Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm

bi de senn daha ilk denemenmiş sakın stres yapma stres yapına bebiş ihtimali azalıyo biliyorum olmazsa ben de üzülcem ama dışarıdan bakınca duruma daha çok yenisin bunda olmazsa bi daha ki ay olur sıkma kendini canım lütfen:)HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Cnm benım üzülmee daha adet tarıhıne cokk var Allahtan ümit kesilmez...

canım benim de senden iki gün sonra ama ben daha hiç test yaptırmayı düşünmedim çnkü daha çıkmayabilir sen de belirti falan varmı peki yine en iyi sen hissedersin?

kızlar aslında daha 1 hafta var belki geç dölllenme olmuştur vs. diye umudumu kaybetmek istemiyorum ama ne bileyim insna çok bekleyince üzülüyor...
belirti falan yok ben de ara sıra kasıklarda iğne batması gibi bi sancı hissettim ama saniyelik... bir de adet olacakmışım gibi sancı değil de karıncalanma gibi bişey hissediyorum... ben belirtilere takılmıyorum herzamanki olağan şeyleri yaşıyorum... neyse demek ki 1 hafta öncesi test yaptırmamalıymışız... biraz daha bekleyelim...

çok sancılı geçiyor adetim kasık,bel çok fena çok

Canim gecmis olsun benim de cok agrili geciyor o günlerim ah neler cekiyom hamile olmayi bide o yüzden okadar cok istiyom biranönce en az 9 ay sanci manci olmicak :))

kızlar beta HCG 0,100 çıktı..BAT 9 Şubat ama ben ümidimi kaybettim değer çok düşük çıktı...
Hayırlısı değilmiş demek ki daha zamanı var...ama yine de ben çokkkkk üzüldüm

canimcim hayirlisi olsun ama erkende olabilir sen bekle bakalim tarihini olmadi marta insallah

canım daha yeni evliyim 4 ay oldu, bu aya kadar vajinismusla uğraştık ocak ayında tam anlamıyla yendim..o derdi çekmeyen bilmez şükür atlattık şimdi sıra bebişte dedik..bir de etrafımda herkes hamile.. ben 27, eşim 28 yaşındayız... doktora gitsek 1 sene bekletcek..bilmiyorum artık nasip sağlıklıysak ki inşAllah bir sorunumuz yoktur bebiş için hiç bir engel yok... Yeter ki rabbim ol desin..dua ediyorum artık...

Kizlar ben bisey sorucam siz kan testlerini nerde yaptiriyorsunuz ??

canım sağlık ocakları ücretsiz yapıyor.. aile hekiminin olduğu sağlık ocağına gidip yaptırabilirsin... ben özel hastanede yaptırdım 35-40 dakka da sonuç çıktı.. fiyatlar da değişiyor..
ben 20 tl ye yaptırdım, biri 18 diğeri 30 du...

Cnm benim hicmi hic uzulme sakin
hersey gecicek bundan emin ol
bak hepimiz ayni anda hamis kalcaz sanirsam bana oyle geliyorrrrr
emin ol bundan super olucak hersey
istersen sende su ovulasyonu dene ne dersin

Cnm benim hicmi hic uzulme sakin
hersey gecicek bundan emin ol
bak hepimiz ayni anda hamis kalcaz sanirsam bana oyle geliyorrrrr
emin ol bundan super olucak hersey
istersen sende su ovulasyonu dene ne dersin

teşekkür ederim canım hala umudumu koruyacağım regl olduktan sonra artık mart ayını değerlendirmeye bakcaz..
canım özel mesajla anlatır mısın ben de siparişimi vereyim inceleyim..

canım ben de 28 yaşındayım ve benim ilk denemem :)yakınlarımdan biliyorum sen en büyük zorluğu yenmişsin(vajinusmus)bundan sonra eminim çokdaha güzel olcak sanırım biraz sabra ihtiyacımız var:18:

