çok teşeşkkür edrim şimdi kendimi daha ii hissediyorum
kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak
İnşallahcanım siz çalışmalara başlayalı ne kadar oldu sendemi yeni başladın
evt canim bizde daha ilk aydayiz ama bu ay ümitsiz vakayim beninsallah marta
canım biz evleneli iki sene oldu 28 yaşındayım ama bu ikinci denememiz ama o kadar çok şey olkudum ki sanki çoooooook bekleyecekmişim sorun çıkcakmış gibi geliyor:2:bilmiyorum hayırlısı İNŞALLAH.halbuki denemeye başlayana kadar çok kolay gibi geliyordu ama o kadar çok olumsuz şey okudum ki sanki sorun çıkacak neyse:82:bu arada sen kaç yaşındasın ve sizin ne kadar oldu canım
sağolun kızlar benimde umut ışığım oldunuz bende sizin olurum inş..o kasık batmaları hamilelik belirtisiymiş meğersem
kızlar sonuçlarım biraz geç çıktı ama güzel çıktı HAMİLEYİMdaha çok yeniymiş ama daha benide ekleyin hamiş olarak
hayırlısı olsun canım..kasuk batmalarını şuan yaşıyorum bende umarım hamileyimdir..iğne batması gibigeçior tekrar başlıyo kasılıyor..seninde öylemiydi
seymacım tebrık edıyorıum :)
cook sevındımmmmmmmmmmmm
seymacım tebrık edıyorıum :)
cook sevındımmmmmmmmmmmm
selamlar tabrik ederim sizi acaba normal olarakmi hamile kaldiniz cevaplarsaniz sevinirim
sağol..evet aynı öyleydi saniyelik sürüyordu senin adet günün ne zaman?
ayyy şeymacım çokkk sevindim tebrikler canımay şimdi ikimizde hamişiz inşallah liste tümüyle hamiş kalır, Allah tamamını erdirir hayırlısı ile inşallah canım gel kol kola gezelim
bu arada eşimin doğum günü 6 şubat ona çook güzel bir hediye olcak bebişimiz inşallah
ay stresli bir toplantiya giriyorum bana sans dileyin kizlar
8 şubat canım heyecanla bekliyorum bakalım..buağrı batma geçen hafta başladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?