canım ya bir gün daha mı beklesem daha dün gece karar almıştım ayın 5 i ve 7 sini beklicem diye...
bu ay olmadı ben de ovulasyon testlerini denicem o an gelirse sana danışırım siparişimi veririm..
tesekur ederım gecen hafta kahverengı lekelenmem olmustu o yuzden hamılelıkten supelendım ama bakalım nolacak bı doktora gıdecem genede taesekur ederım
cnm yrin bir daha dene eger hic cikmazsa dotora git
hemde ontrol olmus olur
tesekur ederım gecen hafta kahverengı lekelenmem olmustu o yuzden hamılelıkten supelendım ama bakalım nolacak bı doktora gıdecem genede taesekur ederım
beklenen regl tarihten 1 hafta önce kesin belli oluyo kan tahlilinde ama öncesini hic bilmiyorum canim. Ama kasik batmalari hamilelik belirtisi sanirsam insallah hamissindir canim
adetım 1 subattı adet olmadım ıdrar testı yaptım negatıf cıktı adet olmazsam bır doktora gıdecem kanda bakılsın
ayyy cnm cabuk git cabuk getir bize haberlerini insallahhhhhhhhh
bugun 3 hamilemizide verelim artikkk yaaaaaaaa
hadi hayirli güzel haberlerini bekliyoruz.aborjinos seninle aramızda 1 gün var, BAT 9 şubat.. Ben gidiyorum dayanamıcam kesin çıkmasa da beta HCG değerini öğrenmiş olurum betaHCG 5 den küçükse hamile değiliz hayırlısı artık sonucu yazarım hoşçakalın...
merhaba arkadaşlar dr randevum vardı klomen verdi c.tesi kullanmaya başlıcam diğer c.tesi tekrar gideceğim dilerim bu ay olsun
insallah canim benim merak etme subatin ilk günlerinden verimli basladik böle gider bu
inşallah canım burdaki herkesin son adet günleri olur 9ay boyunca görmezlerbebişler gelir
Canim bende cok psikolojik etkileniyom sanki hamilemisim gibi anlamak cok zor heralde ya regl günü gecikmeden(
çok güzel dilekler cnım katılıyorum ve sana da baarılar diliyorum:)
Bugün baya bi durgunuz biz yaa neden kine :44:
Bugün baya bi durgunuz biz yaa neden kine :44:
çok sancılı geçiyor adetim kasık,bel çok fena çokBugün baya bi durgunuz biz yaa neden kine :44:
kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm
kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?