Hamile olcagin günü beklemek ne zormus yaa sükür gene caresiz vaka degiliz eninde sonunda Allah in da yardimiyla olucak bebislerimiz.Ama daha ilk ay gecemedi sonrasi nasil geccek bilmem

biz de ilk yılımızda istemedik hazirandan beri istiyoruz ama olmuyor ilk dr ekim ayında gittim ve kistim olduğunu öğrendim(çikolata kisti). ve doktor tedavi sürecini başlattı bu ay klomene başlıcam mesala ve tüp bebek için de hemen yönlendireceğini söyledi yani bir sorunun varsa (dilerim yoktur) 1 sene şartı yok ..ama 4 aylık evlisin acele etme biz 1,5 senelik evliyiz allah hayırlsını nasip etsin zamanı gelince olacağına inanıyorum ben

Canim sende kizin olursa Asya mi koycaksin ismini bende kücüklügümden beri bu ismi koymak istiyorum.
Allah tez zamanda hayirlisiylan göndersin insallah kiz erkek farketmez diyorum artik saglikli olsun yoklugunu aratmasin yeter.

teşekkür ederim canım hala umudumu koruyacağım regl olduktan sonra artık mart ayını değerlendirmeye bakcaz..
canım özel mesajla anlatır mısın ben de siparişimi vereyim inceleyim..

yazdim cnm ozelden
ben birazdan cikicam izlar aksam evden devam ederiz artik

canım bu ay olmadı ben de giderim doktora bi sorun varsa önceden tedbiri alalım ama işte korkuyorum inşallah yoktur... kimi ister olmaz senelerce kimi de tek gecelik kaçamakta hemen olur nasip işte...

yazdim cnm ozelden
ben birazdan cikicam izlar aksam evden devam ederiz artik

sedacım okudum ben de yazdım sana teşekkür ederim...

akşama 5,5 aylık hamile arkadaşıma gidiyoruz bizden 1 ay falan önce evlenmişlerdi ona ne zaman gitsem acayip özeniyorum bebiş kıyafetlerini falan gördüm harika... bize de nasip olur inşallah...

yine de umudumuzu kaybetmeyelim kızlar Allah büyük elbelt bizim de yüzümüz gülecek...iyi akşamlar herkese...

cnm hic sikma sen canini
ben 3. yilimda simdi istedim gecen ay ve bak bu 2. ayimiz olcak
olucagi varsa olur zaten
ama tabiki Allah bize akil vermis mantik vermis
ona gore yontemlerimizi tabiki kullanicaz
herseyde yoluna gircek ve hepimiz 9 ayda ayni araliklarla dogum yapcaz bence

benim adet tarihimde 10 şubat.inşallah olmam.1,5 senedir uğraş veriyorum beklemek çok zor.hatta dayanılmaz.yumurtlamadan sonraki günler sanki geçmiyor.her ay hüsrana uğramaktan sıkıldım.bu ay umutlanmayacağım diyorum ama olmuyor.yine bekliyorum mecburen.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Canim sende kizin olursa Asya mi koycaksin ismini bende kücüklügümden beri bu ismi koymak istiyorum.
Allah tez zamanda hayirlisiylan göndersin insallah kiz erkek farketmez diyorum artik saglikli olsun yoklugunu aratmasin yeter.

evet canım eşimle şimdiden onun kavgasını ediyoruz daha ortada yokken
sağlık sıhhatli olsun ikiside olsun bence

evet canım eşimle şimdiden onun kavgasını ediyoruz daha ortada yokken
sağlık sıhhatli olsun ikiside olsun bence

bende kizim olursa
kayla ecirna
istedigim isim cift isim oymak istedigimden
en begendigim ve koyucagim isim bu
KAYLA ECIRNA

selam kızlar nasılsınız...ben annemdeyim 10 gün falan kalcam... adetime de 3 gün kaldı heycanla bekliyorum inş bebişim gelmiştir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…