Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Canim benim ne güzel rüyalar bunlar Allah hayira cikarsin insallah sanirim artik senden güzel haberler alicaz insallah insallaaaaaaah

canım aminnn inşAllah.. benim hala ümidim var haftaya çoğumuzun belli olur hayırlısı..

canım hoşgeldin listeye seni de ekleyim.. içini ferah tut, Allah tan ümit kesilmez sakın umudunu yitirme inşAllah bu ay tüm bekleyenlerin yüzü güler...

Merhaba kızlar,topiğinizin sayfalarını okudum ve ben de bu sayfada olmalıyım dedim
Benim bu ay ilk denememdi,adet günüm 6 şubat.Ama şu son bir haftadır bütün adet belirtilerini yaşıyorum,kasıklarım ağrıyo,belim ağrıyo falan,bir de midem çok ağrıyor.İşte 1 hafta içinde bende anlarım hamile olup olmadığımı.Olmadı artık martta güzel haberler alırız,hayırlısı olsun.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat
seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat
merve1 ---------------- 4 Şubat

psijoyi -------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

neşelikız -------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------- 8 Şubat

elisaist -------------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

hatcag ----------------11 Şubat

nelit -------------- 11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy ----------------- 14 Şubat

xtuqcex ---------------- 15 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

pocapoca --------------- 26 Şubat

seda__ ---------------- 27 Şubat

sementa33 --------------- 28 Şubat

a_d --------------------3 Mart

Son düzenleme:

canım aramıza almak ne demek burdaki herkes adına hoşgeldin diyorum.. işte herkesin kafasını karıştıran belirtiler, gebelik ve adet belirtileri birbirine çok yakındır..kiminde ise hiç bir belirti olmaz... her şey nasip , benim de ilk denememdi.. seni de listeye alıyorum bikaç güne iyi haberlerini alırız inşAllah... Rabbim aratmasın bu ay olmadı mart a inşAllah...

benimde ikinci deneyişim tatlım aklına kötü şeyler getirme allahtan hayırlısını iste inşallah hamile haberini duyarız kalbini temiz tut sen

listede ben yokum beni almamışsın

Ben de hoşbuldum diyorum,ben bilmiyordum adetle gebelik belirtilerinin benzediğini,burda öğrendim valla,hatta ben geçen hafta belim karnım falan ağrıyınca hımm bu ay olmamış demekki demiştim kendi kendime.Burdaki yazıları görünce yeniden umutlandım.Bakalım bekliycez artık.

Aminnn inşallah canım benım . Bende 1 hafta önce çiçek görmüştüm oda hamılelık demekmiş.
İnşallah rüyalarımız gerçek olurr

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba --------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi ------------------ 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ---------------- 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos --------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
aygunes --------------- 19 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ----------------- 23 Şubat
LoveLy_ --------------- 24 Şubat
pocapoca -------------- 26 Şubat
seda__ ---------------- 27 Şubat
sementa33 ------------ 28 Şubat
vildan41 --------------- 28 Şubat
a_d ----------------------3 Mart

Son düzenleme:
teşekkür ederim... inşallah nazar boncuklarının yanıda hamiş resmi ve bebek resmi görürüz aminnnnn

gittikce fazlasiyoruz ne güzel herkese hosgeldiniz diyorum

insallah en kisa zamanda bu listedeki herkesin yaninda olucak

yanlış anlamadıysam adet tarihini yazıyoruz eğer öyleyse benimki 6 şubat çok heyecanlıyım elisaist çoook
ekledim canım kusura bakma gözden kaçırmışım affet

Aminnn inşallah canım benım . Bende 1 hafta önce çiçek görmüştüm oda hamılelık demekmiş.
İnşallah rüyalarımız gerçek olurr
aminnn canım şu mübarek günde inşAllah yorumladığımız gibi çıkar...
kızlar bi sorum olacak, adetine 1 hafta kala hala akıntısı olan var mı? Öncelikle şunu açıklayayım..

Adet kanaması tam olarak bitince, birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.

Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.

Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinada “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3 - 5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.

Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajina da yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar...

Şimdi buna göre adete 1 hafta kala akıntınız devam ediyorsa hamilesinizdir, çünkü gebelikte akıntı artar.. Ben de akıntı normal var yok gibi bişey ama hiç yok diyemem bilmiyorum sizler de durum nedir?

benide eklermisiniz listeye bende şubatta hamile kalmak isteyenlerdenim. beklenmeyen adet tarihim 28 şubat

bende azcık var . ama adetıme 10 gün var daha

benide eklermisiniz listeye bende şubatta hamile kalmak isteyenlerdenim. beklenmeyen adet tarihim 28 şubat

canım son listeyi yukarda düzenledim orda eklisin hadi bakalım yaramazlığın bol olsun

kızlar çamaşırları toplucam ütü yapcam bulaşıkları yerleştircem sonrasında görüşürüz...

canım son listeyi yukarda düzenledim orda eklisin hadi bakalım yaramazlığın bol olsun

kızlar çamaşırları toplucam ütü yapcam bulaşıkları yerleştircem sonrasında görüşürüz...

hadi bakalım kolaygelsin sana aynı şeyleri bende mesai bitiminde eve gidince yapcam

bende istiyordum ama eşim hastalandı yumurtlama günlerimi kaçırıyorum bugün 15.günüm gidiyorrrrrr ama:84::84:

Ben hic anliyamiyorum bunu yaa bende hic burda yazanlar gibi olmuyo bi ara akintim fazlalasti ama öle yapiskan koyu pütürüklü falan degil hep ayni ondan anliyamicam ben galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…