Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

canım ya bir gün daha mı beklesem daha dün gece karar almıştım ayın 5 i ve 7 sini beklicem diye...
bu ay olmadı ben de ovulasyon testlerini denicem o an gelirse sana danışırım siparişimi veririm..

sen kendini nasil rahat hissediceksen cnm ole yap bence
bende bugun vericem siparisimi en iyisini arastiriyorum suan
bir kere alayim diye
cunku son aylarda surekli gecikmeler felan yasadigimdan istiyorum
birde hicbir insanin yani her insanin ayni olmazmis yumurtlamasi
ondan alicam kesin olsun istiyorum

cnm yrin bir daha dene eger hic cikmazsa dotora git
hemde ontrol olmus olur
tesekur ederım gecen hafta kahverengı lekelenmem olmustu o yuzden hamılelıkten supelendım ama bakalım nolacak bı doktora gıdecem genede taesekur ederım

beklenen regl tarihten 1 hafta önce kesin belli oluyo kan tahlilinde ama öncesini hic bilmiyorum canim. Ama kasik batmalari hamilelik belirtisi sanirsam insallah hamissindir canim

aborjinos seninle aramızda 1 gün var, BAT 9 şubat.. Ben gidiyorum dayanamıcam kesin çıkmasa da beta HCG değerini öğrenmiş olurum betaHCG 5 den küçükse hamile değiliz hayırlısı artık sonucu yazarım hoşçakalın...

adetım 1 subattı adet olmadım ıdrar testı yaptım negatıf cıktı adet olmazsam bır doktora gıdecem kanda bakılsın

canım seni hamis sayıyorum inşAllah öyledir..haberlerini bekliyoruz..

ayyy cnm cabuk git cabuk getir bize haberlerini insallahhhhhhhhh
bugun 3 hamilemizide verelim artikkk yaaaaaaaa

hadi hayirli güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende hic bir belirti olmadigindan ben regl günümü bekliycem artikin..

merhaba arkadaşlar dr randevum vardı klomen verdi c.tesi kullanmaya başlıcam diğer c.tesi tekrar gideceğim dilerim bu ay olsun

kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm

kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...

Cnm benım üzülmee daha adet tarıhıne cokk var Allahtan ümit kesilmez...

canım benim de senden iki gün sonra ama ben daha hiç test yaptırmayı düşünmedim çnkü daha çıkmayabilir sen de belirti falan varmı peki yine en iyi sen hissedersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…