 gün önce idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı(yazmıştım burda zaten) sonra ona fazla güvenmeyip ertesi gün yine yaptım bu sefer daha koyu şekilde ikinci çizgi çıkmıştı.yarın adet günüm ve bugün sabah kan verdim....heyecanla sonucunu bekliyorumöğrenir öğrenmez size yazarım...
herkese slmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?