Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

canım ikimizinki aynıydı değilmi ssen ne zaman test yaptın ben daha yapmadım varmı belirtiler yada belirtilerin neler sanırım sen hamilesin

evet ben salı sabah test yaptım pozitif çıktı belirtim adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı belime vuruyordu normalde benim adet ağrım bu kadar erken olmaz ondan şüphelendim test yaptım sende yaaaaapppp

oooo hayırlı olsun canım çok sevindim baya erken belli olmuş senin sabah ilk idrarınla mı yapmıştın? bende yarın sabah yapıyım diyorum

selam kızlar ben geldim bugün regl günüm bakalım olcakmmıım hiç olcakmışım hissi yok inşallah

canım nerelerdesiniz liste başı olanlar kaybolmasın bir yere

yahu ben 1 hafta kala kan testine gittim gerçi moralimi bozup geldim ama olsun

elamtuğbam yap testi hemen innşşAllah hamissindir

canım nerelerdesiniz liste başı olanlar kaybolmasın bir yere

yahu ben 1 hafta kala kan testine gittim gerçi moralimi bozup geldim ama olsun

elamtuğbam yap testi hemen innşşAllah hamissindir

canım yarın sabah test yapcam ve hemen haber etcem yok sanırım hiç belirti yok çünkü hayırlısı

oooo hayırlı olsun canım çok sevindim baya erken belli olmuş senin sabah ilk idrarınla mı yapmıştın? bende yarın sabah yapıyım diyorum

bende anlamadım herhade erken döllendi ki erken belli oldu teste...ben sabah idrarıyla yaptım sende sabah yap testi bizede haber ver...

canım yarın sabah test yapcam ve hemen haber etcem yok sanırım hiç belirti yok çünkü hayırlısı

inş hamilesindir canım yap hemen söyle bizi merakdan öldürmeadet günü 4 nisan olup hamile kalan iki kişiyiz hadi sende katıl aramıza üçleyelim...

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba --------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi ------------------ 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ---------------- 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos --------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
aygunes --------------- 19 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ----------------- 23 Şubat
LoveLy_ --------------- 24 Şubat
pocapoca -------------- 26 Şubat
seda__ ---------------- 27 Şubat
sementa33 ------------ 28 Şubat
vildan41 --------------- 28 Şubat
a_d ----------------------3 Mart

varmı topikte hamile olan tatildeydim ben sende ne var ne yok

liste burda canım Merve ve Şeyma yeni annelerimiz Listenin tamamı hedef kitlemiz inşAllah
Canım benim bat 9 Şubat, ben akıllı bir anlık gaz ve merakla 2 Şubat ta kan testi yaptırdım malum sonuç negatif... O an yıkıldım üzüldüm ama daha 7 gün vardı umudumu kaybetmedim...5 gün sonra belli olur.. Nasip inşAllah bizim de göbişimiz şişer...

Sbah erkenden annemin yanına gitcem ve orda kalcam, ben nasıl öğrencem sizi çatlarım meraktan.. Annemlerden girmeye çalışırım ya kızlar alın bi test yapın gitsin nolurrr merak ediyorum ben

Reglıme 3 gün var gerçi 2 gün önce test yaptım 2 tane peşpeşeolumsuz çıktı ama umut tükenmiyor işte bugün gögüslerimde ağrı var sivilcelendim sanırım adet olucam :s:s:s

Reglıme 3 gün var gerçi 2 gün önce test yaptım 2 tane peşpeşeolumsuz çıktı ama umut tükenmiyor işte bugün gögüslerimde ağrı var sivilcelendim sanırım adet olucam :s:s:s

hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa bidahakine benimde haftaya regl günüm ama herzamanki belirtiler var bende bu ay negatifim

canım son listeyi yukarda düzenledim orda eklisin hadi bakalım yaramazlığın bol olsun

kızlar çamaşırları toplucam ütü yapcam bulaşıkları yerleştircem sonrasında görüşürüz...

