Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

Blgs --------------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------- 8 Şubat

elisaist -------------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

hatcag ----------------11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy ----------------- 14 Şubat

xtuqcex ---------------- 15 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

seda__ ---------------- 27 Şubat

a_d --------------------3 Mart

çok teşeşkkür edrim şimdi kendimi daha ii hissediyorum

heh iste bole olcaz cnm
yilmak yok yola dewam

Bu arada ovulasyon testi kullananlar yada kullanicaklarin dikkatine

Kizlar bazi insanlar adet doneminden hemen sonra yada bitimine yakin yumurtlayabilirmis
bunun icin adet bittigi gun itibariyle testlere baslayin deniyor bende 5 adet cubuk kaldi zaten bugun itibariyle baslicam
subat 6ya kadar yeter bu testler bana sonrada tukurukle yapilani alicam
burda yazmak istedim belki bazilarimizin isine yarar bu bilgiler

sağolun kızlar benimde umut ışığım oldunuz bende sizin olurum inş..o kasık batmaları hamilelik belirtisiymiş meğersem

öylee kötü düşüncelere kapılmaa cnmm ıyı düşün iyi olsun. . ben 24 yasındayım 1,5 yıllık evlıyım bu ay ılk denememız daha once dogum kontrol hapı kullanıyodum aralıkta bıraktım 2.kez hastalandıktan snra denıyelım dedık ama fossda cıkabılır bakalım :S

sağolun kızlar benimde umut ışığım oldunuz bende sizin olurum inş..o kasık batmaları hamilelik belirtisiymiş meğersem

hayırlısı olsun canım..kasuk batmalarını şuan yaşıyorum bende umarım hamileyimdir..iğne batması gibigeçior tekrar başlıyo kasılıyor..seninde öylemiydi

kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak

ayyy şeymacım çokkk sevindim tebrikler canım ay şimdi ikimizde hamişiz inşallah liste tümüyle hamiş kalır, Allah tamamını erdirir hayırlısı ile inşallah canım gel kol kola gezelim
bu arada eşimin doğum günü 6 şubat ona çook güzel bir hediye olcak bebişimiz inşallah

sağol canım senin kan değerin kaç çıktı?ben dedim peşinden gelicem diyeberaberde doğum yaparız inş..giridim kolunaeşimin hem sevgililer günü hediyesi hemde doğum günü martta hediyesi ne güzel hediye

şeyma tebrikler canım çok sevindim
ben de adet oldum kızlar yarın için randevu aldım dr dan klomen tedavisine başlayacağız
listeye 26 şubat olarak tekrar eklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…