selam kızlar nasılsınız...ben annemdeyim 10 gün falan kalcam... adetime de 3 gün kaldı heycanla bekliyorum inş bebişim gelmiştir hayırlısıyla
kızlar mrb .ben 6 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum,en son aralık topiğine yazmıştım.ne yazzıkki hamile kalamadım.ocağı es geçtim.şimdi şubattayım.ocağı es geçmemin nedeni klomen kullanmamam.ben 2 ay kullandım olmadı.Neyse arkadaşlar addet tarihim 28 şubat.Ama moralim çok bozuk.doktor bu ay için hsg istedi ve eşimden sperm tahlili.eşim bir türlü yanaşmıyor tahlil vermeye.dün hsg çektirmeye çıkıyordum evden benimle kavga etmeye başladı.ben çocuk istemiyorum diye.Arkadaşlar aslında istediğini biliyorum ama 6 aydır olmayınca bir tuhaf oldu.psikolojisi bozuldu.Gel bir sorun varsa bulalım gidelim şu doktorlara diyorum.ama sanırım kendinde sorun çıkar diye korkuyor.Oysa sorun varsa bulsak çözüm üretsek diyorum.kızlar yardım edin nasıl ikna edcem kocamıçok sıkıntıdayım...
Cnm bu tamamen farklı bır durum .
Yanı şöyle diyim eşini en iyi sen tanırsın sen buırda ne kadar anlatsanda bız onun huylarını bılemeyız yada kendı adım soleyım bılemem.
Ama soyle bırsey dıyebılırsın
Bugun cocuk ıstemıyorum dersın ama ya bırgun ıstersen ve ozaman tedavım cok gec kalındıysa de.
Yanı emınımkı zor bır surec atlatıyorsunuz buda esını etkıledı
fakat sakınce konusmanz lazım
esın tamamen cocugu cok ıstemelıkı buna yanassın cnm
bunun baska yolu yok sanırım...
Allah yardımcın olsun
cvp yazdığın için saol canım.ben dedim 30 yaşına geldiğimizde ya olmazsa diye.sadece kafasını sallayıp olu olur diyor.neyse allahın bir bildiği vardır diyorum.ve bu ay listeye beni de eklemenizi istiyorum.Allahın mucizeleri bitmez.belki yüzüme bakar.allah bütün bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.
bende kizim olursa
kayla ecirna
istedigim isim cift isim oymak istedigimden
en begendigim ve koyucagim isim bu
KAYLA ECIRNA
kızlar mrb .ben 6 aydır korunmamama rağmen hamile kalamıyorum,en son aralık topiğine yazmıştım.ne yazzıkki hamile kalamadım.ocağı es geçtim.şimdi şubattayım.ocağı es geçmemin nedeni klomen kullanmamam.ben 2 ay kullandım olmadı.Neyse arkadaşlar addet tarihim 28 şubat.Ama moralim çok bozuk.doktor bu ay için hsg istedi ve eşimden sperm tahlili.eşim bir türlü yanaşmıyor tahlil vermeye.dün hsg çektirmeye çıkıyordum evden benimle kavga etmeye başladı.ben çocuk istemiyorum diye.Arkadaşlar aslında istediğini biliyorum ama 6 aydır olmayınca bir tuhaf oldu.psikolojisi bozuldu.Gel bir sorun varsa bulalım gidelim şu doktorlara diyorum.ama sanırım kendinde sorun çıkar diye korkuyor.Oysa sorun varsa bulsak çözüm üretsek diyorum.kızlar yardım edin nasıl ikna edcem kocamıçok sıkıntıdayım...
ilk defa duydum canim bu isimleri anlamlari ne kulaga cok hos geliyolar..
KAYLA 1. Pür, saf, katıksız 2. Kötülükten uzak, masum
ECIRNA zaten bu bir dua hemde cok guzel bir dua
kizim olursa hayalim bu .)
birde en yakin arkadasim kardesim dedigim insan bir hollandali .)
adida renate
sanirim kkizimin gobek adi Renate olur .)
turkiyede bir manasi olsaydi koyardim
esim bu takintima delirsede
Bu arada sanada gunaydin cnm seni gormek nme guzelll
ben siparisimi verdim tukuruk testimin
yarin gelicek ama biz dunden basladikk yaramazliklara
ve hic kalkmadan yattim
ayyy hadi bakkalim
ama dun idrar testinde negatif cikdi ovulasyon gunum
isimler cokhosuma gitti belkim calabilirim.
