selam kızlar.benimde ümitler ocakta 8 günlük gecikmeyle bu sabah sona erdi.kısmet artık şubat ayına inşallah burdan birbirimize güzel haberler veririz.şubat ayı hepimize uğur getirsin
canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ne guzel erkenden stres yapmadan ogrenmıssın mutlu haberı
ınsallah olumlu sonucla gelrı bende sımdı okudum merak ettım ama hala yok seyma ortalıkta
kızlar benımde sokulemedı adetım dunden berı toplamda 3 veya 4 damla bısey geldı
ara ara heveslenıom ama yok yanı goguslerım fıss dıye ındı mesela dun
demekkı gelecek ama bıran once sokulse bari :44:
kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak
elisaist
kocişle kavga ettik canım sıkıldı ona da çıktı gitti evden.. her temizlikte sen böyle sinirli oluyorsun diyo..bazen yardım eder bazen de oturur insan bi bakar dimi yardıma ihtiyaç var mı falan diye... ekstra sinir var üzerimde adet öncesi sinir normaldir ama ben hep sinirliyimdir şeytan uzak dur benden
hadı hayırlı olsun ya cok sevındımkızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak
lorkeecim test falan yaptırmadın mı önceki adetlerin nasıl oluyordu eğer ki farklılık varsa mutlaka doktora görün hiç olmadı netleştirirsin.. hayırlısı olsun canım..
kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak
Cnm benim yaaa sIkma sen canini
bazen bende deli gibi sinirli oluyorum
yazik cnm kocisim gik dese
devlet meselesi yapiyorum olayi :2:
uzmeyin birbiriniziiii
seymacim kupayi kaldirdi cnmmmmmmmmm
hadı hayırlı olsun ya cok sevındımdegerın kac cıktı pekı merak ettımm
canım test yaptırmadım ıdrar testı yaptım sabah ama 10 dk yı gecınce t nın altında kırmızı bulanıklık oldu sadece cızgı gıbı degıl ama
reglım bole damla sekılınde baslamaz normlade koyu kıvamlı gelır genelde ama 10 gundur coraspırın ıcıom onun etkısıyle sulanmıs olabılır
onun dısında belırtım vs de yok
test yaptırıp daha cok uzulmek ıstemıom
ama yarın da gelmezse yaptırırım ama sanmıom bu aksam falan sokulur sanırsam
canım hoş geldin adet tarihin ne zaman seni de ekleyelim listeye...
lorkeecim test falan yaptırmadın mı önceki adetlerin nasıl oluyordu eğer ki farklılık varsa mutlaka doktora görün hiç olmadı netleştirirsin.. hayırlısı olsun canım..
şeyma çatlattı hepimizi... temizlik yapıyorum ama aklım burda.. kocişle kavga ettik canım sıkıldı ona da çıktı gitti evden.. her temizlikte sen böyle sinirli oluyorsun diyo..bazen yardım eder bazen de oturur insan bi bakar dimi yardıma ihtiyaç var mı falan diye... ekstra sinir var üzerimde adet öncesi sinir normaldir ama ben hep sinirliyimdir şeytan uzak dur benden
iste budur yaaaaaaaaaa
supersin seymacxim
oleyyyyyyyyyyyyyy
2. hamilemizde cikdiiiiiiiiiiiiiiiii
sağolun kızlar inş sizde alırsınız bu mutlu haberi değerim 82.8 çıktı daha çok yeni dedi doktor zaten daha adet günümde gelmedi
canım benim bu ay gecikti normalde 26 ocakta olmam lazımdı ama bu sabah oldum.bu ay nasıl olur hiç bilemiyorum.ben 30 günden hesaplıyayım sen 3 mart yaz canım :)
canım biz evleneli iki sene oldu 28 yaşındayım ama bu ikinci denememiz ama o kadar çok şey olkudum ki sanki çoooooook bekleyecekmişim sorun çıkcakmış gibi geliyor:2:bilmiyorum hayırlısı İNŞALLAH.halbuki denemeye başlayana kadar çok kolay gibi geliyordu ama o kadar çok olumsuz şey okudum ki sanki sorun çıkacak neyse:82:bu arada sen kaç yaşındasın ve sizin ne kadar oldu canım
yahuuuuuuuusüperr ya geldim geleli ne güzel haberler aliyorum yaaaa ayyyy cok sevindim seymacim
insallah sira bizlere geliyoo kizlar hadi bakalim hayirlisii
Canin sagolsun güzelim bidaha ki aya güzel haberler vericez hepimiz insallahh bak basladi bile nasipler tek tek dökülmeye hadi böle bereketli olsun insallah her ayimiz
aminnn cnm insallah hepimize bol bol ugurlar gelir
Cnm bende korunurken hemen hamile kalinirmis gibi geliyordu bana
3 yillik evliyim iki kere ertesi gun hapi ictim ya hamile kalirsam diye kazali iliskilerimizde
Simdi keske icmeseymisim dedim
Ama sakin umitsizlige kapilma
bak hepimiz burdayiz
birbirimize destek oluyoruz
bende 3 yillik evliyim daha ilk denememizdi ocak ayi
ayyy insallah cnm benimmm
sen bu ay ovulasyonunu nasil hesaplican
kendinmi yoksa testlemi cnm
Canim valla ayni yollardan gecmisik demek. aynen bende senin gibi düsünmüstüm. Ama iste öle olmuyomus anladim insallah tez zamanda kavusuruzlerimize insallah
yahuuuuuuuusüperr ya geldim geleli ne güzel haberler aliyorum yaaaa ayyyy cok sevindim seymacim
insallah sira bizlere geliyoo kizlar hadi bakalim hayirlisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?