Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

doktor bana yapılacak testleri verdi ayrıntılı yazmış 2 li test 12-14 haftalar arası diyor ama bilmiyorum daha erken olanlar vardır belkide bende 2 hafta önce 64 tün dün 61 çıktım bu kadar zamanda kilo vermiş olamam tartılar farklıydı herhalde...

inşallah canım.. benimde bir arkadaşım linadan memnun kalmıştı aklında olsun..:)

kızlarrr günaydınnnn biliyorumusunuuuuz ben dün hastaneye gittim kesemi gördüm bebeğimi gördüm kalp atışlarını bile duydummmm pıt pıt pıt :)

merhaba leynacm senin kaç haftalık benim heseblarıma göre benimki 6 haftalık ama doktora gittim bu gün 5 haftalık dedi ve kese rahme yerleşmiş ama 15 gün sonra tekrar gel dedi bebeğimin kalp atışlarını duymak için 7 haftalıkta olduğunda mı kalp atışları duyuluyor ya nasıl 15 gün beklicem

leynacım çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bende haftaya giderim büyük ihtimalle biraz daha bekleyeyim diyorum

canım günaydın son durum ne senin

Canım mesajına cevap veremiyorum sınırlamadan ötürü. Sen nasılsın? adetin yoğun mu? Benim kasıklarım hala ağrıyor bat 27 si ve belim de çok fena ağrıyor.. Göğüslerde şişkinlikle birlikte yeşil mavi damarlar var . Ayrıca dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Birkaç saat sonra teste baktım silik bir çizgi çıkmış anlamadım. Hayırlısı olsun.

kızlarrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
uzun suredır gorusemedık yaaa
ama topıc baya bır artısta ne mutlu bıze
sızlere bısey danısmak ıstıyorum yaaa
21 Şubatta kan testı yapdım sonuc negatıf cıkdı burdada paylasmısdım zaten
Ve suan adetım bır gun gecmıs durumda
benım yumurtlama gunum 17 subatmışş forumdakı bır arkadas oyle dedı
yanı 5 gun sonra cıkmama ıhtımalı varmı
acaba bugun sabah ıdrarı olmadan bır test yapsam sonuc cıkarmıkı
ama hıcde umıtlenmek ıstemıyorum belkıde sadece gecıkmedır ama ılgıncı
hıc bır adet belırtım yok

kızlar bısey sormak ıstıyorum benım 23 unde 2 damla kanamam oldu 24unde 2 damla daha 25 ınde 2 damla daha bugunde ole yanı toplasanız bır su bardagının ceyregını kalamaz bu sekılde yasıyıpta hamıle kalan varmı aranızda bana hıc normal gelmedıde lutfen cevappp kızlar

ben birşey anlamadım neyden 5 gün sonra çıkmama ihitimeli var mı??yumurtlamadan mı?? zaten döllenmen yeni olmuştur çıkmaz ki.. adet günü verir en iyi sonucu..senin yumurtlama günün eğer yumurtlama düzenliyse 17 şubat olamaz.. 25 şubat sanırım adetn değil mi?? 14 gün geri sayıyorsun yani senin yumurtlaman 11 şubatmış.. 9 şubattan falan başlayıp 15 ine kadar gün aşırı ilişki yaşamışsan tutturmuş olabilirsin...idrar testinde en güvenli sonuç adetten en az 2 3 gün sonra(ki ben hiç güvenmiyorum)kan testi bugün versen çıkar...21 şubatta çıkardı ama belli de olmaz...en iyisi tekrar et..

bilmem ki.. ilginçmiş.. doktoruna sorsan veya kan testi yapsan direk..

Benim aklim son adeteqore karışmşti cnm
hayırlısı cewapın için saol

yaaaaa bayanlar şubat bitmeden birkaç tane daha hamiş haberi alaydık iyi olurdu:)) yok mu arttıran??

herkese slmm

kızlar ben adetten 4 gün önce idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı(yazmıştım burda zaten) sonra ona fazla güvenmeyip ertesi gün yine yaptım bu sefer daha koyu şekilde ikinci çizgi çıkmıştı.yarın adet günüm ve bugün sabah kan verdim....heyecanla sonucunu bekliyorum öğrenir öğrenmez size yazarım...

şubatın son hamilelerinden olurum belki de

Canım inşAllah hamilesindir bence testini erken yaptın umarım bugün adet olmamışsın bi kan testi yaptır yine ya da p.tesiye kadar bekle tutmuştur hamilesindir diye gönülden diliyorum... Müjdeli haberini bekliyoruz..

güzelim hemen dr.a git vakit kaybetme inşAllah bir sorun yoktur

canım hamişsin tebrik ediyorum

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
reyhan85 -----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
FLZARDA ----------------9 Şubat Haber yok!
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
nelit ----------------------11 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
filiz_fidan -----------------19 Şubat
tohumm ------------------ 22 ŞubatHaber yok!
sincap08 ----------------- 22 ŞubatHaber yok!
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 ŞubatHaber yok!
eylul_ -------------------- 23 Şubat Haber yok!
LoveLy_ ------------------ 24 ŞubatHaber yok!
kukla --------------------- 24 ŞubatHaber yok!
pocapoca -----------------26 Şubat
edanur_24 ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
Seyhas ------------------- 28 Şubat
tweetysale --------------- 28 Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Arkadaşlar Mart ayının başlığı açılmış durumda, Şubat ayı sonunda liste devamı Mart başlığında olacak... Konu sahibi arkadaş sizleri de ekler..Rabbim bu duyguyu sizlere de nasip etsin, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

ayyyyyyyyyyyy hadi inşallah............

niye son olcan cnm daha ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…