eklediğin için sağol arkadaşım .ben daha yeni evliiyim aslında ama geçen ay bir kaza yaşadık. sonra bebeğin hayali bile çok güzel geldi ikimize ve bu aydan itibaren bebek çalışmalarına başlamaya karar verdik. şuan adetimin 4. günü. yarın akşam temizlenicem veeee haydi bismillahhh:))) inş hepimiz için çok güzel bir ay olur ve göbüşlerimiz dolar

herkese iyi akşamlar nasılsınız?benim ağrılarım hala geçmedi gerçi ilk günkü gibi değil ama hiiiiç bu kadar ağrılı bi adet dönemi geçirmedim yaaa:78:günleri gelenler var mı bi hereketlilik???listemiz hamilelerle dolar inşalllah

canım öncelikle hoşgeldin...gününü bekleyecek olanlardansın sen de.. inşAllah hamişssindir
şu bahsettiğiniz göğüs ağrısı evlenmeden önce de yoktu şimdi de yok.. Sivilce bende de 1-2 tane çıktı ben adet olcam ya

selam kızlar
öncelikle hamiş arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek istiyorum, allah sağ salim kucaklarına bebişlerini almak nasip eder inşallah. bende 9 şubatı bekliyorum ama en somut adet belirtisi olan sivilcelerim çıktılar bu yuzden umutlarım azalıyo ama genede daha 5 günüm var.. bu arada geçen gece gördüğüm tüyayı paylaşmak istiyorum sizinle; rüyamda hamileyim ve cok mutluyum sağ göğsümdede acayip bir ağrı var ama hamile oldugum için umursamıyorum, derken bir kızım oluyo cılız ve yeşil gözlü bir kız doğuruyorum, mutluluktan havalara uçuyorum ama göğsümdeki agrı daha da artıyo tabii, kızımı emzirmek için göğsümü açıyorum birde ne göreyim derimin altında testere gibi bişi var ve deriyi neredeyse yırtıp dışarı çıkacak, elimle yokluyorum derken uyanıyorum birde bakıyorumki eşimin koca kafası göğsümün üstünde horul horul uyuyo

hayırlara çıksın inşallah bu neki şimdi :26::26::26:

hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa bidahakine benimde haftaya regl günüm ama herzamanki belirtiler var bende bu ay negatifim

:S:S ya haberlerde bebişleri çöpe atanlar öldürenler bunlarda anne(nasıl anneler tartışılır tabi) bizde bekleye bekleye bir hal olduk yaa gelsin artık bebeğimiz allahımmmm duy sesimizi

önceden dikkat etmzdm adet gelirdi olurdum bende oram ağrıyor buram ağrıyor diye hiç incelemedim ben.inş.... hamileyizdir......bu arada hoşbulduk

süpersin yaaa sen beni güldürdün allahta seni güldürsün hahah

Sbah erkenden annemin yanına gitcem ve orda kalcam, ben nasıl öğrencem sizi çatlarım meraktan.. Annemlerden girmeye çalışırım ya kızlar alın bi test yapın gitsin nolurrr merak ediyorum ben
ay canım hep 4 şubat olanlar hamile kalmış inşallah bende hamileyimdir yaaaa yarın sabah 7 gibi haber ederim

hayra yoralım canım hayır olur inşAllah...ama rüyanın finaline çok güldüm allah seni seninle bat günümüz aynı, o pis sivilceler bende de var 1-2 diyodum 3-4- olmuşlar:84::84:
Allah ım yüzümüzü güldürür inşAllah...

ay canım hep 4 şubat olanlar hamile kalmış inşallah bende hamileyimdir yaaaa yarın sabah 7 gibi haber ederim

aminn canım ben 8 de çıkcam evden o zaman okurum mesajını bak uyuya kalma 7 de açacam pc yi...

önceden dikkat etmzdm adet gelirdi olurdum bende oram ağrıyor buram ağrıyor diye hiç incelemedim ben.inş.... hamileyizdir......bu arada hoşbulduk

canım seni de listeye alayım hem son halini bir görelim valla ben adet günü karnım ağrır hem de nasıl bir ağrı ağlarım majezik içerim olmadı ablam iğne yapardı öyle dinerdi ağrım.. evlendik gene aynı az da üşüttük mü günüm zehir olur ölürüm ağrıdan önce bacaklarım dizden yukarısı sonra karnım offff üstüne ekstra sinir donarım üşürüm.. bu ay da böyle olcam üşüttüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…