bencede pil dayanmaz canim hergun .
Ama biz bugun itibariyle baslicaz artikin hayirlisi
Hazir 77e dusmusken
ayyy hadi hayirlisi bakalim
ben gune dune nazaran super basladim
bugun yeni testimide alirsam dahada iyi olcakkkk
hayirlisi canim ben bekliyorum senin güzel haberlerini senin beklenmeyen regl tarihin benden önce nasil olsa
bugun sessiz burasi yaaa
hakketten demi :)) bitek ikimiz variz heralde sedacim
banada oyle geliyor cnmm
bu arada Defne joy foster ölmus :2: :2:
hakketten demi :)) bitek ikimiz variz heralde sedacim
merhaba kızlar bende bugün ne kasık ağrısı ne karın ağrısı hiç bişey kalmadı:26:sizler ne alemdesiniz
gününüz güzel geçsin temennisiyle herkese merhaba..
defne joy foster ı ben de duydum şok oldum Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin çokkk zor...
Rabbim ölümün de hayırlısını nasip etsin...
Kızlar benim 1 hafta kaldı reglime, kan testi yaptırsam çıkar mı ?
benim bildgim cikar hatta 12 gun sonra bile cikarmis
ornegin en ilk korunmadigin 20 ocaksa cikar bugun 12. gun
sedacım 23-24-25-26 Ocak ilişki günlerim..
İ.netteki hesaba göre de ovulasyon günüm 26 Ocak...
İlk deneme olduğu için heyecan yapıyorum..Bir an önce öğreneyim diyorum hayırlısı olsun..
Bir de belirti falan yok ben de bikaç gün önce kasıklarıma saniyelik iğne batar gibi oldu o kadar...
xtuqcex
herkeze tunaydinnn:)
kizlar kasiklarimda once saniyelik batmalar olup geciyodu.DUn ve bgn de ufakta olsa sag kasigimda beni cok rahatsz etmiyen bir sizi var. bazen sizi bacagima vuruyo anlam veremedim.adetime 13 gun var ama adet olucam gibi hissediyorum.hayir olsun insallahhh.sizce bu kdri psikolojik olabilirmi?
herkeze tunaydinnn:)
kizlar kasiklarimda once saniyelik batmalar olup geciyodu.DUn ve bgn de ufakta olsa sag kasigimda beni cok rahatsz etmiyen bir sizi var. bazen sizi bacagima vuruyo anlam veremedim.adetime 13 gun var ama adet olucam gibi hissediyorum.hayir olsun insallahhh.sizce bu kdri psikolojik olabilirmi?
sedacım 23-24-25-26 Ocak ilişki günlerim..
İ.netteki hesaba göre de ovulasyon günüm 26 Ocak...
İlk deneme olduğu için heyecan yapıyorum..Bir an önce öğreneyim diyorum hayırlısı olsun..
Bir de belirti falan yok ben de bikaç gün önce kasıklarıma saniyelik iğne batar gibi oldu o kadar...
Cnm eger labaratuarda yaptircaksan ara sor deki kac gun icinde belli olur en son iliskim 23 ocak de sana zaten kesin bilgi verirler
ben ole yapmisdim cunku...
Ayyy insallah hamilesindir
bende bugun ovulasyon testimi alip baslicam
2. denemem benim bakalim
hayirlisini versin ALlahim
Cnm benim psikolijikde olabilir
hayirlisi olsun sikma sakin canini
adetım 1 subattı adet olmadım ıdrar testı yaptım negatıf cıktı adet olmazsam bır doktora gıdecem kanda bakılsın
adetım 1 subattı adet olmadım ıdrar testı yaptım negatıf cıktı adet olmazsam bır doktora gıdecem kanda bakılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?