Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

selam kızlar.benimde ümitler ocakta 8 günlük gecikmeyle bu sabah sona erdi.kısmet artık şubat ayına inşallah burdan birbirimize güzel haberler veririz.şubat ayı hepimize uğur getirsin

canım hoş geldin adet tarihin ne zaman seni de ekleyelim listeye...

lorkeecim test falan yaptırmadın mı önceki adetlerin nasıl oluyordu eğer ki farklılık varsa mutlaka doktora görün hiç olmadı netleştirirsin.. hayırlısı olsun canım..

şeyma çatlattı hepimizi... temizlik yapıyorum ama aklım burda.. kocişle kavga ettik canım sıkıldı ona da çıktı gitti evden.. her temizlikte sen böyle sinirli oluyorsun diyo..bazen yardım eder bazen de oturur insan bi bakar dimi yardıma ihtiyaç var mı falan diye... ekstra sinir var üzerimde adet öncesi sinir normaldir ama ben hep sinirliyimdir şeytan uzak dur benden

Son düzenleme:
kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak

iste budur yaaaaaaaaaa
supersin seymacxim
oleyyyyyyyyyyyyyy
2. hamilemizde cikdiiiiiiiiiiiiiiiii

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

Blgs --------------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

hatcag ----------------11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy ----------------- 14 Şubat

xtuqcex ---------------- 15 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

seda__ ---------------- 27 Şubat

Cnm benim yaaa sIkma sen canini
bazen bende deli gibi sinirli oluyorum
yazik cnm kocisim gik dese
devlet meselesi yapiyorum olayi :2:
uzmeyin birbiriniziiii
seymacim kupayi kaldirdi cnmmmmmmmmm

kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak
hadı hayırlı olsun ya cok sevındım degerın kac cıktı pekı merak ettımm
lorkeecim test falan yaptırmadın mı önceki adetlerin nasıl oluyordu eğer ki farklılık varsa mutlaka doktora görün hiç olmadı netleştirirsin.. hayırlısı olsun canım..

canım test yaptırmadım ıdrar testı yaptım sabah ama 10 dk yı gecınce t nın altında kırmızı bulanıklık oldu sadece cızgı gıbı degıl ama
reglım bole damla sekılınde baslamaz normlade koyu kıvamlı gelır genelde ama 10 gundur coraspırın ıcıom onun etkısıyle sulanmıs olabılır
onun dısında belırtım vs de yok
test yaptırıp daha cok uzulmek ıstemıom
ama yarın da gelmezse yaptırırım ama sanmıom bu aksam falan sokulur sanırsam

canım tebrikler rabbim seni ve bebişini korusun çokk dikkat et kendine bizlere de dua edin...

Cnm benim yaaa sIkma sen canini
bazen bende deli gibi sinirli oluyorum
yazik cnm kocisim gik dese
devlet meselesi yapiyorum olayi :2:
uzmeyin birbiriniziiii
seymacim kupayi kaldirdi cnmmmmmmmmm

güzelim benimki anlık çıkışlar zaten gel gitlerim oluyor normal ama kociş alıngandır şimdi gönlünü yap bakalım, gönlünü alayım derken yine sinir gelir bana biraz fazla yoruluyorum o da sinir yapıyor işte.. neyse her zamanki halimiz..
seymaya çokkk sevindim şükür rabbime darısı bizlere

sağolun kızlar inş sizde alırsınız bu mutlu haberi değerim 82.8 çıktı daha çok yeni dedi doktor zaten daha adet günümde gelmedi

canım aspirin kanı sulandırır adet olmuş olabilirsin ama yine de üzülme her şeyde bi hayır var.. şubat sonu mart başı hayırlı haberlerini okuruz buralardan...

canım benim bu ay gecikti normalde 26 ocakta olmam lazımdı ama bu sabah oldum.bu ay nasıl olur hiç bilemiyorum.ben 30 günden hesaplıyayım sen 3 mart yaz canım :)

Son düzenleme:
sağolun kızlar inş sizde alırsınız bu mutlu haberi değerim 82.8 çıktı daha çok yeni dedi doktor zaten daha adet günümde gelmedi

yahuuuuuuuu süperr ya geldim geleli ne güzel haberler aliyorum yaaaa ayyyy cok sevindim seymacim
insallah sira bizlere geliyoo kizlar hadi bakalim hayirlisii

canım benim bu ay gecikti normalde 26 ocakta olmam lazımdı ama bu sabah oldum.bu ay nasıl olur hiç bilemiyorum.ben 30 günden hesaplıyayım sen 3 mart yaz canım :)

Canin sagolsun güzelim bidaha ki aya güzel haberler vericez hepimiz insallahh bak basladi bile nasipler tek tek dökülmeye hadi böle bereketli olsun insallah her ayimiz

Canim valla ayni yollardan gecmisik demek. aynen bende senin gibi düsünmüstüm. Ama iste öle olmuyomus anladim insallah tez zamanda kavusuruz lerimize insallah

yahuuuuuuuu süperr ya geldim geleli ne güzel haberler aliyorum yaaaa ayyyy cok sevindim seymacim
insallah sira bizlere geliyoo kizlar hadi bakalim hayirlisii

ayyy insallah cnm benimmm
sen bu ay ovulasyonunu nasil hesaplican
kendinmi yoksa testlemi cnm

herkeze merhaba benide listeye ekleyin...

8 şubat regli günüm..

kızlar benimde kasığımda batma var..bakalım hayırlısı

çok teşeşkkür edrim şimdi kendimi daha ii hissediyorum

ayyy insallah cnm benimmm
sen bu ay ovulasyonunu nasil hesaplican
kendinmi yoksa testlemi cnm

test alicam canim onuda hic bilmiyordum senin sayende ögrendim önce bi sormak lazim eczanelere. Nasil olsa daha var bana ilk bi regl dönemim gecsinde ondan sonra alicam. Bu ay kendime göre hesapladim ama yani insan emin olamiyo test daha kesin bence. Benim marta sarkar yani bakalim insallah mart yüzümüze gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…