kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm
Cnm benım üzülmee daha adet tarıhıne cokk var Allahtan ümit kesilmez...
canım benim de senden iki gün sonra ama ben daha hiç test yaptırmayı düşünmedim çnkü daha çıkmayabilir sen de belirti falan varmı peki yine en iyi sen hissedersin?
çok sancılı geçiyor adetim kasık,bel çok fena çok
kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm
bi de senn daha ilk denemenmiş sakın stres yapma stres yapına bebiş ihtimali azalıyo biliyorum olmazsa ben de üzülcem ama dışarıdan bakınca duruma daha çok yenisin bunda olmazsa bi daha ki ay olur sıkma kendini canım lütfen:)HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Kizlar ben bisey sorucam siz kan testlerini nerde yaptiriyorsunuz ??
elisaist
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm .
Cnm benim hicmi hic uzulme sakin
hersey gecicek bundan emin ol
bak hepimiz ayni anda hamis kalcaz sanirsam bana oyle geliyorrrrr
emin ol bundan super olucak hersey
istersen sende su ovulasyonu dene ne dersin
canım daha yeni evliyim 4 ay oldu, bu aya kadar vajinismusla uğraştık ocak ayında tam anlamıyla yendim..o derdi çekmeyen bilmez şükür atlattık şimdi sıra bebişte dedik..bir de etrafımda herkes hamile.. ben 27, eşim 28 yaşındayız... doktora gitsek 1 sene bekletcek..bilmiyorum artık nasip sağlıklıysak ki inşAllah bir sorunumuz yoktur bebiş için hiç bir engel yok... Yeter ki rabbim ol desin..dua ediyorum artık...
biz de ilk yılımızda istemedik hazirandan beri istiyoruz ama olmuyor ilk dr ekim ayında gittim ve kistim olduğunu öğrendim(çikolata kisti). ve doktor tedavi sürecini başlattı bu ay klomene başlıcam mesala ve tüp bebek için de hemen yönlendireceğini söyledi yani bir sorunun varsa (dilerim yoktur) 1 sene şartı yok ..ama 4 aylık evlisin acele etme biz 1,5 senelik evliyiz allah hayırlsını nasip etsin zamanı gelince olacağına inanıyorum bencanım daha yeni evliyim 4 ay oldu, bu aya kadar vajinismusla uğraştık ocak ayında tam anlamıyla yendim..o derdi çekmeyen bilmez şükür atlattık şimdi sıra bebişte dedik..bir de etrafımda herkes hamile.. ben 27, eşim 28 yaşındayız... doktora gitsek 1 sene bekletcek..bilmiyorum artık nasip sağlıklıysak ki inşAllah bir sorunumuz yoktur bebiş için hiç bir engel yok... Yeter ki rabbim ol desin..dua ediyorum artık...
biz de ilk yılımızda istemedik hazirandan beri istiyoruz ama olmuyor ilk dr ekim ayında gittim ve kistim olduğunu öğrendim(çikolata kisti). ve doktor tedavi sürecini başlattı bu ay klomene başlıcam mesala ve tüp bebek için de hemen yönlendireceğini söyledi yani bir sorunun varsa (dilerim yoktur) 1 sene şartı yok ..ama 4 aylık evlisin acele etme biz 1,5 senelik evliyiz allah hayırlsını nasip etsin zamanı gelince olacağına inanıyorum ben
teşekkür ederim canım hala umudumu koruyacağım regl olduktan sonra artık mart ayını değerlendirmeye bakcaz..
canım özel mesajla anlatır mısın ben de siparişimi vereyim inceleyim..
yazdim cnm ozelden
ben birazdan cikicam izlar aksam evden devam ederiz artik
biz de ilk yılımızda istemedik hazirandan beri istiyoruz ama olmuyor ilk dr ekim ayında gittim ve kistim olduğunu öğrendim(çikolata kisti). ve doktor tedavi sürecini başlattı bu ay klomene başlıcam mesala ve tüp bebek için de hemen yönlendireceğini söyledi yani bir sorunun varsa (dilerim yoktur) 1 sene şartı yok ..ama 4 aylık evlisin acele etme biz 1,5 senelik evliyiz allah hayırlsını nasip etsin zamanı gelince olacağına inanıyorum ben
yazdim cnm ozelden
ben birazdan cikicam izlar aksam evden devam ederiz artik
cnm hic sikma sen caniniel'sa'st
sedacım okudum ben de yazdım sana teşekkür ederim...
akşama 5,5 aylık hamile arkadaşıma gidiyoruz bizden 1 ay falan önce evlenmişlerdi ona ne zaman gitsem acayip özeniyorum bebiş kıyafetlerini falan gördüm harika... bize de nasip olur inşallah...
yine de umudumuzu kaybetmeyelim kızlar Allah büyük elbelt bizim de yüzümüz gülecek...iyi akşamlar herkese...
Canim sende kizin olursa Asya mi koycaksin ismini bende kücüklügümden beri bu ismi koymak istiyorum.
Allah tez zamanda hayirlisiylan göndersin insallah kiz erkek farketmez diyorum artik saglikli olsun yoklugunu aratmasin yeter.
evet canım eşimle şimdiden onun kavgasını ediyoruz daha ortada yokken
sağlık sıhhatli olsunikiside olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?