şeyma tebriklercanım çok sevindim
ben de adet oldum kızlaryarın için randevu aldım dr dan klomen tedavisine başlayacağız
listeye 26 şubat olarak tekrar eklerseniz sevinirim
teşekkür ederim canım çalışmlara devamsağol .. üzülme hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın inş dualarım seninle
evt canim bizde daha ilk aydayiz ama bu ay ümitsiz vakayim beninsallah marta
öylee kötü düşüncelere kapılmaa cnmm ıyı düşün iyi olsun. . ben 24 yasındayım 1,5 yıllık evlıyım bu ay ılk denememız daha once dogum kontrol hapı kullanıyodum aralıkta bıraktım 2.kez hastalandıktan snra denıyelım dedık ama fossda cıkabılır bakalım :S
sağol canım senin kan değerin kaç çıktı?ben dedim peşinden gelicem diyeberaberde doğum yaparız inş.. giridim koluna eşimin hem sevgililer günü hediyesi hemde doğum günü martta hediyesi ne güzel hediye
kızlar idrar testini kaç regl den kaç gün önce yaparsak doğru cıkıyo acaba ?
bazen 2 gün önceden çıkıyor fakat en iyisi idrar testi yapacaksan eğer adet gününün 1 2 gün gecmesi gerekir ama kan testi adetten 1 hafta önce sonuç verebilir.
canım benim kan değerim 70,76 çıktı, yarın aynı saatlerde bidaha yaptırcam, bakalım ikiye katlamışmı diye,sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah
kızlar idrar testini kaç regl den kaç gün önce yaparsak doğru cıkıyo acaba ?
benimde sonucum 82.8 bende cuma yaptırıcam ikiye katlandımı diye malum daha önce dış gebelik geçmişim var..seninde perşembe yaptırman lazım iki günde bir katlanıyor değerler..
Kizlar bende bugun ovulasyon testlerime basliyorum bana sans dileyinnnn
Kizlar bende bugun ovulasyon testlerime basliyorum bana sans dileyinnnn
canım bol şans umrım çok güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
aborjinos
hadi hayirlisi bakalim dualarim seninle canim. Insallah güzel olucak sonuclarimiz
Insallahhh cnm yaaa
bende bugun sitenin birinde okudum
bazi insanlar adet doneminden hemen sonra olurmus bunun icin iyice bakmak lazim diye
bende bugun itibariyle baslicam zaten 5 tane cubugum kaldi
tekrardan test alicam
:2: :2:
BENİM BU AY KAÇINCI DENEMEM BİLMİYORUM:s DENİYORUZ İŞTE BAKALIM
AYIN 3 Ü İLE 8 İ ARASI RİSKLİ ZAMANLARMIŞ BEBEK İÇİN ÇALIŞCAZ BAKALIM HAYIRLSII BİŞE OLCAKMI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?