Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

canım aynı belirtileri bende hissediyorum belim ağrıyo arada kasıklarımda sancı ile batı arası bişey oluyo bi de rüyamda bebek gördüm

Hakkımızdan hayırlısı inşallah.Allah hepimizin gönlüne göre versin. Hayırlı saglıklı bebişşler nasıp etsn

ay kızlar inanamıyorum biraz önce test yaptım silik çizgi ama net yani çıktı ben şimdi hamilemiyim bir tane dahamı test yapsam

canım okudum az kalmış kan testi sonucu alacaktın inşAllah hamilesindir hayırlı haberlerle gel..

arkadaslar herkeze slm... 2 gundur ziyaretci olarak okuyrm topiginizi artk kendimi tanitiyim dedim ve siteyede uye oldum:) insallah hepimizin sagaalim bebisleri olur.:)

hoşgeldin tuğçe aminnn canım inşAllah....

selam arkadaşlar beni de yazar mısınız benim de 11 şubat bu arada hepinize başarılar

ekledim canım listeye...

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

Blgs --------------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

hatcag ----------------11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy ----------------- 14 Şubat

xtuqcex ---------------- 15 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

seda__ ---------------- 27 Şubat

xtuqcex ve hatcag eklendiniz listeye....

Son düzenleme:
hoşbulduk tsk ederım :)

bnm 15 şubat ama dedıgın gıbı dk gıbı gecıyoo ve gunler gecıyo dıye sevınıyorum bu aralar :)

Seymadan haber varmi kizlar ayy merak ettim :18: insallah seviniriz yine

ben yemege kactim hemen dönerim afiyet olsun sizlerede byeee

Son düzenleme:
inşallah :) ne zamandır bebek istiyorsunuz ?

canım biz evleneli iki sene oldu 28 yaşındayım ama bu ikinci denememiz ama o kadar çok şey olkudum ki sanki çoooooook bekleyecekmişim sorun çıkcakmış gibi geliyor:2:bilmiyorum hayırlısı İNŞALLAH.halbuki denemeye başlayana kadar çok kolay gibi geliyordu ama o kadar çok olumsuz şey okudum ki sanki sorun çıkacak neyse:82:bu arada sen kaç yaşındasın ve sizin ne kadar oldu canım

selam kızlar.benimde ümitler ocakta 8 günlük gecikmeyle bu sabah sona erdi.kısmet artık şubat ayına inşallah burdan birbirimize güzel haberler veririz.şubat ayı hepimize uğur getirsin

selam kızlar.benimde ümitler ocakta 8 günlük gecikmeyle bu sabah sona erdi.kısmet artık şubat ayına inşallah burdan birbirimize güzel haberler veririz.şubat ayı hepimize uğur getirsin

aminnn cnm insallah hepimize bol bol ugurlar gelir

Cnm bende korunurken hemen hamile kalinirmis gibi geliyordu bana
3 yillik evliyim iki kere ertesi gun hapi ictim ya hamile kalirsam diye kazali iliskilerimizde
Simdi keske icmeseymisim dedim
Ama sakin umitsizlige kapilma
bak hepimiz burdayiz
birbirimize destek oluyoruz
bende 3 yillik evliyim daha ilk denememizdi ocak ayi

seymaaaaaaaaaaa
nelerdesınnnnnnnnn
meraktan catlıcam
yemegımı yedım hemen geldımmmmmmmm

Hu huuuuu şeymaa hadi kaldır şu kupayı

BENCEDE
yoksa ben dusup bayilcam
Bende bugun itibariyle bakicam ovulasyon testime
kizlar tukurukle yapilan testlerde varmis bu ay benimkilerle denicem olmazsa onlardan alicammmm
Kullanan varmi aramizda acaba onlardan yada kullanmayi dusunenler

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ne guzel erkenden stres yapmadan ogrenmıssın mutlu haberı

ay kızlar inanamıyorum biraz önce test yaptım silik çizgi ama net yani çıktı ben şimdi hamilemiyim bir tane dahamı test yapsam
ınsallah olumlu sonucla gelrı bende sımdı okudum merak ettım ama hala yok seyma ortalıkta

kızlar benımde sokulemedı adetım dunden berı toplamda 3 veya 4 damla bısey geldı
ara ara heveslenıom ama yok yanı goguslerım fıss dıye ındı mesela dun
demekkı gelecek ama bıran once sokulse bari :44:

kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…