Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

şeyma tebrikler canım çok sevindim
ben de adet oldum kızlar yarın için randevu aldım dr dan klomen tedavisine başlayacağız
listeye 26 şubat olarak tekrar eklerseniz sevinirim

sağol .. üzülme hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın inş dualarım seninle

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

Blgs --------------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------- 8 Şubat

elisaist -------------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

hatcag ----------------11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy ----------------- 14 Şubat

xtuqcex ---------------- 15 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

pocapoca --------------- 26 Şubat

seda__ ---------------- 27 Şubat

a_d --------------------3 Mart

pocapoca düzelttim tarihini hayırlısı olur inşAllah...

evt canim bizde daha ilk aydayiz ama bu ay ümitsiz vakayim ben insallah marta

inşallah canım olmazsa bi ay daha sabret sonu hayırlı olsun yeter ki hepimize çok zor geliyo beklemek ama bi ay insan hayatında ne ki:95:ama insan sabırsızlanıyo işte neyse umarım en kısa zamanda gelir

çok teşekkür edrim ya valla buda insan moral buluyo umarım senin de Allah gönlüne göre verir canım

canım benim kan değerim 70,76 çıktı, yarın aynı saatlerde bidaha yaptırcam, bakalım ikiye katlamışmı diye, sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah

ayy kızlar ne güzel ya daha şubata girer girmez 2 tane hamile arkadaşımız çıktı bile maşallah maşallah inş hep böyle gider.
bakalım bu ay kaçtane gebe çıkartcaz.

bazen 2 gün önceden çıkıyor fakat en iyisi idrar testi yapacaksan eğer adet gününün 1 2 gün gecmesi gerekir ama kan testi adetten 1 hafta önce sonuç verebilir.

tsk edrım :) en ıyısı bekleyıp kafaya takmamak ama ınsanın elınde degıl ıstee şu merakımız yokmu başa bela :)

canım benim kan değerim 70,76 çıktı, yarın aynı saatlerde bidaha yaptırcam, bakalım ikiye katlamışmı diye, sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah

benimde sonucum 82.8 bende cuma yaptırıcam ikiye katlandımı diye malum daha önce dış gebelik geçmişim var..seninde perşembe yaptırman lazım iki günde bir katlanıyor değerler..

benimde sonucum 82.8 bende cuma yaptırıcam ikiye katlandımı diye malum daha önce dış gebelik geçmişim var..seninde perşembe yaptırman lazım iki günde bir katlanıyor değerler..

canım ben dün akşam saat 7 gibi yaptırdım, bu gün akşam 7 de 24 saat doluyo, yarın akşam 7 de 48 saat doluyo yani 48 saatte bir ikiye katlıyo diye biliyorum ama.. yani benimde ilk gebelik gelişme geriliği oldu ve kalp atışları durmuştu.. şimdi o yüzden tedbirli davranmaya çalışıyorum, tabi Hayırlısı olsun hakkımızda ama ben şimdi çarşambamı gitcem perşembemi, ben çarşamba gidim, önceki dr bana öyle yaptırıyodu canım, olmadı çarşamba yaparım, bide perşembe yaparım, dünkiyle onları karşılaştırırım...

merve doğru söylüyosun 48 saat olması lazım senin çarşamba akşamı benim perşembe sabahı yaptırmam lazım..geçen dış gebeliğimde az almadılar kan kolum mosmor olmuştu ne günlerdi ALLAH kimseye yaşatmasın

Kizlar bende bugun ovulasyon testlerime basliyorum bana sans dileyinnnn

canım bol şans umrım çok güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

saoll cnm insallah

aborjinos
hadi hayirlisi bakalim dualarim seninle canim. Insallah güzel olucak sonuclarimiz

Insallahhh cnm yaaa
bende bugun sitenin birinde okudum
bazi insanlar adet doneminden hemen sonra olurmus bunun icin iyice bakmak lazim diye
bende bugun itibariyle baslicam zaten 5 tane cubugum kaldi
tekrardan test alicam
:2: :2:

BENİM BU AY KAÇINCI DENEMEM BİLMİYORUM:s DENİYORUZ İŞTE BAKALIM
AYIN 3 Ü İLE 8 İ ARASI RİSKLİ ZAMANLARMIŞ BEBEK İÇİN ÇALIŞCAZ BAKALIM HAYIRLSII BİŞE OLCAKMI..

Insallahhh cnm yaaa
bende bugun sitenin birinde okudum
bazi insanlar adet doneminden hemen sonra olurmus bunun icin iyice bakmak lazim diye
bende bugun itibariyle baslicam zaten 5 tane cubugum kaldi
tekrardan test alicam
:2: :2:

Canim iyiki sölüyosun bende bütün bunlari dikkate alipta yapayim su testi bu ay baya bi zorlicam ben gerisini Allah nasip eder insallah hayirlisiylan

BENİM BU AY KAÇINCI DENEMEM BİLMİYORUM:s DENİYORUZ İŞTE BAKALIM
AYIN 3 Ü İLE 8 İ ARASI RİSKLİ ZAMANLARMIŞ BEBEK İÇİN ÇALIŞCAZ BAKALIM HAYIRLSII BİŞE OLCAKMI..

insallah olur canim en kisa zamanda.Hepimizin dilegi bu tez zamanda hayirlisi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…