Canim iyiki sölüyosun bende bütün bunlari dikkate alipta yapayim su testi bu ay baya bi zorlicam bengerisini Allah nasip eder insallah hayirlisiylan
Kizlar bende bugun ovulasyon testlerime basliyorum bana sans dileyinnnn
elisaist
canım benim 12 den vurmanı bekliyoruz çok heyecan yapma, heyecan stres hastalık vs. yumurtlama günlerini etkilermiş dikkat et kendine...
ben idrar testini adetten 3 gün önce yaptım çıktı erken döllendiyse testte çıkıyor..
Cnm 4 saatlik bir yiyip icmen olmucak
mesela ben en son saat 4de su ictim
aksam eve gittigimde 8de testi uygulucam
cunku cok icecek idrari inceltirmis buda LH hormonunda dengesizlik gosterirmis testte
birde soyle bir gercek var
12 ile 16 gune kadar diyorlar ya bu mumkun degil herkesde ayni olsun
ki bende eminim farklidir cunku aylardir sorun yasiyorum
ben suan elimdeki teste para vermedigim icin rahatim cunku ortalama 150 civari bu test
ama ben tukurukden olan buldum olmazsa onu alcam
birde baska markasi var o 200 felan
simdilik gerek yok diye dusunuyorum
Ama dedigim gibi tukurukk mantikli cunku 1 yil boyunca sinirsiz yapabiliyorsun ve 80 civari ucuz olan
ama idrardaki icinde 7 cucbuk sadece 7 kere yapabiliyorsun ve 100kusurlerde cnm
aneyyy cok pahalimis ya bu test ben dünyadan bi haber. Bende tükürükle yapilani alirim ama oda kalitelidir demi gene dogru sonucu versinde yeter..
Ben artik eve gidiyorum girebilirsem internete görüsürüz yine giremezsem yarina herkese iyi aksamlar....
cnm sana alcagim yerin linkini ozelden atiyorum
bu en iyisi
kızlar belim fena ağrıyor, temizlik yaptım eşimle de tartışınca hiç esirgemedim kendimi bi sürü ağır kaldırdım eğil kalk belim resmen tutuldu.. fasulyecik daha tutunmaz bana hayırlısı olsun ama kötü oldum şimdi
bişey olmaz ALLAHIN izniyle sende test yapsana bir an önce..
Bende canım sıkıldıkça test yapıyorum nede olsa 2 tl deyip:)
Reglim yeni bitti bu ay ki yumurtlamayı bekliyorum.hadi bakalım hayırlısı....
Herkese Selam Arkadaşlar... Biz de eşimle 5 aydır uğraşıyoruz bu 6. ayımız olacak. Ben de pko var, klomen kullandım geçen ay. Bu ay da kullancam sanırım. Bu ay beklenmeyem adet tarihim 4 Şubat. Ama bu ay pek umudum yok. Umutlarım Şubat ayı içerisine taşındı. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda mutlu haberlerimizi alırız..
Misa2005 ve psijoyi hoş geldiniz... Hepimiz için hayırlısı olsun ben yaptım testi beklendiği gibi gayet net kırmızı bi tek çizgi çıktı... Gerçi daha 8 günüm var ama işte heyecan yaptım
Sizleri de ekleyim listeye Misa2005 sen yazmamışsın beklenen adet tarihini...psijoyi ekledim canım seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?