canım ikimizinki aynıydı değilmi ssen ne zaman test yaptın ben daha yapmadım varmı belirtiler yada belirtilerin neler sanırım sen hamilesin
evet ben salı sabah test yaptım pozitif çıktı belirtim adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı belime vuruyordu normalde benim adet ağrım bu kadar erken olmaz ondan şüphelendim test yaptım sende yaaaaapppp
selam kızlar ben geldim bugün regl günüm bakalım olcakmmıım hiç olcakmışım hissi yok inşallah
canım nerelerdesiniz liste başı olanlar kaybolmasın bir yere
yahu ben 1 hafta kala kan testine gittim gerçi moralimi bozup geldim ama olsun
elamtuğbam yap testi hemen innşşAllah hamissindir
oooo hayırlı olsun canım çok sevindim baya erken belli olmuş senin sabah ilk idrarınla mı yapmıştın? bende yarın sabah yapıyım diyorum
canım nerelerdesiniz liste başı olanlar kaybolmasın bir yere
yahu ben 1 hafta kala kan testine gittim gerçi moralimi bozup geldim ama olsun
elamtuğbam yap testi hemen innşşAllah hamissindir[/QUO
varmı topikte hamile olan tatildeydim ben sende ne var ne yok
canım yarın sabah test yapcam ve hemen haber etcem yok sanırım hiç belirti yok çünkü hayırlısı
canım yarın sabah test yapcam ve hemen haber etcem yok sanırım hiç belirti yok çünkü hayırlısı
varmı topikte hamile olan tatildeydim ben sende ne var ne yok
Reglıme 3 gün var gerçi 2 gün önce test yaptım 2 tane peşpeşeolumsuz çıktı ama umut tükenmiyor işte bugün gögüslerimde ağrı var sivilcelendim sanırım adet olucam :s:s:s
canım son listeyi yukarda düzenledim orda eklisin hadi bakalım yaramazlığın bol olsun
kızlar çamaşırları toplucam ütü yapcam bulaşıkları yerleştircem sonrasında görüşürüz...
Reglıme 3 gün var gerçi 2 gün önce test yaptım 2 tane peşpeşeolumsuz çıktı ama umut tükenmiyor işte bugün gögüslerimde ağrı var sivilcelendim sanırım adet olucam :s:s:s
hayırlısı olsun canım bu ay olmazsa bidahakine benimde haftaya regl günüm ama herzamanki belirtiler var bende bu ay negatifim
canım öncelikle hoşgeldin...gününü bekleyecek olanlardansın sen de.. inşAllah hamişssindir
şu bahsettiğiniz göğüs ağrısı evlenmeden önce de yoktu şimdi de yok.. Sivilce bende de 1-2 tane çıktıben adet olcam ya
selam kızlar
öncelikle hamiş arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek istiyorum, allah sağ salim kucaklarına bebişlerini almak nasip eder inşallah. bende 9 şubatı bekliyorum ama en somut adet belirtisi olan sivilcelerim çıktılar bu yuzden umutlarım azalıyo ama genede daha 5 günüm var.. bu arada geçen gece gördüğüm tüyayı paylaşmak istiyorum sizinle; rüyamda hamileyim ve cok mutluyum sağ göğsümdede acayip bir ağrı var ama hamile oldugum için umursamıyorum, derken bir kızım oluyo cılız ve yeşil gözlü bir kız doğuruyorum, mutluluktan havalara uçuyorum ama göğsümdeki agrı daha da artıyo tabii, kızımı emzirmek için göğsümü açıyorum birde ne göreyim derimin altında testere gibi bişi var ve deriyi neredeyse yırtıp dışarı çıkacak, elimle yokluyorum derken uyanıyorum birde bakıyorumki eşimin koca kafası göğsümün üstünde horul horul uyuyo
hayırlara çıksın inşallah bu neki şimdi :26::26::26:
ay canım hep 4 şubat olanlar hamile kalmış inşallah bende hamileyimdir yaaaa yarın sabah 7 gibi haber ederimSbah erkenden annemin yanına gitcem ve orda kalcam, ben nasıl öğrencem sizi çatlarım meraktan.. Annemlerden girmeye çalışırım ya kızlar alın bi test yapın gitsin nolurrr merak ediyorum ben
selam kızlar
öncelikle hamiş arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek istiyorum, allah sağ salim kucaklarına bebişlerini almak nasip eder inşallah. bende 9 şubatı bekliyorum ama en somut adet belirtisi olan sivilcelerim çıktılar bu yuzden umutlarım azalıyo ama genede daha 5 günüm var.. bu arada geçen gece gördüğüm tüyayı paylaşmak istiyorum sizinle; rüyamda hamileyim ve cok mutluyum sağ göğsümdede acayip bir ağrı var ama hamile oldugum için umursamıyorum, derken bir kızım oluyo cılız ve yeşil gözlü bir kız doğuruyorum, mutluluktan havalara uçuyorum ama göğsümdeki agrı daha da artıyo tabii, kızımı emzirmek için göğsümü açıyorum birde ne göreyim derimin altında testere gibi bişi var ve deriyi neredeyse yırtıp dışarı çıkacak, elimle yokluyorum derken uyanıyorum birde bakıyorumki eşimin koca kafası göğsümün üstünde horul horul uyuyo
hayırlara çıksın inşallah bu neki şimdi :26::26::26:
ay canım hep 4 şubat olanlar hamile kalmış inşallah bende hamileyimdir yaaaa yarın sabah 7 gibi haber ederim
önceden dikkat etmzdm adet gelirdi olurdum bende oram ağrıyor buram ağrıyor diye hiç incelemedim ben.inş.... hamileyizdir......bu arada hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?