Erken baslaman iyi olmus cünkü spermler 3 gün canli kalabiliyomus bazen icerde. Belkimbiri tutunur tutardün durgun du bugün heyecanli gecer insallah yeni hamisler gelir aramiza
ayy insallah
aaaaaaaaaaa size anlatmayi unuttum
gece ruyamda bir kizim oluyor ama hamile oldugumu gormuyorum direk bir kizim var
sari takim var beyaz battaniye ole geziyorum kizimla sonra anneme gidiyorum
annem diyor kizim bu sogukta cocukla gezilirmi
dedim anne ne bileyim geziyorum iste felan
annem aldi kucagimdan felan
sonra deniz gordum masmavi
ayyy hayirlisi insallahhhhhhhh
isim olayindada tabiki calabilirsin cnm
suan 6 aylik hamile arkadasimin kizinin ismi derin benim onerim ustune
ecirna derin oluyor
Canim sende kizin olursa Asya mi koycaksin ismini bende kücüklügümden beri bu ismi koymak istiyorum.
Allah tez zamanda hayirlisiylan göndersin insallah kiz erkek farketmez diyorum artik saglikli olsun yoklugunu aratmasin yeter.
Cnm bu tamamen farklı bır durum .
Yanı şöyle diyim eşini en iyi sen tanırsın sen buırda ne kadar anlatsanda bız onun huylarını bılemeyız yada kendı adım soleyım bılemem.
Ama soyle bırsey dıyebılırsın
Bugun cocuk ıstemıyorum dersın ama ya bırgun ıstersen ve ozaman tedavım cok gec kalındıysa de.
Yanı emınımkı zor bır surec atlatıyorsunuz buda esını etkıledı
fakat sakınce konusmanz lazım
esın tamamen cocugu cok ıstemelıkı buna yanassın cnm
bunun baska yolu yok sanırım...
Allah yardımcın olsun
merve1 dün akşamki beta sonuçların nasıl çıktı bize haber ver?
canım dün akşam test sonucum 197,20 çıktı, ilk yaptığım 70,76 idi, 48 saat sonrası 197,20 sanırım iyigerçi ikisinide farklı hastanede yaptırdım ama , sonuç iyi gibi gözüküyo tabi hayırlısı ben bu gebelikten çok umutluyum inşallah, mutluyum
kızlar bu arada gerçekten herşeyin zamanı var, ben bunu bu ay hamile kalınca anladım,çünkü geçen ay ve öncesi yumurtlamadan bir hafta önce başlıyodum, yumurtlamadan bir hafta sonrasına kadar gün aşırı ilişki yapıyodum, olmuyodu, ocağın 4 dü adet oldum adetim bitti, sonra bi kaşıntı başladı vajinal, kendi dr.uma gittim bana mantar olmuşun dedi, ocak 14 gittim, 1 hafta ilişki olmasın dedi, iyileşsin mantarın dedi, sonra bana 5 günlük ilaç, fitil tedavisi verdi, bu arada yumurtana bakalım dedi, baktı o gün 13 mm di, önümüzde haftanın ortalarında çatlar dedi, ilaçlarım 18 ocak akşamı bitti ve ben dr dinlemeden ayın 20 sinde bide 22 sinde ilişkiye girdim, sonra bidaha girmedim, ve şimdi hamileyim yani herşeyin zamanı var, çok şükür Allaha, şimdi duam sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olması inşallah
Hamile olcagin günü beklemek ne zormus yaa sükür gene caresiz vaka degiliz eninde sonunda Allah in da yardimiyla olucakbebislerimiz.Ama daha ilk ay gecemedi sonrasi nasil geccek bilmem
ya evet daha ilk ay ama ne kadar stres yaptık ama bana bu ay olmicak gibi geliyo neyse hayırlısı olsun da ama yine de bi an önce olsa keşke çoooooooooook özledim bebişimiumarım çok beklemeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?