Canim benim ne güzel rüyalar bunlar Allah hayira cikarsin insallah sanirim artik senden güzel haberler alicaz insallah insallaaaaaaah
kızlar benimde adet tarihim 11 şubat bende bekliyorum 2.deneme ama çok istiyorum öncesindede hap kullandım bu yüzden çok endişeliyim çok korkuyorum ya olmazsa diye hep dua ediyorum inşallah benimde çocuğum olur aklma hep kötü şeyler geliyo ister istemez
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba kızlar,topiğinizin sayfalarını okudum ve ben de bu sayfada olmalıyım dedim
Benim bu ay ilk denememdi,adet günüm 6 şubat.Ama şu son bir haftadır bütün adet belirtilerini yaşıyorum,kasıklarım ağrıyo,belim ağrıyo falan,bir de midem çok ağrıyor.İşte 1 hafta içinde bende anlarım hamile olup olmadığımı.Olmadı artık martta güzel haberler alırız,hayırlısı olsun.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
kızlar benimde adet tarihim 11 şubat bende bekliyorum 2.deneme ama çok istiyorum öncesindede hap kullandım bu yüzden çok endişeliyim çok korkuyorum ya olmazsa diye hep dua ediyorum inşallah benimde çocuğum olur aklma hep kötü şeyler geliyo ister istemez
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 --------------- 1 Şubat
seyma4 --------------- 4 Şubat
elatugba --------------- 4 Şubat
apsaras --------------- 4 Şubat
merve1 ---------------- 4 Şubat
psijoyi -------------- 4 Şubat
pelin67 --------------- 5 Şubat
Hacer22 --------------- 6 Şubat
neşelikız -------------- 6 Şubat
civciv89 --------------- 8 Şubat
reyhan85 ----------------- 8 Şubat
elisaist -------------------- 9 Şubat
tenniterenne ---------- 9 Şubat
aborjinos --------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ----------------11 Şubat
nelit -------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
aygunes --------------- 19 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ----------------- 23 Şubat
LoveLy_ --------------- 24 Şubat
pocapoca --------------- 26 Şubat
seda__ ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
a_d --------------------3 Mart
canım aramıza almak ne demek burdaki herkes adına hoşgeldin diyorum.. işte herkesin kafasını karıştıran belirtiler, gebelik ve adet belirtileri birbirine çok yakındır..kiminde ise hiç bir belirti olmaz... her şey nasip , benim de ilk denememdi.. seni de listeye alıyorum bikaç güne iyi haberlerini alırız inşAllah... Rabbim aratmasın bu ay olmadı mart a inşAllah...
listede ben yokum beni almamışsın
canım yazmamışsın ya da benim gözümden kaçmıştır söyle hemen düzelteyim..
Kızlar gece ben de bir rüya gördüm öncelikle hayır olur inşAllah diyelim...
Rüyamda ayran içiyordum tadı nasıl güzeldi tuzlu tam sevdiğim gibi resmen içimi ferahlattı...
Bugün baktım tabirine evli iseniz hayırlı güzel bir evlada işaretmiş(İnşAllah)
Eşime anlatıyorum rüyamı o da dedi ben de rüyamda ikimizin alyanslarını gördüm-ki eşim pek rüya
görmez... Onun tabirinde de alyans görmek bekarsa evliliğe evliyse çocuğa işaretmiş...
Rüyamız ne olursa olsun hayra yormk gerekirmiş şimdi ezan okunuyor dua ediyorum rabbim hepimize
önce sizlere sonra bana nasip eder inşAllah...
ekledim canım kusura bakma gözden kaçırmışım affetyanlış anlamadıysam adet tarihini yazıyoruz eğer öyleyse benimki 6 şubat çok heyecanlıyım elisaist çoook
aminnn canım şu mübarek günde inşAllah yorumladığımız gibi çıkar...Aminnn inşallah canım benım . Bende 1 hafta önce çiçek görmüştüm oda hamılelık demekmiş.
İnşallah rüyalarımız gerçek olurr
ekledim canım kusura bakma gözden kaçırmışım affet
aminnn canım şu mübarek günde inşAllah yorumladığımız gibi çıkar...
kızlar bi sorum olacak, adetine 1 hafta kala hala akıntısı olan var mı? Öncelikle şunu açıklayayım..
Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.
Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.
Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.
Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajina da yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar...
Şimdi buna göre adete 1 hafta kala akıntınız devam ediyorsa hamilesinizdir, çünkü gebelikte akıntı artar.. Ben de akıntı normal var yok gibi bişey ama hiç yok diyemem bilmiyorum sizler de durum nedir?
benide eklermisiniz listeye bende şubatta hamile kalmak isteyenlerdenim. beklenmeyen adet tarihim 28 şubat
canım son listeyi yukarda düzenledim orda eklisin hadi bakalım yaramazlığın bol olsun
kızlar çamaşırları toplucam ütü yapcam bulaşıkları yerleştircem sonrasında görüşürüz...
ekledim canım kusura bakma gözden kaçırmışım affet
aminnn canım şu mübarek günde inşAllah yorumladığımız gibi çıkar...
kızlar bi sorum olacak, adetine 1 hafta kala hala akıntısı olan var mı? Öncelikle şunu açıklayayım..
Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler KURU günler sayılır.
Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.
Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada ISLAKLIK olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.
Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajina da yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar...
Şimdi buna göre adete 1 hafta kala akıntınız devam ediyorsa hamilesinizdir, çünkü gebelikte akıntı artar.. Ben de akıntı normal var yok gibi bişey ama hiç yok diyemem bilmiyorum sizler de durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?